|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() A Ty, jakim jesteś króliczkiem - PLAYBOY i jego gadżety.
Hej,
najnowsza reklama stanowiąca tło na wizażu przypomniała mi o fenomenie, którego kompletnie nie jestem w stanie zrozumieć. Mam na myśli wszystkie gadżety z logo lub króliczym symbolem Playboy'a przeznaczone dla kobiet (lub częściej - czego nie potrafię zrozumieć jeszcze bardziej, bo ja młodszej siostry by tak z domu nie wypuściła - dla nastolatek). Można kupić naszyjniki, koszulki, bieliznę, czapeczki, perfumy, żele pod prysznic, widziałam także kilka tatuaży... Ale po co??? Mnie ten króliczek kojarzy się jedynie ze starym dziadem otoczonym łańcuszkiem silikonowych blondi... Posiadacie może takie gadżety, lub znacie kogoś kto lubi się nimi otaczać? Może wiecie, co w nich jest takiego przyciągającego?? ![]() No więc, zapraszam do dyskusji... Edytowane przez Kreskaaa Czas edycji: 2013-02-27 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: A Ty, jakim jesteś króliczkiem - PLAYBOY i jego gadżety.
Mam bluzę, którą dostalam od przyjaciółki oraz używałam perfum, całkiem ładne i przyjemne
![]() Moja mama je też bardzo sobie chwali. Jednak samego fenomenu nie rozumiem, bardziej ciekawym logo dla dziewczynek jest np Hello Kittty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam perfumy Playboy Play It Sexy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się chciała znaleźć na rozkładówce
![]() Sama bardzo lubię ich zapachy, dla mnie mistrzowskie ![]() ![]() Ogólnie kiedyś w interku miałyśmy wielki plakat z tym króliczkiem na drzwiach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Też nie rozumiem fenomenu ciuchów z logo Playboya, ale kupuję perfumy, bo mi się po prostu podobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Fenomenu nie rozumiem, ale sama mam czapkę z daszkiem z tym królikiem, którą...dostałam od mamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Też mnie to dziwi
![]() ![]() Ostatnio na jakims nawet poczytnym blogu modowym mozna bylo zgarnąc bon na 100 do reserved ![]() ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2013-02-28 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Co jest przyciągającego?
Zapewne przekaz "masz logo playboya-jesteś seksi". Mnie to nie rusza, wręcz odstrasza i na pewno nie chciałabym mieć niczego z tym logiem.Wolę hello kitty jak już.Przynajmniej w tym nie ma taniej seksualności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
jak byłam w wieku gimnazjalnym, to wtedy dziewczyny miały na królika straszną fazę. mnie takie coś zawsze wydawało się tandetne, jestem na nie. teraz w sumie nie widzę za bardzo tego playboya na ciuchach, choć jedna dziewczyna na 1 roku studiów lubiła się nosić w takim właśnie tandetnym stylu i koszulki z królikiem były u niej normą. zapachy niech sobie będą - może akurat są ładne (nie testowałam, nie wiem). i tak jak któraś z Was napisała, mnie też ten symbol kojarzy się ze starym dziadem i 'sexy laseczkami'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Andriejewna też bym chciała się znaleźć na rozkładówce
![]() ![]() A tak poza tym gadżety z króliczkiem zazwyczaj są tandetne i z rynku ![]() ![]() Perfumy są nawet ok, sama miałam jeden zapach i przypadł mi do gustu ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Ja mam tylko czapkę, jak pisałam wyżej, ale jest porządnie zrobiona, królik jest mały, poza tym jest z dobrego gatunku bawełny, więc raczej nie jest tandetna, ale po mieście w niej nie biegam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie wszelkie ubrania i inne dodatkim z logo playboy to istny KICZ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Miałam w podstawówce koszulkę, nie wiedziałam co to playboy, spodobał mi się króliczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Marszałkini II RP
|
Jak przedmówczynie uważam, że samo logo jest tandetne i tanie. Ale propozycja bycia na rozkładówce tego pisma na pewno by mnie nie uraziła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Nie lubię tej firmy. Nie mam zamiaru kupować ich produktów i wspierać ich seksizmu. Mi się wydaję, że bardzo młodym dziewczynom po prostu podoba się króliczek - bez podtekstów. Za to te starsze chcą podkreślić, jakie to one nie są seksi.
Według mnie Playboy to synonim kiczu i tandety. Mimo wszystko zgłosiłam się do konkursu z czystej ciekawości by sprawdzić, czy jakość ich produktów jest chodź trochę dobra. Za to ze swojego portfela ani złotówki bym na nich nie wydała.
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
może zacznijmy od tego że te torebki, czapeczki, bluzeczki wszystkie są z bazarowych klimatów jak zauważam po zdjęciach w internecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie mam nic. Kiedyś miałam kolczyki,bo dostałam taką drobnostkę i nigdy nie założyłam ich i nie wiem co się z nimi stało.
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Strasznie źle mi się to logo kojarzy. Wiadomo są różne gusta, ale sama bym nic z takim logo nie założyła, ani nie używała produktów - jak pięknie by nie pachniały. Za każdym razem jak je widze, to odrazu mam tego obleśnego starca przed oczami z wianuszkiem kobiet, których oczy błagają o kilka punktów IQ.
W UK ostatnio widziałam w tesco bodajże piórniki dla dziewczynek z tym logo. Aż mi ciarki po plecach przeszły.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.