![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wymienię S-XL,płaszcz,kardiany,bluzy ,spódnice,odżywki z USA do włosów...
NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na czerwono-dokładka Na szaro-nie ma Na zielono-rezerwacja SZUKAM: -Etiaxil do skóry wrażliwej -wiklinowe koszyczki/szuflady -bluzeczki M-L -alladyny -biustonosze 28 G-30FF -czarne leginsy do kostek -czarny dłuższy kardian -bluza ciepła miś jasna najlepiej z kapturem -kryjące rajstopy -męskie swetry,t-shirty XXL -męskie dezodoranty,żele do kąpieli-nie muszą być nowe -małe odlewki perfum -peelingi do ciała -półprodukty z Mazideł i BU -parowar !!! Posiadam ZAGRANICZNE ODŻYWKI I MASKI DO WŁOSÓW zniszczonych i suchych bez silikonów-odlewki po ok. 40 ml.-60 ml.-za coś ekstra bo bardzo drogie i jeszcze trudniej dostępne-NAJWYŻEJ DLA DWÓCH OSÓB !!! Mam ubranka dla dzieci(chłopcy) od 74-116 i 140-158 Zasady: -Nie odmieniam się -Wysyła pierwsza ta osoba,która ma mniej przekupek -Wysyłamy przesyłkę rejestrowaną -Preferuję większe wymiany ze względu na koszt przesyłki -transakcję uważam za rozpoczętą po ujawnieniu danych do wysyłki -Ja odpisuję u Ciebie a Ty u mnie -Reszta jak u innych Na wymianę mam: 1.Płaszcz cienki bardzo długi garniturowy-roz. M-L -za coś ekstra 2.Sweterek ecru rozpinany ze stójką(posiada kilka szarych plamek ale mam nadzieję,że mi zejdą po praniu)-S-M 3.Bluza rozpinana Diverse-tu także plamki(kwalifikuje sie do prania)-roz. z metki XL ale moim zdaniem M-L 4.Bluza -L 5.Bluza biała CK-L 6.Liliowy golfik-S-M 7.Żółta bluzeczka z marszczeniami od linii biustu w dół-S-L-po lewej str. na marszczeniu puściły 2 nitki-jedną przyszyłam 8.Liliowa bluzeczka-M Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-10-14 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię S-XL,płaszcz,kardiany,bluzy ,spódnice,odżywki z USA do włosów...
9.Czarne czółenka 39-niestety odpadło mi zdobienie obcasa w prawym bucie wraz z flekiem
10.Czarna kamizelka-S-L-nowa-NIE MA 11.Czarna mgiełka długa-M-L 12.Tunika Atmosphere rozkloszowana idealna do lurek i leginsów-M-L 13.Czarny kardian zapinany na haftki z bardzo grubimi i długimi rękawami-S-M 14.Biała bluzeczka dekolt woda-powiększa dość mocno biust-S-M 15.Koszula piękna(mam z wymianki ale niestety za mała)-S-małe M 16.Biała bluzeczka dekolt woda-powiększa dość mocno biust-S-M 17.Turkusowa gorsetowa bluzeczka-regulacja wiązania z przodu-S-L-za coś ekstra bo była droga Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-09-04 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
18.Biała bluzka gorsetowa z kołnierzem,odkryte plecy,z boku zameczek-S-M
19.Biała koszula kopertowa(tę czarną koronkę doszyłam by zrobiła się dłuższa-mogę odpruć)-M-L 20.Czerwona -krwisto satynowa koszula z bufkami-nowa-M-L-za coś ekstra 21.Koszula w paski srebrno-różowe-M-za coś ekstra 22.Czerwone baleriny-39 23.Elegancka z z cekinami pod linią biustu-odcinana,dekolt kopertowy-L-XL-nowa za coś ekstra 24.Elegancka srebrna z jakby diademikiem-M-L 25.Koszulka nocna nowa-s-M 26.Bransoletki w kolorze srebra i złota,perełki krótkie,słonik wisiorek otwierany z miejscem na np. maleńkie zdjęcie Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-08-12 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
27.Spódnica ołówkowa bardzo granatowa,niemal czarna ciepła-L-XL
pierwsze zdjęcie bez lampy-bardziej oddaje prawdziwy kolor drugie-z lampą-kolor przekłamany 28.Czarno-czerwony gorset-z przodu zapinany na zatrzaski a z tłu wiązanie(do wymiany lub skrócenia satynowa tasiemka do wiązania)-S-M-za coś ekstra-----NIE MA 28.Nowe stringi błękitne Miriale-M-zacoś ekstra 29.Beżowa indiańska spódniczka-M 30.Brązowa tunika ze złotymi zdobieniami-S-L-NIE MA 31.Nowa pistacjowa koszula z cekinami-S-za coś ekstra 32.Ciemne dżinsy-44 Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-08-18 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Torba Atmosphere-jak widać na zdjęciach nieco sprane kolory i zepsuty zamek(ja chodziłam z otwartą
![]() Góra od stroju Adidas roz. XS/S Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-08-21 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
poza słonikiem, nic dla siebie nie widze
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nic niestety
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
przepraszam cie bardzo, dzis sprawdze sobie te kremiki, wczoraj bylismy na weselu i od rana sie szykowalismy wiec wylecialo mi z glowy
![]()
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1281642844 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1281653470 ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- to niestety rezygnuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety ale nie wymienię koszuli na odżywki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, nie masz jakiś kosmetyków poza wątkiem? Oprócz tych odżywek.
Przepraszam, że pisze w dwóch wątkach ale nie chcący napisałam w starym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
kurcze dalej nic poza slonikiem nie widze, ale widze ze masz napisane za posiadasz ciuszki dla dzieciakow, ja mam synka 3 i pol letniego, potrzebuje dla niego glownie koszulki z kr,. rekawkiem i spodnie (dresy, jeansy, sztruksy) w rozm. 104,106,108, 110,116,
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-08-16 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1281653470
to mi sie podoba czekam na fotki na mojego meila przesłałam ci w wiadomości ciuszki i buty http://www.wizaz.pl/forum/showthread...70131&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
przepraszam cie ale koncze narazie z wymiankami i dzis pare dziewczyn sie do mnie dobijalo i dlatego sie troche pogubilam juz w tym, zrobmy tak ty wypisz co ci sie u mnie podoba a ja sie zastanowie co ci moge oddac, jutro rano dam odpowiedz
![]() |
#26 |
BAN stały
|
witaj kochana podoba mis sie zołta bluzezka
kamizelkahttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453582&p age=4 wpadnij do mnie na ciciuszki pozdrawiam a bluzke za tralom? odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej,
truskawkę miałam, a kasztanowca nie szukam, on raczej do naczynkowej cery ![]() Powiedz mi co Cię interesuje u mnie, i poproszę o podstawowe wiadomości: data ważności, ilość i skąd pochodzą glinki i oczar ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Mam kwas hialuronowy ale nie chcę go wymieniać, pantenol oddałam w poprzednim wątku, się spóźniłaś ![]() ![]() Mogę oddać blusche, bo nie moje kolory, moje już wykończyłam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Kasztanowiec do naczynkowej.
![]() Oczar z Mazideł zakupiony 3 tyg. temu,glinki mam z wymianki,były nowo zakupione -mam całe woreczki po 10 gram,oczaru tak z 40 ml. Mam jeszcze neroli-też ok.40 ml. A ja bym chciała to,co napisałam u Ciebie ![]() Szukasz jeszcze czegoś? mam na pewno lecytynę 4 i 7,masło shea,olej kokosowy z Efavitu,PEG 400,maseczkę z ogórka robioną z BU,glikol prop.,mocznik,macerat marchwiowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Kurczę mało troszkę i oczaru, i glinek, z pozostałych rzeczy nic mnie nie kusi
![]() Ale poproszę o daty ważności, bo ja glinki przygarniam ale w ramach zapasu ![]() ![]() Pozwól że się zastanowię, bo jednak mało tego proszku... list będzie więcej wart ![]() ![]() Pixie nie znam, sama szukam co by wypróbować. Cienie oddam tylko za blusche ew pixie, a hialuronowego nie dam, bo mam dwie piętnastki tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
napewno nie wymienie parowara na kosmetyki, spodenki dla malego i slonika, moge na buciki dla dziecka i chuste, ale to tez sie musze zastanowic, a jak ty wyceniasz swoje rzeczy bo nie wiem ile kremiki...?
parowar wymienie najchetniej na buty na jesien w rozm. 40,41
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-08-18 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.