|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dobry podkład.
Witam wszystkich
![]() Od dłuższego czasu poszukuję podkładu, który będzie dla mnie idealny. Z racji tego, że z kasą u mnie tak średnio szukam czegoś tak do 20-25 zł. Obecnie używam Rimmel Stay Matte, ale jestem z niego niezadowolona. Zależy mi na tym żeby fluid dobrze krył i nie tworzył efektu maski. Przeszukuje KWC i nadal nie wiem na co się zdecydować. Kto poleci coś naprawdę dobrego ?
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dobry podkład.
Powiem szczerze najwazniejsze to jest dobrac super kolor
![]() ja mam tlusta cere,no wiesz,ze generalnie podklad mi zaraz splywa ![]() bardzo wielu uzywalam i jedne byly dobre drugie gorsze -podklad w plynie matujacy-niestety w avonie jest tylko juz podklad w plynie-przede wszystkim nie akcentuje suchej skorki np.wokol nosa(co jest u mnie czeste),nie splywa i swietnie matuje.Niestety po kilku miesiacach jak sie go ciagle uzywa bardzo wysusza skore... -podklad z maybelline (ten zielony pur cos tam;0) mialam zbyt jasny odcein przez co bylam bladsza,jest tez bardzo dobry jesli chodzi o matowienie,niestety bardzo splywal z mojej skory -podklad z rimmela ten w sloiczku-slabo sie rozprowadzal,dobrze sie stapial,ale niestety akcentowal moje tluste miejsca na skorze... wszystko zalezy od osoby,dla kazdej jest cos innego dobrego dziewczyny polecaja bardzo z wibo,ale ja go nie uzywalam,wiec nie wiem nie wiem czego wymagasz od podkladu? -na pewno nie mozna wierzyc producentom w 100% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry podkład.
Po pierwsze proszę nie dublować wątków - zakładamy jeden wątek na jeden temat na najbardziej odpowiednim forum, a nie kilka
![]() Po drugie proszę korzystać z wyszukiwarki : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...87&postcount=3 I po trzecie ![]() www.wizaz.pl/produkty/baza ![]() ![]() Wątek zamykam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.