|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
YSL, Givenchy, Eternity, Amor Amor, Lancome, Dior, L'oreal, inne
NIEAKTUALNE!!!
CK Eternity EDP 100 ml. Nowe, zafoliiowane, oryginalne. Ralph Lauren ROMANCE EDT 100 ml. Tester, bez korka. Pozostało 3/4. wymiana z ladyDIOR Cacharel Amor Amor Tentation Woman Eau de Toilette spray 30 ml. Pozostało ok. 1/3. Zdjęcie robione "pod światło" - widać zużycie. wymiana z Kasiek1987 Dior - cienie tzw. "piątka". Odcień 409 Tropical Light. Przepiękne cienie w barwach brązu, soczystej zieleni, pistacji, beżu oraz stalowej szarości. Zużycie niewielkie. Kilka razy maźnięte pacynką. Mam welurową saszetkę oraz kartonik. wymiana z thelila Givenchy Powder PRISME SOLITAIRE - PRECIOUS DIAMOND - zimowa kolekcja. Wszechstronny puder, niesamowicie się mieni. Daje super efekt. Kilkakrotne użycie. Odrobinę starło się logo Giverchy. Pędzel nieużywany, jest kartonik. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, iż jest to prawie nówka. wymiana z thelila Givenchy Vernis Please Nail Polish - PURE DIAMOND 154 - lakier do paznoki, tzw. mgiełka, nadaje niesamowity blask i migoczące drobinki odbijające światło. Nowy, nieużywany, w kartoniku. wymiana z kasiasiar YSL Perfect Touch - podkład w pędzlu. Odcień nr 5 do normalnej karnacji. Niesamowicie delikatny podkład, średnio kryjący. Idealnie się nakłada pędzlem. Ciężko określić zużycie, malowałam nim 3-4 razy. Pojemność 40 ml. wymiana z Individum YSL GOLDEN GLOSS - SHIMMERING NR 11 - przepiękny błyszczyk nadający bardzo delikatny kolor różu i miliona roświetlonych drobinek. Bardzo długo się trzyma i przepięknie wygląda na ustach. Użyty 2 razy. Ubytek praktycznie niewidoczny. Niestety brak kartonika.wymiana z thelila YSL Teint Majeur - nr 8 - podkład w wysokim słoiczku. Raczej do ciemnej karnacji. Pojemność 9 ml. Nowy tester.wymiana z Individum Lancome Poudre Majeur Excellence - odcień 3 1/2 - puder sypki, bardzo delikatny, aksamitny, do ciemniejszej karnacji. Bardzo wydajny. Waga 4 g. Peggy Sage - nr 043 AVIGNON - przepiękna malina. Nowy, raz użyty. Pojemność 11 ml. Dior Brozne - olejek przyspieszający opalanie. SPF 4. Nie klei się, nie brudzi ubrania. Została połowa - tyle co na zdjęciu. Pojemność wyjściowa 150 ml. Kupiony w te wakacje na bezcłówce. L'oreal Professionnel - Solar Sublime - spray do ochrony włosów przed słońcem. Zużycie niewielkie. Widać na zdjęciu. Pojemność wyjściowa 125 ml. Kupiony w te wakacje. wymiana z Kasiek1987 L'oreal - dwa cienie i brąz do brwi. Zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu. Wella - System Professional - Power Mask - maska do włosów bardzo zniszczonych. Produkt ekskluzywny, dostepny wyłącznie w salonach fryzjerskich. Zostało ok. 3/4. Pojemność 400 ml. wymiana z Soft Neutrogena - antyperspirant do stóp. Nowy, nieużywany. Pojemność 150 ml. Body Shop - pojedyńczy cień - rozświetlacz mieniący się tysiącami drobinek. Praktycznie nieużywany, raz maźnięty. IsaDora - czwórka cieni. Bardzo ładne, naturalne odcienie. Zużycie widoczne na zdjęciu. Najwięcej beżowego, ale nie ma tragedii, zadnego wgłębienia czy coś. Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2009-07-14 o 11:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL, Givenchy, Eternity, Amor Amor, Lancome, Dior, L'oreal, inne
Witaj
może znajdziesz coś za Amorka ? ![]() DKNY Women mam niestety tylko nową nieotwieraną próbkę (2 ml) ![]() ale moze znajdziesz coś innego pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ZNAJDZIESZ COS ZA Clinique Fresh Bloom Eye Shadow - odcień 03 cherry blossom?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Jejkuś, Ty masz te cienie..Dior - cienie tzw. "piątka". Odcień 409 Tropical Light .. Ja oddam wiele za powyższe ![]() Intersuje tez mnie L'oreal Professionnel - Solar Sublime - spray do ochrony włosów przed słońcem. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-04-14 o 14:25 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie blyszczyk ysl oraz cienie diora, znajdziesz cos u mnie?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.. to ja następna w kolejce po piąteczki diorka, givenchy z zimowej kolekcji no i moze błyszczolek ysl.. mam donke
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, znajdziesz coś u m,nie za błyszczyk YSL?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Witaj.
Może znajdziesz coś u mnie za Romance i/lub cienie Diora? Oddam wiele |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
witaj czy znajdziesz coś u mnie za któreś z poniższych???
Givenchy Powder PRISME SOLITAIRE - PRECIOUS DIAMOND YSL Perfect Touch Wella - System Professional - Power Mask |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
YSL GOLDEN GLOSS - SHIMMERING NR 11 - przepiękny błyszczyk
L'oreal Professionnel - Solar Sublime - spray do ochrony włosów przed słońcem. Coś u mnie za jeden z nich?
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za Dior - cienie tzw. "piątka". Odcień 409 Tropical Light. Przepiękne cienie w barwach brązu, soczystej zieleni, pistacji, beżu oraz stalowej szarości. Zużycie niewielkie. Kilka razy maźnięte pacynką. Mam welurową saszetkę oraz kartonik.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
Może u mnie za lakier givenchy lub błyszczyk YSL?
Poza wątkiem mam jeszcze prawie nowy podkład MAC... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324263 |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
może coę u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=313705
strona 1 i 2 za podkład w pedzlu Ysl ? badz cienie diora? eternity? |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś za Romance albo piąteczkę Diora?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
zajrzyj do mnie
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hej
moze cos u mnie za:YSL GOLDEN GLOSS - SHIMMERING NR 11 antyperspirant do stop Neutrogena zapraszam ![]()
|
|
#22 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Estee Lauder Schimmer (7 zdjęcie, post 1) Cień YSL (podwójny, (2 zdjęcie, post 1) Meteoryty Guerlain (7 zdjęcie, post 1) Dior Shimmer (1 zdjęcie, post 4) ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Reszcie dziewczyn bardzo dziękuję. Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2009-04-15 o 10:58 |
||
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;11889997]
Witaj, bardzo chętnie skuszę się na Donkę, nawet obie pojemności ![]() [/quote] Hi, Czy masz jakiś obraz tej wymianki- co z czym i.t.p
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Kusząca propozycja.. w 90% jestem na tak tylko musze sie jeszcze troszeczke oswoić z tą myślą
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() meteorki oraz diorek jest nieaktualny niestety, ale dzis dokladam jeszcze podklad clinique work out oraz cien clinique nr 303, fotki jutro
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;11872615]
L'oreal Professionnel - Solar Sublime - spray do ochrony włosów przed słońcem. Zużycie niewielkie. Widać na zdjęciu. Pojemność wyjściowa 125 ml. Kupiony w te wakacje. L'oreal - dwa cienie i brąz do brwi. Zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu.[/quote] Coś u mnie? Pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=328277 |
|
|
|
|
#29 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam najdzieję, że do końca tygodnia sprawa się wyjaśni. Czy możesz poczekać do weekendu? ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.