|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
burza!
Wlasnie przed chwila skonczyla sie pierwsza w tym roku burza
![]() Nie wiem jak dla was, ale dla mnie to jeden z najpowazniejszych zwiastunów wiosny ![]() Zmoklam strasznie bo w najwiekszy deszcz poszlam na spacer z psem, ale jestem szczesliwa ![]() Uwielbiam burze ![]() Jednoczesnie z przykroscia musze stwierdzic ze sezon awarii mojego internetu uwazam za rozpoczety - kazdy wiekszy deszcz czy grzmoty zawsze okazuja sie mordercze dla mojej Netlandii ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: burza!
Ines-ale Ci fajnie
![]() ![]() ![]() U mnie tylko pokropił deszczyk,żadnego grzmotu nie było bu ![]() a ja też uwielbiam burzę i nawet jak ten deszczyk się rozkręcił przez te 5 minutek to również poczułam przypływ wiosny- ukochanej pory roku ![]() pozdrawiam wiosennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Wlasnie przed chwila skonczyla sie pierwsza w tym roku burza ![]() > Zmoklam strasznie bo w najwiekszy deszcz poszlam na spacer z psem, ale jestem szczesliwa ![]() u mnie byl tylko kapusniaczek ![]() tez w tym czasie spacerowalam z psem, byl to pierwszy deszczyk mojej psinki, biedna nie wiedziala o co chodzi ![]() ![]() pozdrawiam wszystkie spragnione wiosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Killing me softly
|
Ines1985 napisał(a):
> Wlasnie przed chwila skonczyla sie pierwsza w tym roku burza ![]() Burza? Jaka, gdzie ? ![]() ![]() > > Nie wiem jak dla was, ale dla mnie to jeden z najpowazniejszych zwiastunów wiosny ![]() > Zmoklam strasznie bo w najwiekszy deszcz poszlam na spacer z psem, ale jestem szczesliwa ![]() > Uwielbiam burze ![]() Ja UWIELBIAM burzę ![]() ![]() ![]() > > Jednoczesnie z przykroscia musze stwierdzic ze sezon awarii mojego internetu uwazam za rozpoczety - kazdy wiekszy deszcz czy grzmoty zawsze okazuja sie mordercze dla mojej Netlandii ![]() o właśnie... taki urok stałego łącza... gradobicia, wichury i gwałtowne deszcze też nieraz mnie odcinały od świata (czytaj- Wizażu ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Lukrecja_Borgia napisał(a):
> a jeszcze bardziej zmoknąć w takiej ulewie ( dziwna jakaś jestem ![]() hihi ![]() jak się leje taki "duży " deszczi do tego burza...mm świetnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie przejmujcie sie, do was tez kiedys przyjdzie ta pierwsza burza
![]() Ta u mnie nie trwala dlugo i nie byla jakas strasznie duza ale niezle sie zdziwilam jak pierwszy raz cos blysnelo a potem bylo slychac grzmot ![]() Ja jakoś tak sobie wmowilam ze burza budzi ziemie do zycia i teraz wierze ze bedzie juz tylko lepiej ![]() A moj piesek wcale sie nie cieszyl z deszczu ![]() ![]() Mskladaczku a twoja psinka to jakaś mloda, tak? ![]()
![]() |
#7 |
Mrs Mrau
|
oj! u mnie też było burzysko,że hej tak grzmiało i waliło w parapet że aż zagłuszyło muzyke któej słuchałam,tak sie przestraszyłam,ze wyłączyłam wszystko z gniazdek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Chociaż,słyszałam pogłoski,że wiosny ma praktycznie nie być tylko od razu wstęp w lato...??
a ja tak lubie tą temperaturkę ok 15-20 stopni,lekki wiaterek,słoneczko niesmialo wyglada zza obloczków ;] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Mskladaczku a twoja psinka to jakaś mloda, tak? ![]() jakas mloda ![]() 12 marca skonczyla 4 miesiace ![]() zalaczam fotke i zmykam z nia znowu na spacer, bo ja nosi po domu ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2007-03-19 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Namietne_Usta napisał(a):
> Chociaż,słyszałam pogłoski,że wiosny ma praktycznie nie być tylko od razu wstęp w lato...?? > a ja tak lubie tą temperaturkę ok 15-20 stopni,lekki wiaterek,słoneczko niesmialo wyglada zza obloczków ;] > ![]() Nieeee martw sie ![]() Raczej nie wyskoczymy z kożuszków i kozaczków prosto w spodniczki mini, kostiumy kapielowe i japonki ![]() Na pewno bedzie troche tego nieśmialego słoneczka ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mskladaczek napisał(a):
> > > jakas mloda ![]() > 12 marca skonczyla 4 miesiace ![]() > Musi być słodziutka ![]() > zalaczam fotke i zmykam z nia znowu na spacer, bo ja nosi po domu ![]() Ni ma fotki ![]()
![]() |
#12 |
Killing me softly
|
Namietne_Usta napisał(a):
> Chociaż,słyszałam pogłoski,że wiosny ma praktycznie nie być tylko od razu wstęp w lato...?? Skoro już tak marzymy... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ines1985 napisał(a):
> > Ni ma fotki ![]() juz jest ![]() zmykam szukac burzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Lukrecja_Borgia napisał(a):
> Namietne_Usta napisał(a): > > Chociaż,słyszałam pogłoski,że wiosny ma praktycznie nie być tylko od razu wstęp w lato...?? > Skoro już tak marzymy... ![]() ![]() ![]() Lukrecja_Borgia napisał(a): > Namietne_Usta napisał(a): > > Chociaż,słyszałam pogłoski,że wiosny ma praktycznie nie być tylko od razu wstęp w lato...?? > Skoro już tak marzymy... ![]() ![]() ![]() A moja babcia kilka dni temu zawziecie przekonywala mnie ze zima ma trwac jeszcze 40 dni ![]() ![]() Ale radze sie tym nie przejmować, ona bardzo czesto tak prorokuje (ze bedzie zimno itp.) mimo ze sama marzy o pieknej, słonecznej pogodzie. Ale widocznie lepiej jej sie zyje z mysla ze bedzie zimno i deszczowo. Ja w kazdym razie wierze w optymistyczne prognozy. Upalne lato absolutnie by mi nie przeszkadzalo bo czuje sie NIEDOPIESZCZONA przez zeszloroczne ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mialam racje- urocza!
Az mi sie jakoś tak cieplo na serduszku zrobilo ![]() To pomarszczone czółko (tzn. czubek głowy)... I ma jeszcze takie "szczeniece" łapy ![]()
![]() |
#18 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
melduję,że u mnie też była burza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Mialam racje- urocza! > Az mi sie jakoś tak cieplo na serduszku zrobilo ![]() ![]() jak mam zly humor i sie na nia popatrze to tez mi sie tak jakos fajnie robi ![]() > To pomarszczone czółko (tzn. czubek głowy)... jak sie zdwiwi lub zdenerwuje to marszczy je cale ![]() > I ma jeszcze takie "szczeniece" łapy ![]() lapy ma wielkie ![]() i jak drepcze wyglada komicznie, olbrzymie lapska na chudziutkich nozkach ![]() wrocilam ze spaceru, burzy nie znalazlam ![]() ale tak fajnie, wietrznie, cieplo.... hmmm.... chyba juz troche wiosennie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mskladaczek napisał(a):
> > > lapy ma wielkie ![]() > i jak drepcze wyglada komicznie, olbrzymie lapska na chudziutkich nozkach ![]() > Wlasnie to mialam na mysli mowiac o szczeniecych lapach ![]() I młode psy tak fajnie na nich chodza... tak jakby nieporadnie... jakby probowaly opanowac sztuke chodzenia ![]() > > wrocilam ze spaceru, burzy nie znalazlam ![]() > ale tak fajnie, wietrznie, cieplo.... hmmm.... chyba juz troche wiosennie... ![]() Tak.. jest coś z wiosny w powietrzu... I to jest fajne ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Aga BJ napisał(a):
>A ja wygoniłam mojego ogryzka na pocztę -bardzo przemókł . Jak moglas ![]() Ale zrobilas mu cieplej herbatki jak wrocil? I podalas profilaktycznie rutinoscorbin albo cerutin ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
prawdziwa piękność :-)
Magda!! Jakie to cudo!!
![]() Ty jesteś w ogóle w stanie coś robić konstruktywnego w ciągu dnia? Ja bym pewnie siedziała i patrzyła w zachwycie na nią (jak jej na imię?) Pozdrawiam ![]() Sabina (posiadaczka sznaucera, starszego już pana, na punkcie psów szurnieta kompletnie, byle nie były za małe ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Tak! Tak! Była!
![]() Otworzyłam okno i wąchałam - pachnie już wiosną ![]() A wiecie co dzisiaj widziałam, jak szłam sobie do pracy? BAZIE na krzaczkach i lecącą muchę! PRzyroda się budzi!!! ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Co prawda u mnie burzy nie było choć temperatura sobie poszalała
![]() ![]() ![]() A ja jestem szczęśliwa że Wiosna coraz bliżej ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
u mnie burzy tez nie było ale za to..dziś za oknem wspaniale ptaszki ćwierkają!!o tak ćwir,ćwir aż chce się pofrunąć do nieba....tak bym chciała aby grzało juz słoneczko
![]() pozdrawiam miłęgo dnia dziewczyny życzę!!
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Re: prawdziwa piękność :-)
sabi napisał(a):
> Ty jesteś w ogóle w stanie coś robić konstruktywnego w ciągu dnia? Ja bym pewnie siedziała i patrzyła w zachwycie na nią (jak jej na imię?) tak tez bylo, a najgorsze jest to, ze przybyla do mojego domu w czasie sesji, ja zmiast sie uczyc caly czas sie w nia wgapialam ![]() Wabi sie Wega ![]() ![]() > (posiadaczka sznaucera, starszego już pana, na punkcie psów szurnieta kompletnie, byle nie były za małe ![]() najlepsze jest to, ze w sumie chcialam malego psa ![]() ![]() ![]() > Pozdrawiam ![]() > Sabina Pozdrawiam Cie rowniez, prawie wiosennie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
ale cudny psiaczek!!
![]() gdy burza sie rozpoczęła-pierwsze grzmoty- byłam sobie na białołęce-wiec kawałek do domciu. potem mokłam 15 minut na przystanku bo autobus nie chciał przyjechac a ludzi było tyle, ze pod "daszkiem" już nie było miejsca ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.