|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Spokojne piosenki polskie
Moglybyscie podac mi tytuly takowych? ;D
Chce nagrac plyte, zeby w kawiarnii, w ktorej pracuje, mozna bylo czegos (normalnego) posluchac. ![]() Dlatego maja byc spokojne, ale nie (az tak bardzo) smutne. ![]() Mam przyklad: Iwona Wegrowska - Ty i Ja
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Spokojne piosenki polskie
Jak statki na niebie...
![]() Chylinska- czy warto bylo... Chylinska- niekochana Edyta Bartosiewicz i Anna Maria Jopek maja spokojne piosenki
Edytowane przez metinnn Czas edycji: 2009-04-11 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Anna Maria Jopek i Michal Zebrowski - Wspomnienie
rozwala mnie zupełnie ten utwór ![]() Pozdrawiam Veganka | Fanka sałatki z tofu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ostatnio w radiu spodobalo mi sie: http://www.youtube.com/watch?v=XR3BjAh2x5w
a moze Edith Piah Ale szczerze mowiac muzyka musi pasowac do miejsca, poza tym w rozne dni moze pasowac inna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
pisoenki Myslovitz , moze byc te Maciej Silski , Edyta Bartosiewicz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
moje typy:
ze starszych Ewa Demarczyk - Tomaszów Zbigniew Wodecki - Opowiadaj mi tak Zbigniew Wodecki - Lubię wracać tam gdzie byłem już Irena Santor - Już nie ma dzikich plaż teraz trochę bardziej współczesne Myslovitz - Chciałbym umrzeć z miłości Kayah & Bregovic - To nie jest ptak Kayah & Bregovic - Kiedyś byłam różą Kasia Stankiewicz - Marzec Anita Lipnicka- Mosty Kasia Nosowska - Na całych jeziorach Ty A tak w ogóle z zagranicznych, to ładne, melodyjne kawałki ma Norah Jones, Katie Melua, Diana Krall itp. Ale wszystko zależy od grupy docelowej - gdybym osobiście znalazła kawiarnię w której słyszałabym takie utwory, to zapuściłabym korzenie ![]() Ale każdy lubi co innego...
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kasia Kowalska - Dlaczego nie
Maciek Silski - Póki jeszcze Myslovitz - Chciałbym umrzeć z miłości Varius Manx - Ruchome piaski Patrycja Markowska ![]()
Like an empty bottle takes the rain And heal, heal, heal, heal." Edytowane przez veronicas15 Czas edycji: 2009-04-12 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ania Dąbrowska - Charlie,Charlie, Trudno mi się przyznać, Póki starczy mi sił.
Piotr Cugowski : Za szkłem, Niczego wiecej, Biały krzyż, Biały Anioł Piotr Cugowski, Garou & Janowski - Belle Budka Suflera - Martwe morze, Jolka Jolka, V bieg, Krzysztof Krawczyk - Chciałem być... (cudna), To co w życiu ważne ( i ta tez :P) Gutek - Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości Kasia Stankiewicz - Schyłek lata Kasia Wilk - do kiedy jestem Myslovitz - Chciałbym umrzec z miłości i inne, Marcin Rodzynek - nie pasuje, i inne. Piasek - chodz, przytul, przebacz
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
przepraszam jak się coś powtórzy
ania dąbrowska - trudno mi się przyznać ania dąbrowska - tego chciałam edyta bartosiewicz - sen edyta bartosiewicz - ostatni edyta bartosiewicz - jenny hey - moja i twoja nadzieja hey - byłabym kasia nosowska - karatetyka kasia cerekwicka - byłeś kasia kowalska - dlaczego nie kasia kowalska - a to co mam kasia kowalska - tak mi Ciebie brak kasia kowalska - jak przeżyć to kasia kowalska - nie jestem najlepsza kasia kowalska - to był sen kasia kowalska - a Ty, czego chcesz marcin rozynek - siłacz universe & beata kozidrak-tyle chciałem Ci dać universe - w taką ciszę pectus - to co chciałbym Ci dać łzy - gdybyś był kayah & bregovic - to ptak andrzej piaseczny - chodź, przytul, przebacz maryla rodowicz - jest cudnie maryla rodowicz - łatwopalnie myslovitz - chciałbym umrzeć z miłości myslovitz - długość dźwięku samotności myslovitz - my myslovitz - dla Ciebie patrycja markowska - deszcz patrycja markowska - kilka prostych prawd republika - odchodząc monika brodka - piosenka z głowy monika brodka - znowu przyszło mi płakać monika brodka - miał być ślub varius manx - zamigotał świat varius manx - ruchome piaski varius manx - piosenka księżycowa blue cafe - czas nie będzie czekał edyta górniak - list IRA - wiara kancelaria - zabiorę Cię PIN - niekochanie sławek uniatowski - kocham Cię tomek makowiecki - głosy przyjaciół mam nadzieje, że chociaż troszkę pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
pestus - jeden moment
lukasz zagrobelny - jeszcze o nas a dlaczego tylko polskie?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Piasek - Chodź, przytul , przebacz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
to nie polska ale piekna na youtube znajdz - daniel bedingfield - if you're not the one
a polska to zagrobelny - jeszcze o nas |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Varius manx- A kiedy tęsknie,Piosenka Księżycowa
Sylwia Grzeszczak-Mijamy się Owal-Spokojnie [tez chyba bedzie pasowac ] xD Brodka-Znam cię na pamięć Edyta Bartosiewicz-Zatańcz ze mną Kasia Cerekwicka-Nie ma nic Ira-Bezsenni Hey -Byłabym Goya-Tylko mnie kochaj , Smak słów Farba-Chce tu zostać Flinta-Nie znasz mnie Bisquit-Prosta historia
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Happysad - A miało być tak pięknie
Happysad - Długa droga w dół Magda Femme - Rozmowa z aniołem Kancelaria - Zabiorę Cię PIN - Bo to co dla mnie PIN - Niekochanie PIN - Pójdę pod wiatr Pectus - To, co chciałbym Ci dać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Brodka - gdziekolwiek jesteś
Happysad - No stress Ania Szarmach - Obejmij mnie z angielskich (gdybyś się jednak zdecydowała ![]() Mariah Carey - we belong together Rihanna - Cry Rihanna - Rehab Girls Aloud - I'll stand by you One Republic - All we are Lindsay Lohan - confessions of a broken heart Simple Plan - save you |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Nie chciałabym niczego powtarzać, z polskich zaproponuję Ci jeszcze:
Krzysztof Krawczyk - bo jesteś Ty Doda - Nie zawiedź mnie Doda - 2 bajki Z zagranicznych: Moja ukochana ![]() Shakira - illegal Shakira - las de la intuicion Shakira - don't bother Beyonce - if I were a boy Beyonce - halo
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Sixteen- Obudz we mnie swoja Wenus
Kancelaria- Zabiore Cie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
PIN Wina mocny smak
Button Hackers "Między nami" Czerwone Gitary "Wielka miłość" Dżem "Do kołyski" Edyta Górniak "Dotyk" Edyta Górniak "Nie proszę o więcej" Goya "Jeśli będę taka" Kasia Kowalska "A to co mam" Blue Cafe "My Road" Kostek Jorjadis "Tak kochać tylko Ciebie" Natalia Kukulska "Im więcej Ciebie" Piasek "Imię deszczu" Piasek "I jeszcze" Gosia Andrzejewicz "Miłość" Gosia Andrzejewicz "Słowa" Łzy "Gdybyś był" Urszula "Dziś już wiem" Robert Chojnacki & Piasek "Niecierpliwi" Myslovitz - Chciałbym Umrzec Z Miłosci Chlopcy z Placu Broni - Zawsze będę kochać Cię Chlopcy z Placu Broni - Milosc od pierwszego wejrzenia anna maria jopek$michal zebrowski-wspomnienie Oddzial Zamkniety - Gdyby nie Ty kasia kowalska-cukierek ania dabrowska-charlie charlie ewelina flinta-zaluje yogoton-o nic nie pytaj perfekt-kolysanka dla nieznajomej anita lipnicka-ballada spiacej krolewny monika brodka-on RH+: "Po prostu miłość" "W strugach daszczu" farba goya - moj Varius Manx - zanim zrozumiesz Magdalena Sójka - zasłoń okno Synonim ZP - tylko ty kochanie Synoznim ZP - Dziękuję Pnoumatik - Zabiorę cię stądGosia Andrzejewicz - Słowa Gosia Andrzejewicz-tensknota Doda-nie zawiedz mnie kombi-awinion stachurski-za każdy dzień,za każdy szept farba-chcę tu zosteć Kancelaria-zabiorę cię właśnie tam Weekend-za miłość mą Verba-Mogliśmy verba-jesteś wspomnieniem feel-jak anioła głos Andrzej Piaseczny: "Teraz płacz", "Chociaż Ty", "Z głębi duszy", "I jeszcze", "zostań bo ta noc"... Verba: "Widziałem Twoje oczy", "Czerwone niebo", "Chce napisać list", "Idealni", "Wartość" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Titanic po polsku
Można przy tym popłakać i poprzytulać się ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EN12ss3_-_s ![]() __________________ na linii strzału – bang! nie black, wracam - comeback! Zakochana w hip hopie <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś z repertuaru SDM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.Czy wiecie morze kto śpiewa tą piosenkę?.Polski wykonawca.Nie znam tytułu.
Zwrotka piosenki brzmi: Bez ciebie nie umiem oddychać nie bede szukac sensu bo bez ciebie bo bez ciebie to nie ma sensu rozplyne sie w tej gorzkiej kałurzy taki jestem słaby kotku bez mojej wróżki. Z góry dzięki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.