jaką mulina wyszyć aniołka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-21, 14:52   #1
meggiiiii
Przyczajenie

jaką mulina wyszyć aniołka

Czy ktoś może wie z jakiej firmy są podane numery muliny jeśli ktoś ma numery z dmc lub ariadny to bede bardzo wdzieczna za odpowiedz z gory dziekuje
złoty aniołek.jpg
meggiiiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 17:13   #2
Integra
Zakorzenienie

Dot.: jaką mulina wyszyć aniołka

Są to numery muliny DMC, odcienie złota
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolory.jpg (86,6 KB, 26 załadowań)

Integra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 20:30   #3
meggiiiii
Przyczajenie

Smile Dot.: jaką mulina wyszyć aniołka

Dziękuję za szybką odpowiedż
meggiiiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 20:56   #4
GLINKA121
Zakorzenienie

GG do GLINKA121 Send a message via Skype™ to GLINKA121

Cytat:
Napisane przez meggiiiii Pokaż wiadomość
Czy ktoś może wie z jakiej firmy są podane numery muliny jeśli ktoś ma numery z dmc lub ariadny to bede bardzo wdzieczna za odpowiedz z gory dziekuje
Załącznik 2388797

To pytanie mogłaś zadać w wątku haft krzyżykowy hobby a nie od razu zakładać nowy temat - nikomu to nie przyniesie dodatkowej korzyści
GLINKA121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 07:24   #5
paleta1
Raczkowanie

Exclamation Dot.: jaką mulina wyszyć aniołka

Cytat:
Napisane przez GLINKA121 Pokaż wiadomość
To pytanie mogłaś zadać w wątku haft krzyżykowy hobby a nie od razu zakładać nowy temat - nikomu to nie przyniesie dodatkowej korzyści
TOBIE JAK ZWYKLE cos sie nie podoba !!!!!!!!!!!stale cos do forumowiczek piszesz tu lub pw dziewczyno iopanuj sie twoje nieuzasadnione pretensje nie przyniosa DODATKOWYCH KORZYSCI twoje komentarze sa zbedne kim ty jestes zeby decydowac co jest korzystne a co nie czy zakladac watek czy nie zastanow sie i nie zniechecaj ludzi do forum BO PRZEZ OSOBY TAKIE JAK TY LUDZIE PRZESTAJA PISAC NA FORUM moze czas bys oposcila forum lub zajmij sie soba i tymi ktorzy chca z toba pisac nie zaczepiaj ludzi na sile
paleta1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 07:53   #6
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Spokojnie! Proszę nie krzyczeć na Glinkę! Poprostu dba o porządek na forum, to źle? Osobiście bardzo ją cenię bo zdarza mi się coś przeoczyć a wtedy Alinka to znajdzie
Stary 2009-07-23, 08:58   #7
paleta1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasienka.b Pokaż wiadomość
Spokojnie! Proszę nie krzyczeć na Glinkę! Poprostu dba o porządek na forum, to źle? Osobiście bardzo ją cenię bo zdarza mi się coś przeoczyć a wtedy Alinka to znajdzie
witam ponownie nikt nie krzyczy tylko zwraca uwage dostalam punkt karny za atak ktorego nie bylo na nietykalna GLINKE ona atakowala mnie wczesniej i co tez dostala punkty? pewnie nie ale tak alinka nietykalna moze pisac atakowac robic z forumowiczek .... io jest ok a gdy ktoras z nas zwroci uwage zaraz jest problem mowi sie o ataku spokojnie i prosze nie straszyc mnie ze strace dostep do funkcj jesli tak to wygl;ada z przyjemnoscia rezygnuje ZWRACANIE UWAGI DZIALA W DWIE STRONY PRAWDA? A MOZE NIE I PISZE TO NA FORUM BY PRZESTRZEC DZIEWCZYNY BY 10 RAZY POMYSLALY NIM ZALOZA WATEK BY NIE ZDENERWOWAC WSZECHWIEDZACEJ ZYCZE MILEGO DNIA

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 20:53   #8
Integra
Zakorzenienie

paleta1
Tu na forum wszyscy są równi. Glinka grzecznie zwróciła uwagę, a Ty na nią napadłaś. Duże litery są równoznaczne z wykrzyknikami, a tych w swoim komentarzu użyłaś zdecydowanie za dużo. Odsyłam do powszechnie znanych zasad netykiety. Poza tym Glinka ma racje. Warto utrzymywać porządek na forum, żeby nie zginąć w chaosie. Przez niedopatrzenie sama nie zwróciłam meggiiiii na to uwagi, a zazwyczaj to robię. Każdy może mieć gorszy dzień, ale nie daje nam to prawa do napadania na innych.

Integra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-25, 11:29   #9
paleta1
Raczkowanie

Cool Dot.: jaką mulina wyszyć aniołka

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
paleta1
Tu na forum wszyscy są równi. Glinka grzecznie zwróciła uwagę, a Ty na nią napadłaś. Duże litery są równoznaczne z wykrzyknikami, a tych w swoim komentarzu użyłaś zdecydowanie za dużo. Odsyłam do powszechnie znanych zasad netykiety. Poza tym Glinka ma racje. Warto utrzymywać porządek na forum, żeby nie zginąć w chaosie. Przez niedopatrzenie sama nie zwróciłam meggiiiii na to uwagi, a zazwyczaj to robię. Każdy może mieć gorszy dzień, ale nie daje nam to prawa do napadania na innych.
w pelni sie z tym zgadzam wszyscy na forum sa rowni i dobrze by wszyscy o tym pamietali i powtarzam kolejny raz nie napadlam na glinke tylko zwrocilam jej uwage ze mozna napisac delikatniej a nie tak by zniechecac nowe osoby a pozatym glinka Napadla na mnie jakis czas temu uwazam nie majac racji i to byl napad ja zwrocilam uwage to tyle zakonczmy temat bo jak widze jestescie kolezankami a wiadomo w takiej kumitywie bronicie sie nawet gdy nie macie do konca racji pozdrawiam i by wszyscy pamietali NA FORUM JESTESMY ROWNI
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości