|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Torby eko/płócienne - techniki malowania
Witam Was
![]() Jeśli był podobny wątek to bardzo przepraszam, ale szukałam i nie znalazłam tego, o co mi chodzi ![]() Ostatnio w sprzedaży zauważam dużo toreb eko/płóciennych z napisami, rysunkami itp. Bardzo fajnie to wygląda i sama chciałabym spróbować swoich sił. Jeśli któraś z Was robi coś podobnego, to mogłybyście mi odpowiedzieć na kilka pytań? ![]() -gdzie się zaopatrzyć w takie torby? Pewnie w hurtowniach, ale jak ktoś nie ma swojej firmy to All czy inne? Może macie jakiegoś dobrego sprzedającego? Chciałabym kupić kilkanaście sztuk i przy okazji nie zbankrutować ![]() -techniki ![]() I jakie pędzelki? Żeby nie ,,ciapały'', najlepiej żeby nie było potrzeby poprawiania co chwilę, żeby zachowana była ,,gładkość'' linii, -ta torba ma jakąś szczególną nazwę? Z tego co wiem, to chyba zwyczajna płócienna? Ma jakieś specjalne właściwości, char. tworzywa? Zielona w tym jestem i każda pomoc będzie dla mnie na wagę złota ![]() Dołączam fotkę z Google, żeby każdy wiedział o czym mówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.