|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Niemieckie fora?
Zawsze sie zastanawialam, czy istnieje gdzies niemiecki wizaz
A jak to w ogole jest z forami dyskusyjnymi po niemiecku? Ja korzystam tylko z jednego, dla tlumaczy Czy istnieja jakies ciekawe (nie tylko kosmetyczne)? Nie zebym sie chciala przenosic z wizazu, pytam z ciekawosci
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Niemieckie fora?
A wiesz ,ze to jest dobre pytanie
Nigdy nawet sie nie zastanawialam,ani nawet nie szukalam. I normalnie chyba sie zabieram za szukanie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Wyciągnęły margolcię zza krzaków
![]() Ale ja tu tylko przelotem... Kiedyś zadałam to samo pytanie i jedynie Svenja je dostrzegła ![]() Za to przez przypadek w innym wątku wygadała się Becia, podając takie linki: http://www.gofeminin.de/forum/show1_...cessoires.html http://www.beautyjunkies.de/modules/newbb_plus/ http://www.frisuren-forum.de/forum/ Buziaki dla wszystkich Wizażanek - tych mi znanych i nieznanych Lecę popatrzeć, czy przypadkiem u mnie jakiś rozwydrzony bachorek nie prosi się o wycięcie ![]() ![]() ![]()
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Bo ja się tylko przyglądam teraz - no i od czasu do czasu skrobnę coś w KWC ![]() Ale miło, że jeszcze mnie pamiętasz ![]()
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wiecie czy sa jakies fora w Niemczech gdzie sobie rozmawiaja krajanie po polsku?
widzialam kiedys takie na jakiejs stonce USA... planuje niedlugo salon tam otworzyc, wiec wiecie ... przydalaoby sie pogadac ![]() niemieckim sie jeszcze w pismie nie posluguje biegle... ale jestem na dobrej drodze
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie, jesli mozna wiedziec? Pewnie nie w Monachium... Fora jako takie sa na www.gazeta.pl (tam i gdzie forum uroda, na ktorym udzielaja sie wizazanki). Sa tam na przyklad fora typu Berlin, Polonia, itd. Trzeba poszperac, ale mysle, ze to dobry adres
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki svenja!!
npewno gdzies w okilicy Dortmund- Hamm, najprawdopodobniej w KaMEN, ale mam do wyboru kilka salonow , jeszcze kilka tygodni i bedzie wiadomo na pewno troszke mam "stracha" ,ale w sumie znam te tereny od 20 lat, wiec zaryzykuje, mam troche ciekawych planow, wiec trzeba je realizowac poki jeszcze sil troche |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Tez sie zastanawialam, czy istnieje jakis "niemiecki Wizaz"
Troche poszukalam i jedyna interesujaca strona, jaka udalo mi sie znalezc to www.gofeminin.de Margolci@ juz o niej wspomniala. No coz naszego Wizazu nie da sie podrobic...
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niedlugo bedziesz miala wieksza siec niz Jean Louis David, jak tak dalej pojdzie
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi...
dzieki svenja |
|
|
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedys bylo odjazdowo na www.polonium.de, a takze na www.polonia.de |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Odkopuję stary wątek - któraś z Was wie może, czy istnieje jakaś niemiecka wersja KWC?
Po przeprowadzce do Niemiec czuję się strasznie zagubiona w rossmanie poczytałabym sobie opinie o niemieckich kosmetykach bo nie mam pojęcia co warto kupować
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Mazidla dostepne w Niemczech
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
http://beautyjunkies.inbeauty.de/index.php?ind=reviews
Poza tym nasze KWC, my tutaj mamy tez duzo kosmetykow rossmannowskich, niektorych nie ma na Testberichtach na BJ´s, albo jest malo opinii. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

A jak to w ogole jest z forami dyskusyjnymi po niemiecku? Ja korzystam tylko z jednego, dla tlumaczy
Czy istnieja jakies ciekawe (nie tylko kosmetyczne)? Nie zebym sie chciala przenosic z wizazu, pytam z ciekawosci 

poczytałabym sobie opinie o niemieckich kosmetykach bo nie mam pojęcia co warto kupować 
-> co sroce w oko wpadnie