|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
TVN style po raz n-ty :)
Witajcie dziewczęta
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: TVN style po raz n-ty :)
Mnie ostatnio TVN Style denerwuje totalnie
![]()
![]() |
#3 |
Killing me softly
|
Tyle się mówiło o TVN Style na Wizażu, że kiedy miałam okazję nocować u siostry( zaopatrzonej w kablówkę
![]() ![]() Z nudów obejrzałam metamorfozy, jakiś program o Britney ( na który natknęłam się potem chyba z 50 razy ). Podobno czasem ciekawy jest program o gotowaniu, prowadzony przez dwie panie, ale gdy zobaczyłam, jak jedna miesza farsz długimi, krwistoczerwonymi pazurami, to jakoś nie chciałam dalej oglądać ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Lukrecja_Borgia napisał(a):
> Podobno czasem ciekawy jest program o gotowaniu, prowadzony przez dwie panie, ale gdy zobaczyłam, jak jedna miesza farsz długimi, krwistoczerwonymi pazurami, to jakoś nie chciałam dalej oglądać ![]() Dwie grube damy... jakos tak się one zwą. Są te panie straszne dla mnie , niedość,że paznokcie pomalowane kolorowo, co bardzo lubię, ale nie koniecznie w kuchni. Po drugie te panie maja jakieś włosy wiecznie niedomyte...fuj! Zobaczcie same, ja nie ogladam tego regularnie, może miałam pecha? Jest jescze taki program o sławnych ludziach, którzy są śledzeni i nakrywani w różnych sytuacjach. Co najbardziej mnei wkurza to komentarze do tego programu. Głupie po prostu! Ale czasami trafi się coś fajnego. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odzew dziewczęta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Anahstasia napisał(a):
> Dzięki za odzew dziewczęta ![]() ![]() > > ![]() To z pisankami to było No to pięknie(premiera w czwartki o 22.30).Wizażystka maluje dziewczyny,raz program jest ciekawszy raz mniej ![]() A to z Pawłem Wilczakiem ma premierę dopiero dzisiaj ok.22.20 lub 23.00 ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Nati!
![]() Swoją drogą mam 3 kanały o modzie i urodzie, a na żadnym nic do oglądania. Na Clubie o zdradach, na Polsacie Zdrowie i Uroda o umieralności przy przeszczepach, a na TVN Style o wpływie dzieciństwa na późniejsze zdrowie psychiczne (z uwzględnieniem wszystkich odchyleń). I jak tu wierzyć, że w życiu piękne są nie tylko chwile? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.