Do¶wiadczenia seksualne Waszych T¯. - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-06-29, 12:20   #1
ZolZaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

...

...

Edytowane przez ZolZaa
Czas edycji: 2009-07-26 o 21:22
ZolZaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 12:25   #2
Dagunia
Komplikatorka

Wiadomo¶ci: 20 298
Dot.: Do¶wiadczenia seksualne Waszych T¯.

Ja na szczê¶cie nie mia³am takiego "problemu", bo razem prze¿yli¶my nasz pierwszy raz i razem zag³êbiali¶my sie w tajniki seksu. Tak szczerze to mo¿e to g³upie i naiwne, ale nie potrafi³abym byæ z facetem, który ma do¶wiadczenia seksualne... My¶l,¿e dotyka³ przede mn± inn± kobietê, porównania, wspomnienia brrr... Ogromnie siê cieszê,¿e trafi³am na mojego T¯...
A Tobie nie wiem co doradziæ... ale wydaje mi siê,¿e NA PEWNO nie wszystko prze¿y³ ;-)
Stary 2009-06-29, 13:16   #3
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 873

Te same rzeczy z inn± partnerk± chyba jednak nie s± takie same Wiêc ja bym siê nie martwi³a, ¿e nie ma go czym "zaskoczyæ", zreszt± nie Twoja wina, ¿e ma facet takie do¶wiadczenie

A je¶li chodzi o jakie¶ "przypominanie sobie" (zrozumia³am, ¿e robi to na g³os), to powiedzia³abym mu ¿eby tego nie robi³ bo to sprawia, ¿e nie czujê siê komfortowo.

Postaraj siê skupiæ na plusach tej sytuacji, bo w koñcu na pewno takie s± - facet wie wiele, potrafi pewnie te¿ sporo, korzystaj z tego

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-06-29 o 13:18
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 15:54   #4
Cannabis84
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692
GG do Cannabis84

Cytat:
Napisane przez Dagunia Poka¿ wiadomo¶æ
Ja na szczê¶cie nie mia³am takiego "problemu", bo razem prze¿yli¶my nasz pierwszy raz i razem zag³êbiali¶my sie w tajniki seksu. Tak szczerze to mo¿e to g³upie i naiwne, ale nie potrafi³abym byæ z facetem, który ma do¶wiadczenia seksualne... My¶l,¿e dotyka³ przede mn± inn± kobietê, porównania, wspomnienia brrr... Ogromnie siê cieszê,¿e trafi³am na mojego T¯...
A Tobie nie wiem co doradziæ... ale wydaje mi siê,¿e NA PEWNO nie wszystko prze¿y³ ;-)
Ja te¿ prze¿y³am swój pierwszy raz z moim mê¿em. Nigdy natomiast jako¶ nie zastanawia³am siê co by by³o gdyby mia³ przede mn± partnerki seksualne. Gdyby by³o ich tyle, co napisa³a autoka pewnie te¿ lekko bym siê frustrowa³a.

Dagunia a nie obawiasz siê, ¿e w³a¶nie dlatego, ¿e Twój T¯ by³ tylko z Tob± pewnego dnia zapragnie "zobaczyæ jak to jest z inn±"? Ja wiem, ¿e napewno mu ufasz itd, ale on jest "tylko facetem", a wiadomo ¿e faceci s± ró¿ni. Za parê(na¶cie) lat mo¿e mu siê znudziæ/mo¿e zapragnie odmiany czy nie wiem jakie mog± byæ jeszcze motywy.... Czego oczywi¶cie Ci nie ¿yczê! Tak tylko gdybam, bo czasem sama siê nad tym zastanawiam...

Cytat:
Napisane przez lexie Poka¿ wiadomo¶æ
Postaraj siê skupiæ na plusach tej sytuacji, bo w koñcu na pewno takie s± - facet wie wiele, potrafi pewnie te¿ sporo, korzystaj z tego
O w³a¶nie, ¶wietna rada. Niektóre Ci pewnie zazdroszcz±
Stary 2009-06-29, 16:09   #5
Axunia
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa !

Szukam ksi±¿ek mo¿e masz?
klik
Axunia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 16:09   #6
la primavera
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 848

Cytat:
Napisane przez Cannabis84 Poka¿ wiadomo¶æ

Dagunia a nie obawiasz siê, ¿e w³a¶nie dlatego, ¿e Twój T¯ by³ tylko z Tob± pewnego dnia zapragnie "zobaczyæ jak to jest z inn±"? Ja wiem, ¿e napewno mu ufasz itd, ale on jest "tylko facetem", a wiadomo ¿e faceci s± ró¿ni. Za parê(na¶cie) lat mo¿e mu siê znudziæ/mo¿e zapragnie odmiany czy nie wiem jakie mog± byæ jeszcze motywy.... Czego oczywi¶cie Ci nie ¿yczê! Tak tylko gdybam, bo czasem sama siê nad tym zastanawiam...
No w³a¶nie, dlatego mimo tych wszystkich minusów, cieszê siê, ¿e nie jeste¶my z tz dla siebie pierwsi.
Nie mówiê, ¿e tak bêdzie, ale wiadomo kto wie... w jakiej¶ dalszej przysz³o¶ci, ale jak wspomnia³a Cannabis84, nie ¿yczê Ci tego.

Autorko w±tku, u nas jest podobnie,mam mniejsze do¶wiadczenie, jestem od Tz 7 lat m³odsza i na pewno g³ownie tym jest to spowodowane.
Jednak , mówi±c nieskromnie tz mnie baaardzo chwali, ¿e z ¿adn± nie by³o mu tak dobrze. Wiêc, nie chodzi tu o pozycje itp, ale o sposób i wiê¼ miêdzy lud¼mi. Dlatego nie przejmuj siê, bo niepotrzebnie siê zadrêczasz, tylko oddaj siê hm... uniesieniom
la primavera jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 17:07   #7
ZolZaa
Przyczajenie

...

Edytowane przez ZolZaa
Czas edycji: 2009-07-26 o 21:23
Stary 2009-06-29, 17:27   #8
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 873

On trochê g³upio robi, opowiadaj±c Ci o tym jak to ju¿ wszystkiego próbowa³ i "z ka¿dym typem kobiety". Co to w ogóle jest, ten typ kobiety? Jest jaka¶ lista?
Mo¿e mu powiedz o tym jak siê czujesz w zwi±zku z jego przesz³o¶ci± i popro¶ ¿eby ju¿ nie podkre¶la³ tak jej przy Tobie. A ¿e jeste¶ najlepsza i jedyna to wiadomo, skoro to Ciebie kocha i z Tob± jest
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 17:37   #9
guess17
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 757

mój T¿ te¿ jest do¶wiadczonym jesli chodzi o te sprawy a ja nie... ale nigdy nie by³o sytuacji takiej ¿eby mi mówi³ jak mu by³o z inn±, ¿e robie to gorzej ni¿ inne i czego to on nie próbowa³... jest wrêcz przeciwnie uczymy siê wszystkiego razem... nie potrafi³a bym z nim byæ jesli takie co¶ mia³o by miejsce... bardzo ¼le bym siê czu³a..

http://zapachmiety.blog.pl

Dzi¶: ciasto 3 bit

_________________________ ________

"Wiêkszo¶æ ludzi ma tyle szczê¶cia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln
guess17 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 18:40   #10
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Wiadomo¶ci: 9 369

Ja bym siê wkurzy³a gdyby mój T¯ stwierdzi³, ¿e on to ju¿ wszystkiego próbowa³ i ka¿d± mia³ (ekhmm, przepraszam ka¿dy typ dziewczyny) niezale¿nie od tego ile rzeczywi¶cie tych kobiet mia³. Ale sedno jest w tym ¿e seks to blisko¶æ, rado¶æ, zabawa. W ¿adnym wypadku konkurs na najlepsz±! Teraz jeste¶ tylko Ty, tylko z Tob± uprawia seks, wiêc Ty jeste¶ najlepsza. Zrozumia³e ¿e takie co¶ mo¿e byæ troszkê frustruj±ce a rada na to - pomy¶l tak jak powy¿ej i postaraj siê byæ sob±... a nie w porównaniu do innej...
mikia20 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 18:53   #11
stanczyk
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

Cytat:
Napisane przez ZolZaa Poka¿ wiadomo¶æ
Wiem, ze powinnam sie tym cieszyc, bo przeciez ma to swoje duze plusy
Ja bym takim optymist± nie by³...
Przecie¿ skoro po zaliczeniu zostawi³ tyle kobiet, to logiczne ¿e ciebie te¿ zostawi. Nie wiesz o tym czy co?
stanczyk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 18:57   #12
Dotka90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 36 831

Cytat:
Napisane przez stanczyk Poka¿ wiadomo¶æ
Przecie¿ skoro po zaliczeniu zostawi³ tyle kobiet, to logiczne ¿e ciebie te¿ zostawi. Nie wiesz o tym czy co?
Bo? Mo¿e w³a¶nie musia³ mieæ do¶wiadczenia z wieloma kobietami, ¿eby znale¼æ t± jedyn±?
Dotka90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 19:13   #13
ZolZaa
Przyczajenie

...

Edytowane przez ZolZaa
Czas edycji: 2009-07-26 o 21:23
Stary 2009-06-29, 19:25   #14
la primavera
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 848

To fakt, ¿e nie powinnien mówic Ci takich rzeczy. Jednak wiadomo, ¿e Ty nam tylko relacjonujesz po krótce, wiêc tak na prawdê nie wiemy jak to wygl±da³o i nie nam to oceniaæ. Chocia¿ sposób w jaki Ci to mówi³ (jesli jest tak jak mówisz), mnie osobi¶cie by nie odpowiada³.
Nie mo¿na porównywaæ seksu z ró¿nymi osobami, bo kazdy jest inny. To, czy seks jest lepszy czy gorszy, zale¿y od indywidualnych potrzeb i dopasowania partnerów.
A to, ¿e próbowa³ wszytskich rodzajów seksu, nie czyni go jakims wielkim znawc± w tej dziedzinie, bo jak wiadomo wszytsko zalezy od naszej fantazji i pomys³ów
la primavera jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 19:32   #15
stanczyk
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Poka¿ wiadomo¶æ
Bo? Mo¿e w³a¶nie musia³ mieæ do¶wiadczenia z wieloma kobietami, ¿eby znale¼æ t± jedyn±?
Nie przesadzajmy z wielkimi s³owami, jak± jedyn±? Przecie¿ równie dobrze te poprzednie kobiety mog³y byæ autorkami tego postu.

Zo³zoo - ja jestem w stanie zak³ad wzi±æ, ¿e prêdzej ni¿ po¼niej bêdzie tak jak piszê.
stanczyk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 19:52   #16
sine.ira
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 15 264

Nie lubiê ³atwych facetów i takich hmm...ma³o wybrednych.
Przesada w ka¿d± stronê nie jest dobra. A Twój Don Juan dodatkowo nie umie zachowaæ dyskrecji...nie zazdroszczê.

A co gorsza, nic ju¿ z tym nie zrobisz (on zreszt± te¿ nie) wiêc albo to zaakceptuj albo odejd¼. Innej opcji nie ma.
sine.ira jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-29, 22:15   #17
patbar
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 228

..

Edytowane przez patbar
Czas edycji: 2011-08-21 o 12:09
patbar jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-30, 07:35   #18
Dagunia
Komplikatorka

Wiadomo¶ci: 20 298

Dziewczyny ja nie mówie,¿e bêdê z moim T¯ do koñca ¿ycia (chod¼ nie ukrywam chcia³abym :p). Chocia¿ jego rodzice i starszy brat z ¿on± te¿ byli dla siebie pierwszymi, wiêc mo¿e to rodzinne Chodzi mi o to,¿e np. bêd±c 30 letni± singielk± wiadomo ¿e nie bêdê szuka³a prawiczków bo to chyba nie realne, a bêd±c 19 latk± (jak pozna³am T¯) to bardzo siê cieszy³am,¿e akurat nie mielismy nikogo przed sob±
Stary 2009-06-30, 14:21   #19
cicham37
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 41

Facetom to chyba czasem naprawdê wy³±cza siê my¶lenie, albo mo¿e zaczynaj± my¶leæ inna czê¶ci± cia³a. Jak mo¿na takie rzeczy kobiecinie mówiæ? ¯e on ju¿ wszystkiego i z wieloma próbowa³. No kurde. Nie wyobra¿am sobie siebie w takiej sytuacji. Ale chyba najlepszym wyj¶ciem bêdzie rozmowa - jako¶ ten problem trzeba zacz±æ rozwi±zywaæ.
A stanczyk nie dziwiê siê, ¿e jeste¶ prze¶ladowany za pogl±dy . Wujek Dobra Rada kurcze no. Dobiæ potrafi tylko. Czasem nie trzeba patrzeæ na nick, ¿eby wiedzieæ, ¿e post napisa³ facet. Eh.
cicham37 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-30, 14:26   #20
Dotka90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 36 831

Cytat:
Napisane przez cicham37 Poka¿ wiadomo¶æ
Facetom to chyba czasem naprawdê wy³±cza siê my¶lenie, albo mo¿e zaczynaj± my¶leæ inna czê¶ci± cia³a. Jak mo¿na takie rzeczy kobiecinie mówiæ? ¯e on ju¿ wszystkiego i z wieloma próbowa³. No kurde. Nie wyobra¿am sobie siebie w takiej sytuacji. Ale chyba najlepszym wyj¶ciem bêdzie rozmowa - jako¶ ten problem trzeba zacz±æ rozwi±zywaæ.
A stanczyk nie dziwiê siê, ¿e jeste¶ prze¶ladowany za pogl±dy . Wujek Dobra Rada kurcze no. Dobiæ potrafi tylko. Czasem nie trzeba patrzeæ na nick, ¿eby wiedzieæ, ¿e post napisa³ facet. Eh.
Nie tylko facetom.. Kobietom te¿ siê zdarza mówiæ ró¿ne takie rzeczy...
Kiedy¶ by³am w knajpie, siedzê, rozmawiam sobie, przyjació³ka posz³a do kibelka, a obok nas siedzia³o jakie¶ towarzystwo, parê osób, mimowolnie siê zas³ucha³am w tym, o czym rozmawiali. I dziewczyna mówi przy wszystkich - ale wiesz M? Powiem Ci, ¿e B to by³ lepszy w ³ó¿ku od Ciebie. Po czym przy stoliku zapad³a cisza...
Dotka90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-30, 16:08   #21
Honcia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 705

Cytat:
Napisane przez stanczyk Poka¿ wiadomo¶æ
Taaa.... bo wy wszyscy tacy jeste¶cie... wracaj do s³uchania audycji w "RM" bo tutaj to siê tylko zgorszyæ mo¿esz...

Honcia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-30, 16:35   #22
laurencja
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 113

Cytat:
Napisane przez sine.ira Poka¿ wiadomo¶æ
Nie lubiê ³atwych facetów i takich hmm...ma³o wybrednych.
Przesada w ka¿d± stronê nie jest dobra. A Twój Don Juan dodatkowo nie umie zachowaæ dyskrecji...nie zazdroszczê.

A co gorsza, nic ju¿ z tym nie zrobisz (on zreszt± te¿ nie) wiêc albo to zaakceptuj albo odejd¼. Innej opcji nie ma.

dokladnie mysle podobnie.A tak w ogole to pomysl dodatkowo o jakims zabezpieczeniu skoro on juz mial tyle partnerek
laurencja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-30, 20:38   #23
novakia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 660

Cytat:
Napisane przez Dagunia Poka¿ wiadomo¶æ
mowisz tak bo akurat sie trafilo ze to byl wasz wspolny raz,a milosc nie wybiera.
novakia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-30, 21:47   #24
sine.ira
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 15 264

Cytat:
Napisane przez laurencja Poka¿ wiadomo¶æ
dokladnie mysle podobnie.A tak w ogole to pomysl dodatkowo o jakims zabezpieczeniu skoro on juz mial tyle partnerek
No w³a¶nie Kurczê, ¿e tak podstawowe kwestie nasuwaj± siê mimochodem i na koñcu...Ja bym po tego typu zwierzeniach od razu poprosi³a pana o komplet badañ na nosicielstwo ró¿nych wirusów. No i sama te¿ obowi±zkowo bym siê przebada³a. Masakra.
sine.ira jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-30, 22:45   #25
Madaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 803

Cytat:
Napisane przez ZolZaa Poka¿ wiadomo¶æ
Dziekuje Wam za kazda odpowiedz!
Wiem, ze powinnam sie tym cieszyc, bo przeciez ma to swoje duze plusy Niestety czasem mam tylko wrazenie, ze nie potrafie mu dorownac w pewnych rzeczach... Moj TZ ma ogromne doswiadczenie i jak sam twierdzi sprobowal juz kazdego rodzaju seksu i z kazdym typem dziewczyny... Dzieki takiemu doswiadczeniu wie czego chce i co oczekuje - tak przynajmniej twierdzi Ja chyba ja kazda kobieta (tak mi sie wydjae) chce byc ta NAJLEPSZA i JEDYNA rowniez i w tej dziedzinie stad tez duze wyzwanie, zeby sprostac moim i jego oczekiwaniom... Poruszajac jeszcze temat dziewczyn, ktore byly pierwsze dla swoich TZ to szczerze przyznam, ze tez do konca nie jest to najlepsze... U jednej ze stron w przyszlosci moze narodzic sie potrzeba sprobowania, czy porownania... Kilka watkow nizej pewna dziewczyna opisuje swoje historie, w ktorej dzieli sie tym, ze jej TZ zazdrosny jest o to, ze ona miala 3 parnetorw przed nim, on natomiast byl tylko z nia w lozku... Mimo, ze ich znajomosc rozwinela sie bardzo (maja juz razem dziecko) on jednak chce 'smakowac'... Przy czyms takim moj problem staje sie jakby mniejszy....

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

p.s Chcialam jeszcze tylko dodac, ze jestescie NIESAMOWITE Dziewczyny! Dziekuje za kazdy komenatrz i rade!
My¶lê, ze je¿eli mu na Tobie bardzo zale¿y to i tak dla niego bêdziesz najlepsza. A seks z Tob± na pewno jest wyj±tkowybo nie ma dwóch takich samych kobiet
Madaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-02, 16:34   #26
madelaine701
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 369
GG do madelaine701

Dla mnie to ¿adem problem ... no ka¿dy jak±¶ przesz³o¶æ ma ... ale z ka¿dym partnerem/-k± jest inaczej ... ka¿dy ma prawo oczekiwaæ od drugiej po³ówki "czysto¶ci", ale troche to wygl±da tak jakby np. osoba która ju¿ z kim¶ spa³a mia³a byæ zawsze samotna ju¿, albo tylko i wy³±cznie skazana na jedn± osobê ...
No ale fakt faktem facet g³upio robi, ¿e o wszystkim Ci tak opowiada, jakby siê chwali³ czy co
Czas za³agodzi tamten ¿al, to pewne ju¿ to znam...

Edytowane przez madelaine701
Czas edycji: 2009-07-02 o 16:37
madelaine701 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-02, 16:48   #27
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 461

Jestem teraz sama. Ale "powiem", ¿e mój eks by³ moim pierwszym je¶li chodzi o seks. On mia³ 1 dziewczynê. Wiêc w sumie te¿ nie mia³ du¿ego do¶wiadczenia. Ale nie by³o ¼le Jednak to ja prawie zawsze mia³am jakie¶ plany, to ja chcia³am spróbowaæ czego¶ nowego Nie "gdyba³am", co by by³o gdyby on mia³ wiêksze do¶wiadczenie. Wiêc jedynie co mogê Ci doradziæ, to szczera rozmowa z T¯-tem. Powiedz mu co czujesz. Powiedz to co tutaj napisa³a¶ My¶lê, ¿e powinien zrozumieæ Twoje obawy Trzymam kciuki za Was
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-06, 13:16   #28
tylkotykoteczkuuu
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25
pomocy ;(

Witam drogie wiza¿ynki ;**
Wiem ze to moze okazac sie glupie , ale moj problem polega na tym ze ja sie boje ze bede gorsza niz byle partnerki seksualne mojego T¯ , moj T¯ ma 20 lat i jest doswiadczony w tych sprawach a ja mam 16 lat i nigdy jeszcze nie uprawia³am sexu wiec jestem nie doswiadczona w tym... co ja mam zrobiæ by sie prze³amaæ...?? moj T¯ bardzo mnie wspera we wszystkim i mowi ze nie zrobi nigdy nic przeciwko mi... w ten weekend bylam wlasnie u niego byla minetka , palcowka wiem ze chcial on czegosc wiecej ale jak zawsze powiedzial ze " on nie chce robic nic przeciwko mnie "...
nie wiem moze jakis stroj np. sexownej pokojowki , czy pielgnierki , Stewardesse? by dodal mi odwagi by sie przelamac..

co o tym myslicie ? a moze porozmawiac poprostu z moim T¯ o tym co mnie dreczy ?
tylkotykoteczkuuu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-06, 13:36   #29
Asienka187
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 660
Dot.: pomocy ;(

Cytat:
Napisane przez tylkotykoteczkuuu Poka¿ wiadomo¶æ
Witam drogie wiza¿ynki ;**
Wiem ze to moze okazac sie glupie , ale moj problem polega na tym ze ja sie boje ze bede gorsza niz byle partnerki seksualne mojego T¯ , moj T¯ ma 20 lat i jest doswiadczony w tych sprawach a ja mam 16 lat i nigdy jeszcze nie uprawia³am sexu wiec jestem nie doswiadczona w tym... co ja mam zrobiæ by sie prze³amaæ...?? moj T¯ bardzo mnie wspera we wszystkim i mowi ze nie zrobi nigdy nic przeciwko mi... w ten weekend bylam wlasnie u niego byla minetka , palcowka wiem ze chcial on czegosc wiecej ale jak zawsze powiedzial ze " on nie chce robic nic przeciwko mnie "...
nie wiem moze jakis stroj np. sexownej pokojowki , czy pielgnierki , Stewardesse? by dodal mi odwagi by sie przelamac..

co o tym myslicie ? a moze porozmawiac poprostu z moim T¯ o tym co mnie dreczy ?
My¶le, ¿e nie dojrza³as do seksu skoro masz takie w±tpliwo¶ci.
Rozmowa na pewno sie przyda.
Stary 2009-07-06, 13:40   #30
Marwari
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 079
GG do Marwari
Dot.: pomocy ;(

przede wszystkim poczekaæ z seksem.

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.