|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Problemy z mozilla
witam.
Mam problemy z mozillą. Np. : - nie mogę dodawac pinesek na nk. ;D i ich nie widze xD - nie moge słuchać muzyki na wrzucie, odsiebie, i itp. - jak wejde na jakąs strone i nacisne na cos, np na jakis baner, czy link to nie chce mi sie otworzyć I wiele wiele wiecej. Ostatnio mialam formata kompa i kilka dni po formacie wszystko bylo okej i nagle sie zrąbało ;(. HELP. ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Problemy z mozilla
Mozilla to "Mozilla Firefox" czy faktycznie antyczna Mozilla?
![]() Próbowałaś aktualizować Flash Player'a? http://adobe.com/flashplayer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mozilla Firefox
![]() zaktualizowałam i dalej dupa ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
Zobacz ustawienia firewall czy nie wlaczyl sie ten window(sowy) + jego nowe aktualizacje.
Java - zobacz czy jest wlaczona w przegladarce, zobacz czy na pulpicie nie pojawila Ci sie nowa ikonka w stylu "norton securitas.." Zobacz w panelu sterowania -> dodaj usun probramy, czy nie ma zainstalowanych kilku roznych JAVA ![]() aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2009-07-19 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja mam rowniez mozille firefox, ale mam problem z facebook'em, otóż na moim koncie wszystk jest scisniete, pasek pomocniczy z facebooka znajduje sie na srodku strony, nei moge przesuwac strony kulka, musze klikac, ogolnie napisy wchodza jeden na drugi, jesli nie wchodza, to sa uciete;/ zaktualizowałam juz chyba 2 razy i dalej nic, na kontach innych uzytkownikow mojego komp wszystko jest ok. co robic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
Mysle, ze cos Ci sie przestawilo w ustawieniach na twoim koncie jesli na innych kontach jest wszystko ok. Pytanie raczej do dzialu technicznego Facebook chyba, ze ktoras z wizazanek ma tam konto i miala podobny problem
![]() Ja bym poszukala w ustawieniach czegos co przypomina powiekszenie lub wyglad strony. aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ok dziekuje bardzo za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.