|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dzwonek żaby z mtv
gdzie moge sobie sciagnac dzwonek na komorke tej zaby w kasku,ktory czesto pokazuja na zagranicznym mtv?znacie moze jakas strone z tym dzwonkiem?A moze ktos z was ma siemensa i ma ten dzwonek?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: dzwonek żaby z mtv
up up up
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
http://www.zed.de/zedmusic/special_frosch.php
Za 4.99€ ( przez niemcy). A jak wykupisz abonament to 0,99€ za dzwonek, ale za to placisz co miesiac 2,99€
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tinkerbell,
czy mogłabyś napisac "krok po kroku" jak ściągnąć ten dzwonek? (niestety nie znam niemieckiego ![]() pozdr. Ania
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja jeszcze nigdy nie zamawialam dzonków z zadnych stron, ale spróbóje wytlumaczyc ![]() Zobacz czy Twója komórka wogule odbierze http://www.zed.de/handsets.php Dzwonek Monophone dla Nokii wyslij: TON BEKLOPPT Dzwonek Monophone dla Simensa wyslij: STON BEKLOPPT Na Polifona ( obojetnie jaka komórka/ jednak musi byc w liscie): POLY BEKLOPPT Na Real Music wyslij : REAL BEKLOPPT Jezeli nie chcesz Abonamentu, tylko standardowa wysylke, wyslij smsa na 73737 Jezeli chcesz abonament to na 72400 Jeszcze sa jakies Animacje i obrazki, niestety jakos nie widze jakie to one sa ![]() Animacje tak samo ![]() Ja sama nigdy jeszcze nie zamawialam dzwonków, dlatego nie wiem jak to dokladnie jest; przetlumaczylam, ale nie gwarantuje ze Ci nie beda przesylali abonamentu, albo jakies inne koszty ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() I daj znac czy wyszlo
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja ściagam dzwonki przez e-mule
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.