|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre zdjęcia - Kraków
Witam
![]() Szukam dobrego fotografa w Krakowie w celu zrobienia zdjęć typu 'do dowodu'. Niestety, fotograf, u którego zawsze robiłam zdjęcia (na os. Kazimierzowskim) zwinął manatki i nie mam gdzie zrobić zdjęć ![]() A nie chcę płacić za jakieś beznadziejne fotki. Tym bardziej, że w czerwcu były mi potrzebne zdjęcia do świadectwa dojrzałości, a że w/w fotografa już nie ma, to zdesperowana poszłam do punktu Kodaka w Carrefourze Czyżyny i to był mój błąd Zapłaciłam 20zł za 4 zdjęcia (tam gdzie wcześniej miałam 8zdjęć za 15zł) i.. to była porażka. Zdjęcia robione CYFRÓWKĄ I po prostu staje się przed spuszczoną 'roletą' i babka robi zdjęcie, masakra.Zdjęcia PASKUDNE, zero obróbki fotograficznej, ja na zdjęciach jestem czerwona (bo się zgrzałam), świeci mi się cera, no dramat ![]() Dlatego jak ktoś robił sobie ostatnio gdzieś fotki i ma sprawdzony punkt, w którym robią ładne zdjęcia (w sensie porządnie wykonane, z delikatną obróbką), to byłabym bardzo wdzięczna. W ostateczności mogę iść do punktu MAMI przy ul. Kocmyrzowskiej, robiłam tam zdjęcia parę lat temu, efekt nie był zly, ale też nie jakiś cudowny
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobre zdjęcia - Kraków
jakos niedawno byl niemal identyczny watek
![]() ja polecam do tego typu zdjec Garzynska na Slawkowskiej
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dobre zdjęcia - Kraków
było
dalej polecam fotografa na placu matejki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

I po prostu staje się przed spuszczoną 'roletą' i babka robi zdjęcie, masakra.