|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poszukiwany wieczór Panieński 13.08.2011 Wrocław
Witam
13.08.2011 organizuję dla kolegi wieczór Kawalerski. Wybieramy się na tor kartingowy, a następnie melanż na mieście. Pomysł jaki mi przyszedł do głowy to połączenie wieczoru kawalerskiego i panieńskiego. Drogie Panie jeśli tego dnia organizujecie wieczór Panieński i wybieracie się na miasto, oferuję miłe towarzystwo, kilkunastu inteligentnych 25-30 letnich chłopaków. Myślę że ciekawym doświadczeniem może być wspólna niezobowiązująca, zabawa zupełnie nieznających się osób, pogawędki, tańce, próba generalna wesela ![]() ![]() Zainteresowane proszę o kontakt kc.obywatel@gazeta.pl Pozdrawiam Paweł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poszukiwany wieczór Panieński 13.08.2011 Wrocław
rozumiem, żeby się spotkać i połączyć wieczór młodego z wieczorem młodej ale żeby szukać jakichś obcych bab do zabawy? ...ciekawe co na to przyszła żona
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ee tam, mogłoby być ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ciekawy pomysl
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie łączenie kawalerskiego z panieńskim "połówek" różnych par jest trochę dziwne. Osobiście nie chciałabym, żeby moja świadkowa wpadła na taki pomysł, albo żeby świadek męża coś takiego wymyślił (na szczęście nie wymyślili). Robienie "oczepin", tworzenie "pary młodej" z 2 różnych par? Ciekawe co powiedzieliby na to sami zainteresowani i ich połówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.