|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jaką mulina wyszyć aniołka
Czy ktoś może wie z jakiej firmy są podane numery muliny jeśli ktoś ma numery z dmc lub ariadny to bede bardzo wdzieczna za odpowiedz z gory dziekuje
złoty aniołek.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaką mulina wyszyć aniołka
Są to numery muliny DMC, odcienie złota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziękuję za szybką odpowiedż
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pytanie mogłaś zadać w wątku haft krzyżykowy hobby a nie od razu zakładać nowy temat - nikomu to nie przyniesie dodatkowej korzyści ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
TOBIE JAK ZWYKLE cos sie nie podoba !!!!!!!!!!!stale cos do forumowiczek piszesz tu lub pw dziewczyno iopanuj sie twoje nieuzasadnione pretensje nie przyniosa DODATKOWYCH KORZYSCI twoje komentarze sa zbedne kim ty jestes zeby decydowac co jest korzystne a co nie czy zakladac watek czy nie zastanow sie i nie zniechecaj ludzi do forum BO PRZEZ OSOBY TAKIE JAK TY LUDZIE PRZESTAJA PISAC NA FORUM moze czas bys oposcila forum lub zajmij sie soba i tymi ktorzy chca z toba pisac nie zaczepiaj ludzi na sile
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
witam ponownie nikt nie krzyczy tylko zwraca uwage dostalam punkt karny za atak ktorego nie bylo na nietykalna GLINKE ona atakowala mnie wczesniej i co tez dostala punkty? pewnie nie ale tak alinka nietykalna moze pisac atakowac robic z forumowiczek .... io jest ok a gdy ktoras z nas zwroci uwage zaraz jest problem mowi sie o ataku spokojnie i prosze nie straszyc mnie ze strace dostep do funkcj jesli tak to wygl;ada z przyjemnoscia rezygnuje ZWRACANIE UWAGI DZIALA W DWIE STRONY PRAWDA? A MOZE NIE I PISZE TO NA FORUM BY PRZESTRZEC DZIEWCZYNY BY 10 RAZY POMYSLALY NIM ZALOZA WATEK BY NIE ZDENERWOWAC WSZECHWIEDZACEJ ZYCZE MILEGO DNIA
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
paleta1
Tu na forum wszyscy są równi. Glinka grzecznie zwróciła uwagę, a Ty na nią napadłaś. Duże litery są równoznaczne z wykrzyknikami, a tych w swoim komentarzu użyłaś zdecydowanie za dużo. Odsyłam do powszechnie znanych zasad netykiety. Poza tym Glinka ma racje. Warto utrzymywać porządek na forum, żeby nie zginąć w chaosie. Przez niedopatrzenie sama nie zwróciłam meggiiiii na to uwagi, a zazwyczaj to robię. Każdy może mieć gorszy dzień, ale nie daje nam to prawa do napadania na innych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.