Dodatki do stroju czarno-beżowego - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-22, 15:10   #1
sylwunia_77
Przyczajenie

Dodatki do stroju czarno-beżowego

Hej dziewczęta, chciałam się zapytać jakie dodatki mogę brać pod uwagę przy kreacji weselnej w kolorze czarno-beżowym. Będę miała czarną, satynową spódnicę i satynowy gorset w kolorze czarno-beżowym (beżowy jest cały gorset, obszyty prześwitującą czarną koronką) Chodzi mi głownie o biżterię na którą nie mam pomysłu. Czarnej nie chcę bo będzie za smutno, a poza tym jestem brunetką więc kolczyki mi zginą we włosach. Poza tym nie chcę wyglądać na gotycko Interesuje mnie też czy dodatki mają być w tonacji srebra czy złota i jakie ewentualne kolory do beżu moga pasować? Coś bym rozjaśniła aby nie wyglądać smutno.Mam już buty i torebkę, tylko na biżterię nie mam pomysłu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dscn0568.jpg (99,1 KB, 42 załadowań)

Edytowane przez sylwunia_77
Czas edycji: 2009-07-22 o 15:11
sylwunia_77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 18:14   #2
Hannah16
Raczkowanie

Dot.: Dodatki do stroju czarno-beżowego

Cytat:
Napisane przez sylwunia_77 Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta, chciałam się zapytać jakie dodatki mogę brać pod uwagę przy kreacji weselnej w kolorze czarno-beżowym. Będę miała czarną, satynową spódnicę i satynowy gorset w kolorze czarno-beżowym (beżowy jest cały gorset, obszyty prześwitującą czarną koronką) Chodzi mi głownie o biżterię na którą nie mam pomysłu. Czarnej nie chcę bo będzie za smutno, a poza tym jestem brunetką więc kolczyki mi zginą we włosach. Poza tym nie chcę wyglądać na gotycko Interesuje mnie też czy dodatki mają być w tonacji srebra czy złota i jakie ewentualne kolory do beżu moga pasować? Coś bym rozjaśniła aby nie wyglądać smutno.Mam już buty i torebkę, tylko na biżterię nie mam pomysłu.
Jakiego koloru są Twoja torebka i buty?

Hannah16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 19:29   #3
0llcia
Raczkowanie

nie mój styl - na pewno bym odczepiła te różyczki z gorsetu i tasiemkę (gładszy by lepiej wyglądał)

jeśli chodzi o biżuterię to raczej delikatną bo cały strój jest bogaty
ja bym wybrała delikatny złoty łańcuszek i złote wiszące kolczyki
0llcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 09:37   #4
sylwunia_77
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Hannah16 Pokaż wiadomość
Jakiego koloru są Twoja torebka i buty?
Czarna satyna, zarówno buty jak i torebka. Torebka ma takie koraliki jak gorset przy biuście więc myślę że będzie pasować. W związku z tym że wiele rzeczy w moim stroju jest na ciemno chciałam biżuterią oceiplić cały wizerunek. Nie będę zakładać rajstop. Spódnica jest rozszerzana, za kolano. Zastanawiam się czy nie założyć samych jasnych kolczyków + bransoletka czy łańcuszek i kolczyki - ale to chyba już będzie już za dużo. Włosy będę miała upięte na górze głowy i nieco rozpuszczone na ramionach. Idę na wesele sama i nie ukrywam że chcę wyglądać jak milion dolców

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez 0llcia Pokaż wiadomość
nie mój styl - na pewno bym odczepiła te różyczki z gorsetu i tasiemkę (gładszy by lepiej wyglądał)
Tasiemki pełnią funckję ściągacza dopsowującego gorset do ciała więc nie chcę zepsuć efektu. Muszę sprawdzić czy różyczki da się odpdiąć. Do gorsetu będą ramiączka w kolorze czarnym nieco przypominającym koronkę. Niestety gorset bez ramiączek nie wchodzi w grę . Mam spory biust więc niezbyt ładnie by to wyglądało a i moje smaopoczucie nie byłoby najlepsze

Cytat:
Napisane przez 0llcia Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o biżuterię to raczej delikatną bo cały strój jest bogaty
ja bym wybrała delikatny złoty łańcuszek i złote wiszące kolczyki
Ok dzięki za podpowiedź, spróbuję zestawić, zobaczę jak to będzie wyglądać

Edytowane przez sylwunia_77
Czas edycji: 2009-07-23 o 09:43
sylwunia_77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 11:10   #5
Hannah16
Raczkowanie

Prosimy o zdjecie calosci gdy juz wszystko zestawisz:

Hannah16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 21:20   #6
0llcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwunia_77 Pokaż wiadomość
Idę na wesele sama i nie ukrywam że chcę wyglądać jak milion dolców
O takie podejście mi się podoba
0llcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 09:48   #7
moonikaa44
Rozeznanie

jestem za złotą biżuterią, ale baaardzo delikatną
moonikaa44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości