|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Szukam krawcowej na terenie Rzeszowa
Cześć dziewczyny
Bardzo proszę o waszą pomoc. Szukam dobrej i niedrogiej krawcowej w Rzeszowie. Takiej która potrafiłaby uszyć naprawdę świetną sukienka, żeby nie odbiegała od mojego pomysłu. Cenowo to do 200 zl byłoby super Pomóżcie mi proszę znaleźć taką panią. Może kogoś znacie, polecacie? Nigdy nie szyłam sukienki więc zwracam się także z pytaniem ile czasu trzeba czekać na wykonanie?.---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- up. Pilne :P |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam krawcowej na terenie Rzeszowa
witam!szyje juz 8 lat.jestem zainteresowana pani ogloszeniem.ciekawa jestem co to za sukienke pani sobie wymarzyla?!o ewetualnaodp prosze na maila-sylllwunia@o2.pl i moze szkic albo zdjecie sukienki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

Bardzo proszę o waszą pomoc. Szukam dobrej i niedrogiej krawcowej w Rzeszowie. Takiej która potrafiłaby uszyć naprawdę świetną sukienka, żeby nie odbiegała od mojego pomysłu. Cenowo to do 200 zl byłoby super
Pomóżcie mi proszę znaleźć taką panią. Może kogoś znacie, polecacie? Nigdy nie szyłam sukienki więc zwracam się także z pytaniem ile czasu trzeba czekać na wykonanie?.