|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Studia na IŚ czy Informatyka???![]() Piszę do WAs miłe panie w związku w moim trudnym wyborem. Dostałam się na studia (fajnie) tylko że... Informatyka na politechnikę świętokrzyską w Kielcach orac na Inżynierie Środowiska na Uniwersytecie Rolniczym (dawna akademia rolnicza) w Krakowie Pragnę się dowiedzieć czy może któraś z Was tam studije, jak sie czujecie tam? Perspektwy, minusy plusy? Z Gory dziekuje wam za pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studia na IŚ czy Informatyka???
Studiuje na IS, tyle, ze na Polibudzie.
Zalezy kto co lubi. Prace mozna miec niezla po takim wydziale. Ale wszytsko zalezy od tego na jaka specjalizacje pojdziesz. U mnie jest Ochrona powierzchni ziemi-po tym to ja nie wiem, co mozna robic. Ogrzewnictwo. Oczyszczanie sciekow :P. Wod-kan-projektowanie wodociagow i kanalizacji :P. Jest duzo cgemii, mikrobiologia, bardzo duzo fizyki-rozdbornionej na fizyke, termodynamike, mechanike plynow. od 2 roku zaczynaja sie projekty. IS ma niewiele wspolnego z ochrona srodowiska.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.