![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
...
...
Edytowane przez ZolZaa Czas edycji: 2009-07-26 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Komplikatorka
Wiadomo¶ci: 20 298
|
Dot.: Do¶wiadczenia seksualne Waszych T¯.
Ja na szczê¶cie nie mia³am takiego "problemu", bo razem prze¿yli¶my nasz pierwszy raz i razem zag³êbiali¶my sie w tajniki seksu. Tak szczerze to mo¿e to g³upie i naiwne, ale nie potrafi³abym byæ z facetem, który ma do¶wiadczenia seksualne... My¶l,¿e dotyka³ przede mn± inn± kobietê, porównania, wspomnienia brrr... Ogromnie siê cieszê,¿e trafi³am na mojego T¯...
A Tobie nie wiem co doradziæ... ale wydaje mi siê,¿e NA PEWNO nie wszystko prze¿y³ ;-)
![]() |
#3 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Te same rzeczy z inn± partnerk± chyba jednak nie s± takie same
![]() ![]() A je¶li chodzi o jakie¶ "przypominanie sobie" (zrozumia³am, ¿e robi to na g³os), to powiedzia³abym mu ¿eby tego nie robi³ bo to sprawia, ¿e nie czujê siê komfortowo. Postaraj siê skupiæ na plusach tej sytuacji, bo w koñcu na pewno takie s± - facet wie wiele, potrafi pewnie te¿ sporo, korzystaj z tego ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-06-29 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dagunia a nie obawiasz siê, ¿e w³a¶nie dlatego, ¿e Twój T¯ by³ tylko z Tob± pewnego dnia zapragnie "zobaczyæ jak to jest z inn±"? Ja wiem, ¿e napewno mu ufasz itd, ale on jest "tylko facetem", a wiadomo ¿e faceci s± ró¿ni. Za parê(na¶cie) lat mo¿e mu siê znudziæ/mo¿e zapragnie odmiany czy nie wiem jakie mog± byæ jeszcze motywy.... Czego oczywi¶cie Ci nie ¿yczê! Tak tylko gdybam, bo czasem sama siê nad tym zastanawiam... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 848
|
Cytat:
Nie mówiê, ¿e tak bêdzie, ale wiadomo kto wie... w jakiej¶ dalszej przysz³o¶ci, ale jak wspomnia³a Cannabis84, nie ¿yczê Ci tego. Autorko w±tku, u nas jest podobnie,mam mniejsze do¶wiadczenie, jestem od Tz 7 lat m³odsza i na pewno g³ownie tym jest to spowodowane. Jednak , mówi±c nieskromnie tz mnie baaardzo chwali, ¿e z ¿adn± nie by³o mu tak dobrze. Wiêc, nie chodzi tu o pozycje itp, ale o sposób i wiê¼ miêdzy lud¼mi. Dlatego nie przejmuj siê, bo niepotrzebnie siê zadrêczasz, tylko oddaj siê hm... uniesieniom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez ZolZaa Czas edycji: 2009-07-26 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
On trochê g³upio robi, opowiadaj±c Ci o tym jak to ju¿ wszystkiego próbowa³ i "z ka¿dym typem kobiety". Co to w ogóle jest, ten typ kobiety?
![]() ![]() Mo¿e mu powiedz o tym jak siê czujesz w zwi±zku z jego przesz³o¶ci± i popro¶ ¿eby ju¿ nie podkre¶la³ tak jej przy Tobie. A ¿e jeste¶ najlepsza i jedyna to wiadomo, skoro to Ciebie kocha i z Tob± jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
mój T¿ te¿ jest do¶wiadczonym jesli chodzi o te sprawy a ja nie... ale nigdy nie by³o sytuacji takiej ¿eby mi mówi³ jak mu by³o z inn±, ¿e robie to gorzej ni¿ inne i czego to on nie próbowa³... jest wrêcz przeciwnie uczymy siê wszystkiego razem... nie potrafi³a bym z nim byæ jesli takie co¶ mia³o by miejsce... bardzo ¼le bym siê czu³a..
Zapraszam na swojego bloga --> http://zapachmiety.blog.pl Dzi¶: ciasto 3 bit ![]() _________________________ ________ "Wiêkszo¶æ ludzi ma tyle szczê¶cia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Wiadomo¶ci: 9 369
|
Ja bym siê wkurzy³a gdyby mój T¯ stwierdzi³, ¿e on to ju¿ wszystkiego próbowa³ i ka¿d± mia³ (ekhmm, przepraszam ka¿dy typ dziewczyny) niezale¿nie od tego ile rzeczywi¶cie tych kobiet mia³. Ale sedno jest w tym ¿e seks to blisko¶æ, rado¶æ, zabawa. W ¿adnym wypadku konkurs na najlepsz±! Teraz jeste¶ tylko Ty, tylko z Tob± uprawia seks, wiêc Ty jeste¶ najlepsza. Zrozumia³e ¿e takie co¶ mo¿e byæ troszkê frustruj±ce a rada na to - pomy¶l tak jak powy¿ej i postaraj siê byæ sob±... a nie w porównaniu do innej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Ja bym takim optymist± nie by³...
Przecie¿ skoro po zaliczeniu zostawi³ tyle kobiet, to logiczne ¿e ciebie te¿ zostawi. Nie wiesz o tym czy co?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 831
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez ZolZaa Czas edycji: 2009-07-26 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 848
|
To fakt, ¿e nie powinnien mówic Ci takich rzeczy. Jednak wiadomo, ¿e Ty nam tylko relacjonujesz po krótce, wiêc tak na prawdê nie wiemy jak to wygl±da³o i nie nam to oceniaæ. Chocia¿ sposób w jaki Ci to mówi³ (jesli jest tak jak mówisz), mnie osobi¶cie by nie odpowiada³.
Nie mo¿na porównywaæ seksu z ró¿nymi osobami, bo kazdy jest inny. To, czy seks jest lepszy czy gorszy, zale¿y od indywidualnych potrzeb i dopasowania partnerów. A to, ¿e próbowa³ wszytskich rodzajów seksu, nie czyni go jakims wielkim znawc± w tej dziedzinie, bo jak wiadomo wszytsko zalezy od naszej fantazji i pomys³ów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Cytat:
Zo³zoo - ja jestem w stanie zak³ad wzi±æ, ¿e prêdzej ni¿ po¼niej bêdzie tak jak piszê.
![]() |
![]() |
#16 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 15 264
|
Nie lubiê ³atwych facetów i takich hmm...ma³o wybrednych.
Przesada w ka¿d± stronê nie jest dobra. A Twój Don Juan dodatkowo nie umie zachowaæ dyskrecji...nie zazdroszczê. A co gorsza, nic ju¿ z tym nie zrobisz (on zreszt± te¿ nie) wiêc albo to zaakceptuj albo odejd¼. Innej opcji nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 228
|
..
Edytowane przez patbar Czas edycji: 2011-08-21 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Komplikatorka
Wiadomo¶ci: 20 298
|
Dziewczyny ja nie mówie,¿e bêdê z moim T¯ do koñca ¿ycia (chod¼ nie ukrywam chcia³abym :p). Chocia¿ jego rodzice i starszy brat z ¿on± te¿ byli dla siebie pierwszymi, wiêc mo¿e to rodzinne
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 41
|
Facetom to chyba czasem naprawdê wy³±cza siê my¶lenie, albo mo¿e zaczynaj± my¶leæ inna czê¶ci± cia³a. Jak mo¿na takie rzeczy kobiecinie mówiæ? ¯e on ju¿ wszystkiego i z wieloma próbowa³. No kurde. Nie wyobra¿am sobie siebie w takiej sytuacji. Ale chyba najlepszym wyj¶ciem bêdzie rozmowa - jako¶ ten problem trzeba zacz±æ rozwi±zywaæ.
A stanczyk nie dziwiê siê, ¿e jeste¶ prze¶ladowany za pogl±dy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 831
|
Cytat:
Kiedy¶ by³am w knajpie, siedzê, rozmawiam sobie, przyjació³ka posz³a do kibelka, a obok nas siedzia³o jakie¶ towarzystwo, parê osób, mimowolnie siê zas³ucha³am w tym, o czym rozmawiali. I dziewczyna mówi przy wszystkich - ale wiesz M? Powiem Ci, ¿e B to by³ lepszy w ³ó¿ku od Ciebie. Po czym przy stoliku zapad³a cisza... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 705
|
Taaa.... bo wy wszyscy tacy jeste¶cie... wracaj do s³uchania audycji w "RM" bo tutaj to siê tylko zgorszyæ mo¿esz...
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 113
|
Cytat:
dokladnie mysle podobnie.A tak w ogole to pomysl dodatkowo o jakims zabezpieczeniu skoro on juz mial tyle partnerek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 660
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 15 264
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 803
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dla mnie to ¿adem problem ... no ka¿dy jak±¶ przesz³o¶æ ma ... ale z ka¿dym partnerem/-k± jest inaczej ... ka¿dy ma prawo oczekiwaæ od drugiej po³ówki "czysto¶ci", ale troche to wygl±da tak jakby np. osoba która ju¿ z kim¶ spa³a mia³a byæ zawsze samotna ju¿, albo tylko i wy³±cznie skazana na jedn± osobê ...
No ale fakt faktem facet g³upio robi, ¿e o wszystkim Ci tak opowiada, jakby siê chwali³ czy co
Edytowane przez madelaine701 Czas edycji: 2009-07-02 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 461
|
Jestem teraz sama. Ale "powiem", ¿e mój eks by³ moim pierwszym je¶li chodzi o seks. On mia³ 1 dziewczynê. Wiêc w sumie te¿ nie mia³ du¿ego do¶wiadczenia. Ale nie by³o ¼le
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
pomocy ;(
Witam drogie wiza¿ynki ;**
Wiem ze to moze okazac sie glupie , ale moj problem polega na tym ze ja sie boje ze bede gorsza niz byle partnerki seksualne mojego T¯ , moj T¯ ma 20 lat i jest doswiadczony w tych sprawach a ja mam 16 lat i nigdy jeszcze nie uprawia³am sexu wiec jestem nie doswiadczona w tym... co ja mam zrobiæ by sie prze³amaæ...?? moj T¯ bardzo mnie wspera we wszystkim i mowi ze nie zrobi nigdy nic przeciwko mi... w ten weekend bylam wlasnie u niego byla minetka , palcowka wiem ze chcial on czegosc wiecej ale jak zawsze powiedzial ze " on nie chce robic nic przeciwko mnie "... nie wiem moze jakis stroj np. sexownej pokojowki , czy pielgnierki , Stewardesse? by dodal mi odwagi by sie przelamac.. co o tym myslicie ? a moze porozmawiac poprostu z moim T¯ o tym co mnie dreczy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 660
|
Dot.: pomocy ;(
Cytat:
Rozmowa na pewno sie przyda.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomocy ;(
przede wszystkim poczekaæ z seksem.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.