|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co sądzicie o ... ?
Witam,
Mam wielki problem z zaakceptowaniem swoich nóg. Moje nogi są krzywe ( typu X, czy jak kto woli A ) lecz mieszczę się w normie 5 cm. Jednak to mnie nie satysfakcjonuje, ponieważ nie podobają mi się. Wstydzę się zakładać spódnice i sukienki. A co wy sądzicie o moich nogach ? Macie może rady jak zmienić ich kształt, czy też sprawić by wyglądały lepiej ? Z góry dziękuję i pozdrawiam ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co sądzicie o ... ?
1. dlaczego założyłaś wątek na wizażowych społecznościach?
2. wcale nie są krzywe.. są normalne.. ![]()
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Strzelaj lub emigruj!
|
To są normalne nogi.
Mam takie same. Pocieszę Cię- z tym mozna żyć ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a ja widze ten defekt,wiemo co ci chodzi...
Ja tez mam troche krzywe nogi:/ tyle ze ja mam kolana jakies troche wystajace do srodka od wewnetrznej strony ![]() nie wiemco ci doradzic ja nie chodze w spodniczkach przez to bo wtedy czuje sie o wiele mniej pewnie siebie i niekomfortowo:/ wole spodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
osobiście uważam że powinnaś nosić dłuższe spódniczki, zakrywające kolana, kończące się w miejscu gdzie zaczyna się łydka. mam nadzieje że wiadomo co chodzi
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A według mnie jest ok
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Masz ładne nogi i nie są krzywe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cięzko ocenić i chyba nie wiem o co Ci chodzi ? o to że nie łączysz kostek ? bo teraz stoisz dziwnie i nie wiem czy to kwestia tej niby wady o której mówisz czy tego jak stanęłaś bo widzę że jakbyś stanęła normalnie tzn złączyłabyś bardziej kostki to można wtedy ocenić czy nogi są krzywe....Ale może ja nie rozumiem problemu...
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Tak, chodzi mi o to, że nie mogę złączyć kostek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mówię że aż na baczność Ale już w ogóle bardziej nie dostawisz stóp bliżej siebie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Mogłabym aczkolwiek tak wyglądają moje nogi jak swobodnie stoję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się że to co teraz jest swobodne można zmienić.... też kiedyś jako nastolatka chodziłam swobodnie (szeroko nogi), mama mi ciągle powtarzała że chodzę jak chłopak i ciągle mnie poprawiała (wtedy inny chód był katorgą, teraz jest już normalny i swobodny - kwestia wyćwiczenia) strasznie doceniam starania mojej mamy- mimo, że wtedy uważałam że naskakuje na moją wolność bycia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Masz normalne, fajne nogi.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hmm...mało kto jest idealny. Ja bym spróbowała:
1) nauczyć się chodzić tak, żeby nie stawiać stóp jedna obok drugiej, tylko jak modelki (nie karykaturalnie oczywiście) - w jednej linii. 2) nie stawać swobodnie w pozycji sieroty - wtedy każdy wygląda średnio urodziwie - poeksperymentuj, w jakiej pozycji wyglądasz dobrze, i naucz się tak stawać "swobodnie" 3) zapisać się na siłownię/aerobic/cokolwiek, żeby choć trochę ukształtować mięśnie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dziękuję, spróbuję coś zmienić. A co do kształtowania mięśni to mam zamiar zacząć jeździć na rowerze. Mam nadzieje, że coś mi w tym pomorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Też masz problem. Jakbyś miała takie nogi jak ja to chyba powiesić byś się musiała.
Moje nogi są różniej długości, jedna to jeden wielki łuk, druga jeszcze bardziej krzywa. Łydki i uda. Na dodatek mam po 5 blizn na każdej. I nie zakładam z tego powodu wątku... A może powinnam, co? Może to poprawi mój nastrój? Bo jakoś tak mi smutno, że z powodu wrodzonej łamliwości kości jestem cała krzywa. Zastanów się nad sobą kobieto. I każda inna niech się zastanowi zanim coś takiego wymyśli... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.