|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do wizazanek ktore uzywaja SVR 100
Przeszukalam forum i szczerze mowiac, malo znalazlam na temat kremu 100 z SVR.
Wizanki ktore go uzywacie: z jakim pokladem najlepiej? a moze z puderkiem? Prosze pomozcie,podpowiedzcie, jestem zmuszona do uzywania go przez caly rok i nie chcialabym rezygnowac z makijazu. Mam skore raczej sucha, ktora jest cienka i w lecie, troche sie poci,bo wyparowuje woda z kremu nawilzajacego. Mam nadzieje, ze pomozecie, pozdrawiam i zycze wesolych swiat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Do wizazanek ktore uzywaja SVR 100
Up
moze pomylilam forum:-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja stosuję i z podkładem i z puderkiem też
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
heh a ja musialam ten bloker zmienic na lrp anthelios fluid extreme (chyba dobrze podaje nazwe
![]() ![]() Ale może Tobie uda sie znalezc cos wspolgrajacego z tym kremem ![]() pozdrowka ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja uzywalam tego blokera (duzej probki od kolezanki) tylko z pudrem. Jestem bardzo blada i pomaranczowy odcien SVR100 ladnie wyrownywal i tonowal moja skore i nie musialam juz nakladac podkladu (a jesli to robilam to podklad w postaci pudru w kompakcie). generalnie jednak kombinacja SVR100 plus puder sypki odpowiadala mi najbardziej.
polecam jednak zdobyc probke tego blokera, bo mnie np szczypal po aplikacji (dzis wiem ze mam uczulenie na jeden z zawartych w nim filtrow chemicznych) - szkoda bo bloker jest zdecydowanei najlepszy jakiego mialam okazje uzywac pozdrawiam a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
palomino napisał(a):
> heh a ja musialam ten bloker zmienic na lrp anthelios fluid extreme (chyba dobrze podaje nazwe ![]() ![]() > > Ale może Tobie uda sie znalezc cos wspolgrajacego z tym kremem ![]() > > pozdrowka ![]() No widzisz Pal, a mi ten bloker służy jak mało co - kolorystycznie idealny! Pięknie wtapia się w bladą skórę i w zasadzie już nic nie wymaga (oprócz odrobiny korektorka pod oczy...) Dawno Cię jakoś nie widać na forum ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Smoczyca napisał(a):
> > No widzisz Pal, a mi ten bloker służy jak mało co - kolorystycznie idealny! Pięknie wtapia się w bladą skórę i w zasadzie już nic nie wymaga (oprócz odrobiny korektorka pod oczy...) a u mnie wymagal natychmiastowej interwencji ![]() ![]() ![]() > > Dawno Cię jakoś nie widać na forum ![]() ![]() czaję sie i podgryzam z ukrycia ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziekuje serdecznie dziewczyny, jutro lece go kupic,mam nadzieje ,ze bedzie mi odpowiadal.
Jeszcze troche ponudze... a nakladajac puder czy podklad nie sciera sie troche ten krem? Nie moge pozostac bez ochrony ani minutki,i pani dermatolog polecila nowe aplikacje kremu co 2-3 godziny!:-( Ale juz sobie wymyslilam ,ze bede nosic chusteczki do demakijazu i bede nakladac krem i robic makijaz od nowa co 3 godziny.Musze sie ubroic w cierpliwosc. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.