|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() obawiam się - proszę o radę...:)
Tak więc moze zaczne od początku, chcialam wyjechać z moim chłopakiem na sylwestra ale wiedzialam ze mogą byc z moimi rodzicami problem jeśli powiem im że jedziemy do miejscowości oddalonej od mojej o jakieś 60 km, byloby znowu, że jedziemy tam w jednym celu
![]() ![]()
Zapraszam na swojego bloga --> http://zapachmiety.blog.pl Dziś: ciasto 3 bit ![]() _________________________ ________ "Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: obawiam się - proszę o radę...:)
a co za różnica - 60 czy 210 km? i po co tak właściwie ich okłamałaś?
a co o rady - skoro już okłamałaś rodziców to pozostaje Ci tylko jechać, bawić się dobrze i nie myśleć o tym co by było gdyby, bo sama mówisz, że wydać się nie może. Czasu nie cofniesz, a przyznając się rodzicom do kłamstwa stracisz ich zaufanie moim zdaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dla mnie nie ma żadnej różnicy ale jak widać dla nich ma i stąd moje kłamstwo... na pewno się teraz nie przyznam, nawet nie chce myśleć co by sie działo...
![]()
Zapraszam na swojego bloga --> http://zapachmiety.blog.pl Dziś: ciasto 3 bit ![]() _________________________ ________ "Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
więc jakiej rady oczekujesz, na jaki temat, bo nie rozumiem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
sama nie wiem czego oczekuje, może chciałam sie komus wygadać, a jak by nie bylo to tu mozna....
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie okłamuj ich, a jak się coś stanie? To nieodpowiedzialne, powinnaś zostawić w razie czego adres, namiary na klub czy do osoby do której się udajesz. Nie dlatego że jesteś małą dzidzią ale licho nie śpi.
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie daj Boże wypadek, czy coś podobnego. Będą Cię szukać ponad 200 km od domu a ty możesz być w pobliżu. powiedz ze plany się zmieniły.
![]() |
![]() |
#8 |
Różowy Jednorożec
|
Skoro jesteś na tyle dojrzała by wyjeżdżać sama z facetem, to powinnaś być odpowiedzialna też na tyle, by powiedzieć rodzicom o tym gdzie/co i jak. Bez żadnych wkrętów.
Przecież Cię nie zabiją. ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli to Cię tak strasznie trapi to lepiej powiedz prawdę. po co masz bawić się z jakimis dziwnymi myslami w głowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ale moment., bo nie łapię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
lise-kotta
|
rodzice kierują się tak pokrętną logiką czasem, że aż głowa boli
![]() moi zawsze musieli wiedzieć gdzie i do kogo idę, adres albo telefon (z czasów nastoletnich, kiedy to podróżowałam w obrębie tego samego miasta), natomiast jak w wieku 16 lat wyjechałam do londynu to nie zapytali o nic ![]() zostaw komuś namiary na siebie, niekoniecznie rodzicom, ale w razie czego, na wszelki wypadek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Ale wytłumaczcie mi, o co biega z tą odległością?
![]() Sarrai, no ale przecież do niektórych spraw nie trzeba wiele czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
lise-kotta
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16091846]
Sarrai, no ale przecież do niektórych spraw nie trzeba wiele czasu ![]() ale tak to nie wypada zostać na całą noc, a 210km to już jest poważny dystans, daje to jakieś konretne 8h do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16091846]Ale wytłumaczcie mi, o co biega z tą odległością?
![]() Też jestem ciekawa. Mam taką teorię, że miejscowość oddalona o 200 km to np. Warszawa, Kraków, Wrocław - coś atrakcyjnego. I rodzice wierzą, że dziewczyna tam jedzie dla rozrywki, a nie seksu. A ta oddalona o 60 km to jakieś miasto (bez obrazy) powiatowe, a tam wiadomo - specjalnych atrakcji nie ma, to jadą w jednym celu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
No wiesz, 210km też nie powala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
zawsze jak chcialam gdzieś jechać że wróce rano, chłopak mnie odwiezie, to nie bo tatus po mnie przyjedzie i koniec kropka... nie ważne ile kilometrów, nie ważne że bylo by to w środku nocy. gdzie będziemy wiedzą rodzice mojego chłopaka... tak ja pisałam dla moich rodziców to jest ogromna różnica... któs napisał że to bliższe to mała mieścina powiatowa i tak jest... wiem co by soebie mysleli i bylo by gadanie, a to oddalone to jest miasto, jest co zwiedzac i w ogóle mozna było koloryzować... wiem że źle robie, ale sie juz nie wykręco bo totalnie straca do mnie zaufanie, zostaje mi wierzyc że wszystko pójdzie dobrze...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Jeśli cię to naprawdę męczy to powiedz rodzicom prawdę, bo inaczej coś czuję, że nie będziesz się dobrze bawiła skoro już teraz masz wyrzuty sumienia.
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie bardzo wiem na czym ma polegać rada-mamy Ci radzić jak powiedzieć masz swoim rodzicom,że ich okłamałas?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.