|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brak uczuć?
Witam wszystkich! Otóż wydaje mi sie że mam pewien problem... Mam 20 lat, miałam kilku chłopaków (co prawda nigdy nie były to jakieś poważne związki), kilku chłopaków interesowało sie mną itp. ale nigdy nie czułam, że jestem zakochana, tylko zauroczona (ale to też nie zawsze). Myślałam, że może po jakimś czasie pojawią sie "wielkie" uczucia. Zawsze gdy zaczynam "kręcić" z jakimś facetem podoba mi sie, jestem nim zainteresowana ale po kilku spotkaniach przestaje mi zależeć. Rozmowy na gg, smsy stają sie przymusem. Od jakiegoś czasu jestem sama, nawet nie chce poznawać nowych mężczyzn bo wydaje mi się, że z każdym kolejnym będzie to samo. Czasami wydaje mi sie, że chyba nie posiadam żadnych uczuć... być może przeszkodą są moje wysokie wymagania ale jak sprawić żeby były niższe? Nie chciałabym abyście uważali mnie za jakąś egoistyczną paniusie, która jest zapatrzona tylko w siebie. Po prostu nie chce być z kimś na siłe, oszukując go. Czy to jest normalne?
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak uczuć?
Cytat:
Boisz się poczuć cos wiecej , w obawie przed skrzywdzeniem Twoich uczuc? Nic na siłe, myśle, że jeżeli spotkasz tego jedynego to będziesz wiedziała, że to TO.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
a mnie wydaje sie ze ktos cie kiedys bardzo zranil i z tad te twoje wysokie wymagania. nie rob niczego na sile ... milosc sama przyjdzie do ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nie martw się, pewnego dnia przeszyje Cię strzała amora, i to pewnie będzie taki chłopak który mimo że nie spełnia twoich wysokich wymagań, to nie możesz przestać o nim myśleć i ciągnie cię do niego z prędkościa światła. Takie uczucie zdarza sie zwykle raz w życiu, więc nie możesz wymagać aby twoje serce biło na widok każdego chłopaka z którym sie spotykasz jak oszalałe, bo wtedy ten którego szukasz nie mógłby się nazywać Twoją Drugą Polówką (bo polówke mozna miec tylko jedna a nie kilkanaście)
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ech też mam tak, że nigdy nie byłam zakochana... i czasem wątpię, czy kiedykolwiek będę w stanie się zakochać.
Ale nie wiem czy to nie tak, że chyba mam jakieś obawy przed zaangażowaniem się. Bo zawsze jak widzę, że facetowi zaczyna zależeć, że to już nie tylko flirt, to akurat w tym momencie się wycofuję. Może u Ciebie jest podobnie?
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jest to raczej normalne, że w pewien sposób izolujesz się od facetów, których podświadomie nie bierzesz pod uwagę jako potencjalnych partnerów, bo po co wiązać się, gdy nie czujesz tego 'czegoś', co pcha Cię ku Niemu, co sprawia, że każda myśl biegnie w Jego stronę? Jesteś jeszcze bardzo młoda, masz czas na wielką Miłość, a Ona przyjdzie na pewno niespodziewanie i z ogromnym hukiem. Powodzenia
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Dziewczyny za odzew
![]() Jeszcze raz dziękuje wam za odpowiedzi i czekam na dalsze opinie ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
a niby dlaczego miałabys zaniżac swoje wymagania!!!!!!!!!!!nie musisz na siłe kupywac towaru z nizszej półki ---sorki za okreslenie!!!!! wkońcu znajdziesz tego jedynego.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie zaprzataj sobie glowy takimi glupotami ; ) w koncu na kazdego przyjdzie czas ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się! Może jeszcze nie nadszedł Twój czas...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
A ja uważam że przyjdzie jeszcze czas kiedy się zakochasz i nie będziesz widziała świata bez tej osoby
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Poprostu nie spotkałaś odpowiedniej osoby .
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
mam dokladnie taki sam problem .. umiem sie do chlopaka bardzo zblizyc, ale gdy dowiaduje sie, ze chce juz cos na powaznie to ja sie wycofuje, wymyslajac jakies bzdetne powody.. zaden chlopak mnie praktycznie nie zranil, bo nigdy w powaznym zwiazku nie bylam, wiec to nie o to chodzi.. jak ktos pisal, moze o to, ze boje sie zaangazowac.. mimo, ze bardzo bym chciala miec chlopaka to w nikim sie zakochac nie umiem ..
no coz, nic Ci nie poradze :P napisalam tylko, zebys wiedziala, ze nie jestes sama z takim problemem ;] bo ja tak ostatnio myslalam, i ze jestem jakas inna, ale co raz wiecej osob sie przyznaje, ze tez tak ma .. wiec moze nie jest z nami najgorzej ;] pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Myślę tak samo jak dziewczyny: po prostu nie znalazłaś jeszcze tego jedynego.A w końcu sie tak zjawi
![]()
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
yyy... też sie do tego dopisuje... mam toooo samo... aktualnie jestem w takiej czarne du*ie, tzn tak to nazywam ;] on chce czegos wiecej, a ja...nie... w sumie zalezalo mi na poczatku kiedy sie spotykalismy a teraz mi sie odwidziało... i nie wiem co robic... a do tego wszystkiego 12.09 idzie ze mna na wesele... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.