|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zele Star NAils ceny
Mieszkam za granica i przyniezam sie do zakupu zeli jak przyjade do Polski. Chcialabym zamowic zele przed wyjazde, zeby wszystko bylo na miejscu jak przyjade. Tu mi polecano zele Acentz, Christrio i Star Nails. Zorientowalam sie troche w cenach, ale niestety na stronie internernetowej nie moge sie dopatrzyc cen produktow Star Nails. Nie moge sie tez tam zarejestrowac bo nie mam firmy w Polsce.
Jesli ktoras z was kupuje ktores z tych zeli, to gdzie i w jakiej sa cenie. Nie moge sie zdecydowac. Christrio maja plus ze jednofazowe, z Aczentz mam najwieksza wprawe, star nails wydaja sie bardzo latwe do opracowania. ![]() Prosze o pomoc
![]() z maluchami; ![]() ![]() ![]() jobb www.sbhf.no by www.drammen.no Edytowane przez Anulca Czas edycji: 2009-07-07 o 21:13 Powód: napisalam z bledem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zele Star NAils ceby
Ja zamawiam Star Nails - wykaz dystrybutorów jest na ich stronie.
Żel przezroczysty (i różowy) Starlite gęsty 15g (30ml) kosztuje 75zł. Jest świetny, polecam! Do tego primer w piórku 29zł. Jeśli masz kogoś, kto mieszka w Polsce zamów katalog z cennikiem - wyślą do domu tej osoby, jak przyjedziesz to sobie przeglądniesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.