|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Senator Olchowa k. Rzeszowa
Witam.
Jak w tytule. Planujemy wesele na 2014r i zastanawiamy się z chłopakiem nad wyborem sali ![]() ![]() Edytowane przez autentyczna Czas edycji: 2012-07-02 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Senator Olchowa k. Rzeszowa
Byłam tam pytać o wesele... ale ... właściciel był niemiły, powiedział, że jak to miejsce mi sie nie podoba to on już nie wie co mogłoby mi się podobać. Cena w stosunku do menu też nie ciekawa i wyszło, że dużo rzeczy trzeba byłoby dokupić. Fajnie jest naookoło, to trzeba przyznać, ale jak dla mnie trochę fatalna akustyka, weszliśmy w 5 osób na salę i tak odbijało echo, że szkoda gadać. Co do wesel słyszałam o nich średnie opinie - rozmawiałam z moja fryzjerką, ktora czesze mnóstwo panien młodych.
Ja polecam ci kawałek dalej hotel Ines w Sędziszowie, koło trasy A4 sama zdecydowałam się tam na wesele, gdzie salę dopiero rozbudowywali i goście bardzo chwalili jedzenie, mnóstwo i pyszne, taras - super przede wszystkim dla dzieci i starszych też bo goście się nie rozchodzą i salę widzą cały czas. Ogromna przestrzeń, każde swobodnie się poruszał, nie bylo ścisku itd. Pani manager super kobieta- wszystko było dopilnowane, w umowie było że napoje limitowane, ale ona dała nam bez limitu, nie mogę powiedzieć o nich złego słowa, ale wiadomo, każdemu podoba się coś innego. Jednak jak masz czas to obejrzyj salę, prosta ale z klasą. Możesz wejśc na ich stronkę, ale zdjęcia są stare więc musiałabyś wejść w wirtualną podróż po hotelu. W razie pytań pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o wygląd to mi sie podoba, jedzonko też świetne. Niby zwykłe ale inaczej zrobione. Sądzę. że dla każdego coś się znajdzie. Nie wiem po prostu jak z organizacją wesel. Kurczę nigdzie nie moge znaleźć i się boję. Co do akustyki to na pewno zależy to od ilości ludzi na sali. Podjadę również do Ines i oglądne sale. O Matko , jak cięzko jest coś znaleźć odpowiedniego i ładnego. Nie sądziłam, że będzie tak ciężko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oczywiście każdemu i tak nie dogodzisz, więc niczym się nie martw. Ja mówię jakie miałam doświadczenia z tym miejscem... wesele miałam całkiem niedawno bo niewiele ponad miesiąc temu
![]() U nas tez było mnóstwo jedzenia i dość różnorodnego, np łosoś w cieście naleśnikowym, albo ze szpinakiem (pycha!), więc jak masz ochotę to jest na prawdę duży wybór. My raczej poszliśmy w jedzenie tradycyjne, ale było kilka bardziej wyszukanych pozycji. Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-07-04 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W Ines malutko miejsca
![]() POMOCYYYYYY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Też miałam przyjemność brać udział w przyjęciu weselnym w Senatorze i nie zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat tego miejsca. Obsługa była na najwyższym poziomie, do tego jedzenie było przepyszne. Sala chyba najładniejsza na Podkarpaciu, przestronnie, z wyjściem na piękny ogród.Moje dziecko też miało co robić, na zewnątrz znajduje się plac zabaw, a wewnątrz na sali był zrobiony osobny kącik zabaw dla dzieci. Właściciel był obecny, ale nie przeganiał mojej pociechy, wręcz przeciwnie, zachęcał do zabawy. Z pełną odpowiedzialnością polecam Hotel Senator jako idealne miejsce do organizacji wesel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mało miejsca?? a na której sali byłaś? goście wręcz zachwyceni byli przestronnością sali i każdy potem to podkreślał... wesele było na 120 osób ale spokojnie zmieściłoby się jeszcze kolejne 60, a nawet więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Naruszenie regulaminu. Reklamy na portalu są płatne.
Droga administracjo jakie reklamy ??? Edytowane przez SavaX Czas edycji: 2013-09-14 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio nocowałam w Senatorze i obiekt bardzo mi się podobał. Bardzo przyjemna obsługa, sala balowa przepiękna i klimatyczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Byłam tam w weekend na weselu, sala rzeczywiscie ładna ogrod też wodospadziki fajny klimat, obok plac zabaw dla dzieci. Na minus napewno jedzenie niezbyt smaczne i do tego bardzo mało, do stolika trafiło juz zimne. Jesli cos sie skończyło np: sałatka to juz nie donosili. Ja juz co prawda jestem dawno po sślubie ale nie wybralabym tego miejsca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Jak w tym roku jest na weselu w Senatorze ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.