|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
złamane serca
byłam z chłopakiem 2 lata... ale uświadomiłam sobie jak bardzo do siebie nie pasujemy charakterami.. i że inny chłopak kiedyś bedzie umiał zaakceptowac mnie taka jaka jestem a nie ciągle mieć pretensje..
Zdaje mi się że moja miłośc wygasła Ale jego nie... teraz potrzebuję odpoczynku od niego żeby sobie wszystko poukładać a on jest natarczywy i dzwoni i przychodzi do mnie błagając na kolanach żebym do niego wróciła bo on sobie beze mnie nie poradzi i nawet raz powiedział że sie powiesi. Co mam robic...? Ile on będzie tak bardzo rozpaczliwie cierpiał..? ![]() Serce mi sie kraja ale nie moge wrócić do niego z litości... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: złamane serca
Każdy cierpi inaczej jeden dłużej drugi krócej, ale najgorsze co można by było zrobić to wrócić do niego. Bo marnowało by to Twoja i jego szansę na spotkanie kogoś wyjątkowego.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
bądź egoistką i olej go.
wyłącz telefon, unikaj miejsc, gdzie on może być, nie otwieraj mu drzwi (albo otwórz i powiedz ze nie życzysz sobie żeby cię nachodził; ja bym nawet policją pogroziła gdyby mnie wkurzał). postaraj się o nim zapomnieć, znajdź sobie jakieś zajęcie, wychodź ze znajomymi. skoro nie chcesz z nim być, to nikt Cię nie moze do tego zmusić. pozdrawiam i życzę powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie ma sensu zyc w zwiazku ktory jest uciązliwy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jak ja to zawsze powtarzam: w życiu trzeba być czasem trochę egoistą....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Powiedz mu "To się wieszaj"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie rob tak. Naprawde nigdy nie wiadomo, do czego kto jest zdolny ... A uwierz mi, nie chcialabys miec wyrzutow sumienia do konca zycia. Lepiej sobie tego typu odzywki darowac.
Zamiast tego po prostu daj mu jasno do zrozumienia, ze game over i go olej. W ogole nie reaguj, nie rozmawiaj, nie tlumacz, nie lituj sie. Zero. Jasny przekaz. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.