|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dodatki do sukni prośba o pomoc w doborze
Witam dziewczyny
Mam prośbę o pomoc w doborze dodatków do sukni, jesteście bardzo doświadczone wiele razy świetnie doradzałyście innym. Suknia będzie w kolorze eqri, mam dość ciemną karnację, zastanawiam się nad upięciem włosów, kok, czy je spiąć z boku, mam włosy średnio długie 10 cm za ramiona, ciemny brąz i makjażem.Zastanawiam się nad biżuterią i bukietem, nie mam pojęcia co mogłabym dobrać. Ślub będzie 19.09.2009r. więc trochę czasu jeszcze mam ![]() Proszę o rady. Pozdarwiam gorąco. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dodatki do sukni prośba o pomoc w doborze
Kochana a jakie kwiaty Cie interesują?
I czy masz jakiś kolor ulubiony?! Co do fryzury to może właśnie coś z boku w stylu hiszpańskim i biała kalia? Przesyłam kilka zdjęć bukietów i nie wiem dlaczego ale widzę sobie Ciebie na Twojej ciemnej karnacji ( aż CI jej zazdroszczę) trochę perełek.Nawet zamiast pereł na szyję dałabym jedna taką łezkę na łąncuszek Na zdjęciu nr 4 dałabym inna wstążkę ![]() Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-07-08 o 21:44 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za podpowiedzi, te kalie są bardzo ładne zwłaszcza ostatnie 3 mi się podobają, kolory raczej jaśniejsze pastelowe, jeśli chodzi o kwiaty, nie mocne czerwienie czy bordo. A może miałybyście jakieś wiązanki z orchideami czy storczykami.
Zamieszczę trzy zdjęcia, które mi się od dawna podobają, co sądzicie czy by pasowały i może która bardziej się podoba. |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem, w związku z tym, że suknia nie ma ramiączek, najlepiej pasuje fryzura z pierwszego zdjęcia. Poza tym koki już chyba trochę wyszły z mody. Chociaż każdy lubi co innego
Co do kwiatów- to skoro masz suknię w kolorze ecru uważam, że w bukiecie mogłyby się znaleźć drobniutkie dodaktki w takim kolorze-perełki, albo np. kilka różyczek ecru. Natomiast wisiorek na szyję myślę, że pasowałby pojedynczy -na łańcuszku bo suknia strojna przy dekoldzie. Nie polecam pereł na ślub- chyba, że nie wierzysz w przesądy i zabobony. Ja w sumie nie wierzę, ale babciunia mi naopowiadała, więc wolę jej zrobic przyjemność i pereł nie zakładać.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za radę, ja też jestem za 1 fryzurą, 25 lipca mam wesele koleżanki, umówiłam się na próbną fryzurą i właśnie coś takiego chciałabym mieć na głowie
, zobaczymy, zamieszczę zdjęcia po wszystkim, jak wyszło.A biżuteria na szyję na pewno nie perły może przez te przesądy, zresztą nie przepadam za perłami, sama suknia będzie dość ozdobna, więc może zupełnie zrezygnuję z biżuterii na szyję, w końcu jeszcze będą kwiaty we włosach. Może macie jeszcze jakieś rady dla mnie? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też zdecydowanie podoba się pierwsza fryzura.
Ma to coś w sobie Co do dodatków to może faktycznie nie potrzebny naszyjnik a jak już to jakiś delikatny. |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
na forum dotyczącym bukietów ślubnych doradzaja panie znające się na rzeczy, ja sama przygotowuje sie do ślubu i jestem z tych porad bardzo zadowolona
zgadzam się że biżuteria bardzo delikatna, a z fryzur podoba mi się własnie numer 2 do tej sukienki
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Fryzurka nr 2 jest jak najbardziej w moim stylu.
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.