|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
I to pilnie ciuszków na praktyki i nie tylko :)
Tak jak w temacie szukam ciuszków na praktyki, a więc:
spódnic ołówkowych, z tych eleganckich ciekawych jasnych koszul, z długimi rękawami Bluzek z żabotami i takich, które mogę włożyć w spódnice/spodnie z wysokim stanem eleganckich bucików, najlepiej na płaskim, bądź nie wysokim obcasie , długość wkładki 24.5 cm czyli rozmiar 38 Ciuszków stylu retro, bufki, żaboty, marszczenia Sweterków, longów, tunik na jesień. Najlepiej w kolorach jesieni : musztarda, zgniłe zielenie, turkus, czerwien pomidora, brąz, pomarańcz Fajnych retro gadżetów do pokoju takich jak np budziki. Kosmetyków do włosów : Wax, Kallos mleczny, Vatika, Seboradin zestaw, Radical ampułki, Radical szampon bądź cały zestaw. Pled/ koc/ koc polarowy w zwierzęcy motyw : panterka, zeberka ( zeberke wolałabym bardziej ), taki który przykryje rozkładane łóżko Przed zaproponowaniem ciuszka, proszę sprawdź czy podoba Ci się coś w moim wątku. Oszczędzi nam to czasu. Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2009-09-18 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: I to pilnie ciuszków na praktyki i nie tylko :)
mam nowa gilotynę w wątku i akrylbiały ale on chyba poleci już do kogos poza watkiemmogę zrobić odsypkę ozdób bo tez się w to bawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: I to pilnie ciuszków na praktyki i nie tylko :)
U mnie buciki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.