|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
POMOCY :CRY: !!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny pomocy !!!!!! Zapomniałam wziąć tabletyki antykoncepcyjnej!!!Biorę Microgynon 21,byłam pewna że wczoraj ją wzięłam,jeszcze wieczorem nad tym myślałam i byłam święcie przekonana że wzięłam !! A tu dziś patrzę,pora na tabletkę piątkowa tam z czwartku niewykorzystana !! Wpadłam w panikę bo wczoraj kochałam się z chłopakiem,normalnie biorę tabletkę o 16,kochaliśmy się koło 22...
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: POMOCY :CRY: !!!!!!!!!!!!!!
Bierz tabletki dalej, tak jak gdyby nic się nie stało, ale zabezpieczaj się dodatkowo.Głowa do góry, będzie dobrze.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku strasznie sie boje
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: POMOCY :CRY: !!!!!!!!!!!!!! PISZCIE PROSZĘ WAS CO O TYM MYŚLICIE
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic nie boj..wez szybko te zapomniana i nastepna i bierz do konca normalnie..nic sie nie powinno stac
Jesli jeszce keidys zdarzy sie taka sytuacja bierz pigułke jak najszybciej..najlepiej rano..wtedy jestes zupełnie zabezpieczonaNajwieksze niebezpieczenstwo jest gdy sie pominie wiecej niz 1 tabletke.. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Miłam identyczna sytuacje. Zbyt późno zauważyłam zapomnianą tabletkę. Też dopiero tego dnia kiedy przyszła pora na następną.( z tym, że w moim przypadku był to ostatni tydzień przyjmowania. No i nie świadoma swojego zapominalstwa nie zabezpieczyłam sie dodatkowo. Też spanikowałam i zadzwonilam do swojego lekarza. Takie dostałam instrukcje:pozostałe w opakowaniu tabletki przyjać rano i wieczorem( czyli dwa razy dziennie) i po skończeniu tego opakowania rozpoocząć następne bez robienia siedmiodniowej przerwy. I to następne brać już normalnie. ALE ZAZNACZAM ZE W MOIM PRZYPADKU BYŁ TO OSTATNI TYDZIEŃ BRANIA tabletek. NIE PODEJMUJ TAKICH DECYZJI BEZ KONSULTACJI Z LEKARZEM. Na pewno będzie ok. Ściskam
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
hej nie chciałabym brać odpowiedzialności, ale mi zapominalstwo zdarza się kilka razy w miesiącu... Biorę również microgynon. Jedyny minus to okres opóźniony o ok. dobę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Kilka razy w miesiacu??
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
svenja napisał(a):
> Kilka razy w miesiacu?? Ja zrobilam dokladnie to samo
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Uh no faktycznie kilka razy w miesiacu to sporo.Mi to się zdarza baaardzo rzadko,jeśli już to opóźnienie wynosi godzinkę,nawet nie.
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu Znajdziesz wszystko:
http://pigulka.schering.pl/z_pigulka.php?s=2
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

Jesli jeszce keidys zdarzy sie taka sytuacja bierz pigułke jak najszybciej..najlepiej rano..wtedy jestes zupełnie zabezpieczona