|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KW:Eris, Cera tłusta i mieszana, Maseczka wygładzająca i zwężająca pory
Weszłam na KW i zobaczyłam, że ta maseczka jest już w zapomnianych kosmetykch. Moja maseczka kończy się i chciałam kupic następną. Czy jest coś w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: KW:Eris, Cera tłusta i mieszana, Maseczka wygładzająca i zwężająca pory
Jest:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7562 To dokładnie ten sam produkt, zmieniło się tylko opakowanie i dodano nazwę "Lirene", ot taki marketingowy zabieg ![]() Poniżej oba składy, jedyna różnica to ostatni punkt: barwnik. Skład: Aqua, Kaolin, Stearic Acid, Glycerin, Magnesium Aluminium Silicate, Ethoxydiglycol, Cellulose Gum, Propylene Glycol, Polyacrylamine, Butylene Glycol, C13-14 Isoparaffin, Linden (Tilia Cordata) Extract, Arnica (Arnika Montana) Extract, Laureth-7, Methylparaben, Phenoxyethanol, Methyldibromo Glutaronitrile, Parfum, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 42090 Skład: aqua, kaolin, stearic acid, glycerin, magnesium aluminium silicate, ethoxydiglycol, cellulose gum, propylene glycol, polyacrylamide, butylene glycol, c13-14 isoparaffin, linden (tilia cordata) extract arnica (arnica montana) extract, laureth-7, methylparaben, phenoxyethanol, methyldibromo glutaronitrile, parfum, ci 77891 (titanium dioxide), ci 42045 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dzięki pixie. Tak właśnie myślałam, że to teraz Lirene.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() nie wiem,gdzie te spektakularne efekty wygladzajace? zastanawiam sie,czy nie jest to taki typowy specyfik po oczyszczaniu twarzy? sama powstrzymuje sie raczej o takiej "dzialalnosci" i w zamian stawialam na roznego rodzaju lagodzace kosmetyki, np. na ta maseczke, ale niestety mocno sie na niej zawiodlam, powiem nawet ze tylko pogarszal sytuacje zamiast pomagac ![]() podzielcie sie prosze inf, w jaki sposob uzywacie tego cuda! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hej Nova
![]() ale co znaczy pogarszał? co takiego złego zrobiła ci ta maseczka? byłam z niej zadowolona, ale zapragnęłąm czegoś jeszcze lepszego i...w efekcie męczę Biotherm, która oprócz ceny w niczym nie przewyższa póki co erisowej...
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
witaj
![]() pogorszyl tzn. zamiast jakos zalagodzic powstale wypryski to jeszcze bardziej je zaognil. wydaje mi sie,ze maseczka ma wlasciwosci regulacyjne po oczyszczaniu twarzy,czyli najpierw trzeba jakos usunac "niespodzianki" i dopiero polozyc maseczke, bo polozona na nieoczyszczona skore tylko ja "czopuje" a nie leczy.. tak mi sie wlasnie wydaje,ale nie mam pewnosci.a poniewaz jest tak chetnie uzywana dlatego zapytalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.