|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Motorola U9
Witam
![]() Zastanawiam się nad kupnem Motoroli U9. Podzielcie się opiniami na temat tego telefonu ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Motorola U9
Mam starszy model - U6 ale z U9 tez mam doswiadczenia.
Bardzo przystepny telefon - aczkolwiek wielu twierdzi ze to nie nokia, trzeba czasem troche pogłowkowac. Od zawsze miałam Motki to nie mam porownania. U9 ma sporą pamięc, zewnętrzną tez, ładny jest graficznie i ma unikalny wyswietlacz - efekt płomieni jest super. Cenowo jest troche mniej przystępny, motorole z klapkami mają ten defekt ze po 2 latach około moze byc problem z tasmą (sama wymieniałam juz raz przez 3 lata) ale to juz w tym momencie koszt 20 złotych.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231043 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Ale tam jest wiecej o telefonach marki Nokia i o porównaniu Nokii do Motoroli, a mnie interesuje Motorola i konkretnie U9. Więc te porównania mnie nie interesują ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Dziękuję ![]() Ja miałam Motorole V3 i bylam zadowolona, więc myślę, że z U9 też bym byla, ale wole wcześniej poczytać co nie co o niej i poznać opinie ![]() Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mialam chwile i sprzedalam.
Wieszala sie non stop. Ale wyglad ma bardzo ladny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mam od dłuższego czasu.
Trochę słaba bateria, jeśli słuchasz muzyki codziennie (jak ja, np. jadąc ze szkoły autobusem), to musisz codziennie ją ładować. Brak radia, co jest dziwne w telefonei muzycznym, ale w końcu to motorola;/ ładna, zgrabna, poręczna. trochę sie wiesza czasem. ma sporą pamięć (mam włożoną kartę chyba 1 gb i mam 200 piosenek plus ilestam obrazków) łatwo zarysować zewnętrzny ekran i nie można zmienić tych płomieni za zegarem słaby aparat, ale daje rade czasem. ogólnie to ja polecam, mi sie dobrze uzywa, tylko zastanawiam sie, czy mozna na moto u9 ebook (a raczej mbooki) czytac?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.