|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Datura Noir Lutens, Glow After Dark J. Lopez, Mexx Wild
- Lutens Datura Noir 48/50 edp (tester z atomizerem)- leci do Ragutki
- Glow After Dark edt ok. 80-90/100 ml z balsamem 75 ml - Mexx wild edt zostało ok. 1/3 z 40 ml - Glow z balsamem i Mexx -wymienię najchętniej razem Glow i Mexx sa własnością mojej koleżanki ,więc ewentualne propozycje wymiany musze z nią konsultować. Kasia lubi słodkie perfumy i na takie najchętniej się wymieni. Szukamy innych perfum!!! Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-07-10 o 15:35 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Datura Noir Lutens, Glow After Dark J. Lopez, Mexx Wild
Witaj,
może cos u mnie za Daturę Cię skusi ?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, te co " na jasno" juz wymienione .
Spoza wątku jeszcze ew. miałabym Baby Doll i Scenta CN
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę od wczoraj, co z Twoich skarbów mogłabym przygarnąć...
Jaką pojemność ma Scent? To nie jest intense? |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu to Scent klasyk a pojemnośc to 30 bez kilku psików.
Z ostatecznego remanentu mogę zaproponować jeszcze Be Delicious Night w pojemności i stanie tak jak Scent
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mnie ten Scent intryguje.Miałam kiedyś Scenta Intens - ale nie umiałam go chyba docenić. Ot, młodość....
![]() Czy klasyk faktycznie pachnie potem?? Jeśli chodzi o mojego Lutka,to pewnie dobrze wiesz ,że jego cena na allegro przekracza 200 zł. ( ten był kupiony za 245 zł) Czy jest szansa na tego Scenta i np. Lolitę, Euphorię ,ewentualnie Theoremę? Ja moge dorzucić odlawkę ok. 3ml MDC edp i DZing! ok. 1,5 ml A ...szukam jeszcze bardzo pudru ,najlepiej w kamieniu albo meteorytów .Może masz przypadkiem na wymianę? |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odbieram Scent jako taka wytrawną ambrę , bez słodyczy.
Czy dobrze zrozumiałam , że interesowałyby CIę cztery flakony ode mnie za Twoja Daturę ?
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2009-07-09 o 18:32 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
No tak , to teraz jasne
.Tylko nie wiem czy reflektowałabyś jeszcze na Theoremę bo do rozstania z L to chyba w ogóle nie dojrzeję a Euphorię ostatnio przechwyciła moja córeczka.Pudru prasowanego nie mam tylko odsypane do słoiczka po kremie guerlainowskie kulki rozświetlające z linii Champs Elysees , wyglądaja jak duże meteory w kolorach jasno beżowo - złotawym( w innym wątku Nasturcja bardzo chwaliła ich efekt na twarzy ![]() Albo mozaika brązująco - rozświetlająca z Body Shop w kolorze 02 TAKA. może ze trzy razy maźnięta.
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
O! I tu jest plus posiadania synów. Oni tylko wąchaja moje perfumy - chwalą
lub krytykują ,ale nie zabierająMam za to dwie młodsze siostry.....ale na nie mam sposób . Wracając do tematu - to może Scent, Theorema ( dużo mniej niż pół??) i ten puder w kulkach. Przepraszam ,jeśli to za dużo - ale do tego Lutka też mam taki ....wyjątkowy stosunek ![]() A!!!!!! A ile jest tych kulek? Czy ich się używa na całą twarz,czy sa takim rozświetlaczem na poliki? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-07-09 o 21:23 |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Kulek jest sporo są w pudełeczku po kremie 50 ml i moim zdaniem starczą na wieczność , sa bardzo jasne i złotawe - nie daja efektu świecącej gęby tylko taką delikatnie rozświetloną i promienną , poza tym dekolt tez uslicznią a przy tym pachną ... szązelizem ![]() mam do nich pędzel jeszcze taki płaski i szeroki z włosia. Początkowo myślałam ,że są takie dekoltowe raczej ale jak przeczytałam ,że kolekcjonująca różne wersje meteorów wizażanka uważa je za bardzo ich dobry wariant i używa tak samo - wypróbowałam i było fajnie. Znalazłam jeszcze te Nasturcji foto meteorytowo kulkowe i jej opis wrażeń TUTAJ
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2009-07-09 o 22:48 |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za fotkę,ja niestety nie mogę zrobić , ale ubytek Datury jest nie większy niż 1 ml z 50.
Jesli odpowiada Ci taka wymiana ( na Scenta , kulki i Theo) -to ja jestem chętna. Moge Ci dorzucić jakąs odlewkę,szukasz czegoś? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-07-09 o 23:12 |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post13137339 za glow after dark?
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kulki i dwie flaszeczki lecą do Ciebie. A do mnie Datura i wystarczy ![]() W takim razie przeskakuję na PW .
|
|
|
#30 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam pv ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Włascicielka Glow szuka głownie perfum, może masz coś poza wątkiem? |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

?
?
a Euphorię ostatnio przechwyciła moja córeczka.
,ale nie zabierają