![]() |
#1 |
BAN stały
|
.ciuszki od _bubble gum (roz. XS,S,M) H&M, Zara, Cubus, Pull&Bear, Etnies i inne
Hey : )
do wymiany mam kilka ubrań i dodatków : ) jako, że jestem nowa na forum i mam 0 przekupek zdaję sobie sprawę z tego, że rzeczy wysyłam pierwsza. po wystawieniu przekupek usuwam z wątku zdjęcia i opisy tych ciuszków ; ) Za rzeczy z wishlisty jestem w stanie oddać nawet kilka moich. Zależy mi na szybkim pozbyciu się tych rzeczy, aczkolwiek wymieniam się tylko za to, co jest mi potrzebne ew. niektóre rzeczy chętnie po prostu oddam za koszt wysyłki : ) moja wishlista (najpilniejsze) 1) ubrania: dłuższe kardigany rozm. S, M rurki rozm. 34 bokserki long rozm. S, M tuniki S płaszczyk, dłuższa kurteczka taka w stylu H&M rozm. XS koszulka nocna rozm. S 2) dodatki: grube rajstopy (takie jakby plecione) XS/S, rajstopy min. 40 den czarne duża pakowna torba w stylu h&m, stradivarius pierścionki z dużym oczkiem (małe rozmiary) 3) kosmetyki: podkład górnopółkowy dla średnioopalonej w kierunku bladej ; ) brązowe, beżowe, szare piatki Diora lub inne górnopółkowe lakier do paznokci w kolorze granatowym balsamy do ust balsamy brązujące balsamy nawilżające serdecznie zapraszam do owocnej wymiany ; * nieaktualne/wymienione dokładka POST #25 ---> zapachy, szminki i koszulki nocne Edytowane przez _bubble gum Czas edycji: 2010-01-17 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: .ciuszki od _bubble gum (roz. XS,S,M) H&M, Zara, Cubus, Pull&Bear, Etnies i inn
BUTY,OKULARY, LAKIERY
*biało-zielone adidasy Etnies CalliSlim - rozm. 37,5, stan prawie idealny, nosiłam je baaaardzo sporadycznie *białe adidasy z fioletowym znaczkiem Etnies Callicut - rozm. 37,5, stan dobry *okulary muchy H&M (przepraszam, że takie brudne ; )) *lakiery 1) jasnoróżowy matowy Avon 2) beżowo-złoty z mieniącymi się drobinkami Eveline 3) perłowy jasnoróżowy Safari 4) o naturalnym odcieniu, taki troszkę ciemniejszy raczej, Avon 5) brązowy, karmelowy z delikatnymi drobinkami Wibo 6) brązowy, ciemniejszy z delikatnymi drobinkami - ok. połowy 7) malinowy z drobinkami, Vollare 8) koralowy z drobinkami Ingrid Cosmetics Edytowane przez _bubble gum Czas edycji: 2010-01-12 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: .ciuszki od _bubble gum (roz. XS,S,M) H&M, Zara, Cubus, Pull&Bear, Etnies i inn
SWETERKI, KURTKI
*turkusowy sweterek Cubus - rozm. S, stan idealny dokładne wymiary: dł. całkowita 55 cm. dł. rękawa z zewnątrz: 53cm. biust 47cm ściągacz 40cm. *czarna kurtka Diverse rozm. S, stan idealny (kolory na zdjęciu są przekłamane, gdyż kurtka jest jak najbardziej czarna, tu chyba lampa przyświeciła ; )) *oldschoolowa kolorowa kurtka - rozm. na 1,64, jak dla mnie S,M, stan idealny *zwykły biały top H&M rozm. S Edytowane przez _bubble gum Czas edycji: 2010-01-13 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
TOPY, KOSZULKI, KOSZULE
*chabrowy top New Look - rozm. nie ma, ale wg. mnie S, stan idealny *top wiązany na szyi w zielono-różowe paseczki Cubus - rozm. S, stan idealny *fioletowy long H&M - rozm. S, stan bdb *zieolona koszulka Xdye (Pull&Bear) - rozm. M (pasuje raczej na S), stan idealny *brązowa koszulka Coalition - rozm. S, stan bdb (z tyłu ma różowy napis Coalition) *biały longsleeve Coalition - rozm. S, stan bdb *szara bluzka long z perełkami Zara - rozm. S, stan db dokładne wymiary: długość całkowita: 65cm. szerokość pod pachami 41cm. dlatego że jest ona delikatnie nietoperzowata ; ) szerokość na dole: 42cm. *granatowa/fioletowa (ciężko ocenić, taka przełamana) bluzeczka H&M - rozm. S, jest fajna, bo jest taka troszkę dłuższa, stan bdb (plamki to wina aparatu) Edytowane przez _bubble gum Czas edycji: 2010-01-14 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
TORBY, KOSMETYCZKI
*mała zielona torebka H&M - stan idealny *mała śliwkowa torebka - stan idealny *mała biało-przezroczysta kosmetyczka Estee Lauder - stan idealny *mała zielona kosmetyczka - stan idealny *mała kosmetyczka na łańcuszku Twój Styl - stan idealny - moge oddać za darmo za koszt wysyłki *duża czarna torba H&M - stan idealny---> oddam tylko i wyłącznie za inną świetną dużą torbę w stylu H&M, Atmo bądź Stradivariusa Edytowane przez _bubble gum Czas edycji: 2010-01-12 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
SPÓDNICE, SPODNIE, SPODENKI
*szara ołówkowa spódnica z wyższym stanem Pretty Girl - rozm. XS, stan idealny *ciemnobrązowe spodenki H&M - rozm. 34, stan bdb (kolor na zdjęciu jest przekłamany, spodenki są w kolorze gorzkiej czekolady) *jasnobrązowe spodenki H&M Young - rozm. 152, ja noszę XS (34) i są dobre *jeansowe spodenki przed kolano Cron-X - rozm. XS, stan db - mogę oddać za darmo za koszt wysyłki *eleganckie spodnie w kantkę w kolorowe prążki H&M - rozm. 34, stan bdb (plamy to niestety znowu wina aparatu) - mogę oddać za darmo za koszt wysyłki *eleganckie spodnie w kantkę w delikatne prążki - rozm. 34, stan bdb - mogę oddać za darmo za koszt wysyłki *stalowa spódnica ołówkowa - rozm. XS/S (na S będzie bardzo opięta, jak ktoś lubi : )) - stan idelny *spódnica ołówkowa w pepitkę - rozm. S - stan bdb - mogę oddać za darmo za koszt wysyłki *spódnica przed kolano w kratę - rozm. S - stan bdb - mogę oddać za darmo za koszt wysyłki *króciutkie spodenki XS/S Zara stan db Edytowane przez _bubble gum Czas edycji: 2010-01-12 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
BIŻUTERIA, AKCESORIA C.D. wszystko stan idealny*2 plastikowe śliwkowe bransoletki H&M *3 drewniane bransoletki *srebrny wisiorek z czarną zawieszką KappAhl *srebrne długie kolczyki *pierścionek i bransoletka (komplet) Avon *kosmetyczka/piórnik Clinique *kosmetyczka/piórnik Ikea *cienki pasek brązowy Xdye (Pull&Bear) - rozm. S, stan db *gruby czarny pasek - rozm. S, stan bdb Edytowane przez _bubble gum Czas edycji: 2010-01-12 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
AKCESORIA C.D. I ZAPACHY
*rajstopy w kolorze butelkowej zieleni - nowe, rozm. XS/S *cielisty staniczek H&M - rozm. 75b, stan db (ma odpinane ramiaczka i wkładki do miseczek) *kremowy staniczek H&M - rozm. 75c, stan bdb (ma żelowe wkładki w mieseczkach - niewyciągane) *Givenchy Organza - tyle mi pozostało z 30ml. *i jakieś podróbki zapachów (przepraszam za ten kurz na flakonikach ; )) - dwa ostatnie męskie - męskie moge oddać za darmo za koszt wysyłki, te 2 damskie też ; ) Edytowane przez _bubble gum Czas edycji: 2010-01-12 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za turkusowy sweterek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
hej cos u mnie za BUTY
*fioletowe pep toe Zara - rozm. 36, stan idealny - miałam je na sobie tylko raz, nawet naklejka z ceny jeszcze całkiem nie zeszła ; ) (mam do nich dodatkowe fleki)
lub za torbe brazowa HM ?? za torbe oddam wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cos w moich wątkach za torbe H&M ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za kardigan cubus
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1260906145 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1260910307
#15 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za kardigan cubus
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1260906145 ? ________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387733 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
zegarek mam wolny a paletke juz wymienilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Poszukaj czegoś u mnie za szarą spódniczkę ołówkową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za turkusowy swterek i ewentualnie peep toe z Zary?
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za kurtę diverse, fioletowy long, i turkuwosy sweterek?
#22 |
Zakorzenienie
|
fioletowe pep toe Zara
duża brązowa torba H&M wisiorek boombox H&M Coś u mnie? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podobaja mi sie buty zara. jaka dlugosc wkladki? czy one sa atłasowe?
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Ok, to beda dobre na moja nogę. Moge Ci za nie oddac swoje trampki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
KOSZULKI NOCNE, KOSMETYKI
*biała w groszki, rozm. XS-M *czarna w kwiaty, rozm. XS-M *kobaltowa, rozm XS-M, z tyłu na plecach ma dekolt szminki: *Bourjois Miel Immateriel nr 13 - cielista, beżowa - maźnięta może 3 razy *Avon (nawilżająca) - kolor blonde ambition - cielista - raz tylko wypróbowana *Barbra beauty - kolor cielisty wpadajacy w leciutki róż - raz wypróbowana *Thierry Mugler Angel - ślicznie zapakowane próbki: zapach, żel pod prysznic i balsam *próbki zapachów: Celine Dion Chic Oriflame Monaco Chic Voyage Voyage Oriflame dancing lady CK One ---> wymienione Edytowane przez _bubble gum Czas edycji: 2009-12-28 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To i trampki, i wisior bym Ci za nie oddała. albo moze sobie cos jeszcze dobierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za koszule w kratke i bransoletki wszystkie 5
![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
Spodobało mi się
torebka śliwkowa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1260907876 torebka zielona ( a ona nie jest czasem żółta ? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1260907876 bransoletki (wszystkie 3) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1260909724 sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1260906145 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
coś za turkusowy sweterek i małą torebkę śliwkową?
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja noszę XS i mam delikatny luz, ale może porównaj wymiary z innymi swoimi spodniami i będziesz miała lepszy obraz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.