![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Alien, YSL, Lancome, Estee Lauder, Clarins, Chanel Chance i innedokładka: Podkład Kanebo Sensai, kilka razy próbowany, kupiony w poniedziałek w Douglasie, jest kartonik. Proszę pytac o zużycie - dopóki nie kupię nowego - używam. Dozownik z pompką, podkład matujący. Estee Lauder - night repair 15 ml - kilka razy pepitką ruszone ![]() Estee Lauder krem tonujący - 03, 4 razy użyty, otworzony ok. 2 tyg. temu Givenchy Prissmisime Poetique Blues jesień/zima 2009 praktycznie nowe, w kartoniku, packi nieużywane, pędzelek także, pochodzą z wymianki (od Viki). Ona ich nie używała, a ja raz przetestowałam - jednak nie dla mnie, zbyt lśniące. Będę wybredna (wiele rzeczy kupiłam ostatnio, a i za te cienie oddałam Aliena)... Najchętniej za super bazę pod makijaż, albo za Bare podkład mineralny - w łiszach proszę czytac ![]() LOREAL SHINE BLONDE - szampon w opakowaniu 500 ml z pompką - nadający cię do jasnych blondów, uspokaja żółc ![]() ![]() Gingerbread - Holiday Limited Edition Water Perfume by CB I Hate Perfume perfumki pochodzą ze wspólnych zakupów siostry, w szklanym atomizerze - ok. 30 ml. Perfumy te były sprzedawane na Luckyscent tylko do konca grudnia, jest ich ograniczona ilosc. Gingerbread - Holiday Limited Edition Notes (nuty zapachowe na luckyscent.com) Chinese Ginger Root, Indonesian Fresh Ginger, Nutmeg, Cinnamon, Alspice, Mace, Benzoin & Tahitian Vanilla Absolute Hiroko Koshino-nisza jakas niedostepna, pochodzi z wymianki, zupełnie nie moje, flacha nieprzezroczysta moze 10-15ml Lalique Perfum czy jakoś tak, nie moje. Oryginalna flaszka - myślę że ok 20-25 ml zostało Miracle Lancome (połowa ze 100 ml) - sheer legere - lubię bardzo i już raz się rozstawałam więc za coś co mnie powali Ultraviolet Paco Rabbane 30 ml (z wymianki - nie polubiliśmy się) , ubytek kilku testowych psików, na życzenie zdjęcie wstawię - angel 310 Alien edt 30 ml (ubytek 2-3 ml) - viki79 Chanel Chance edt (połowa z 50 ml) - viki79 inne: Buty nowe Manitu, rozmiar 38 - włoskie, bardzoooo miękkie, z paragonem - cena 279 zł, tylko mierzone, kupione pod wpływem chwili szukam: Estee Lauder IDEALIST !!!!!!!!!!!! PRIORYTET!!!!! Bare Escentuals - BareMinerals Get Started Medium: zestaw do makijażu - najchętniej nowy (może ktoś pod chujanke dostał od Mikołaja?) lub zaledwie wypróbowany. Oto taki: http://www.allegro.pl/item859457251_bare_escent uals_get_started_minerals _medium_beige.html Guerlain Meteorites Perles (niedobry habibek mi o niej przypomniał) - baza upiększająca ![]() Podkład Guarlain Parure - baaardzo chętnie Alien Liquer, Code, Flora by Gucci, Rose The One D&G, Dior Adicct Inne: Chętnie fajności Simple lub Solara - mało uzywane, najchętniej sukienki w typie - mała czarna Chętnie małego różowego netbooka ![]() Wagę dobrą - co mierzy o ile to możliwe wszystko i liczy też wszystko Maszyne do pieczenia chleba ![]() Edytowane przez dagwoj Czas edycji: 2010-03-06 o 11:41 Powód: dokladki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alien, YSL, Lancome, Estee Lauder, Clarins, Chanel Chance i inne
cos za aliena?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj!! Co bys chciala za E.Lauder roszwietlacz??
Z bare esc mam rever upper-zostalo okolo30%z calej buteleczki.Jestem tez sklonna oddac jeden z pedzli wchodzacych w sklad zestawu, szczegolnie pedzel"flawless face"
Max Models W katalogu wizażystek ![]() ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2010-01-14 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
1.
Bare Escentuals - BareMinerals Get Started Medium: zestaw do makijażu - najchętniej nowy (może ktoś pod chujanke dostał od Mikołaja?) lub zaledwie wypróbowany. Oto taki: http://www.allegro.pl/item859457251_...ium_beig e.html 2. Guerlain Meteorites Perles (niedobry habibek mi o niej przypomniał) - baza upiększająca ![]() Jeśli masz, to chętnie. Aliena TYLKO za pozycje 1 lub 2 - tak jak napisałam ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Chance?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- mi sie spodobało: GUERLAIN METEORITES Poudre de Perls 10 Nacre Des Mers mazinięty kilka razy no ale nie wiem tak do końca, bardzo pragnę zestaw Bare, a i Ty pewnie oczekujesz więcej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16457190]Mam wysokopolkowa pielegnacje. Zerknij, moze Cie zainteresuje
![]() podoba mi się baza chanel i tusz rubinstein, a co Ty byś pragła???? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mi sie spodobało: GUERLAIN METEORITES Poudre de Perls 10 Nacre Des Mers mazinięty kilka razy no ale nie wiem tak do końca, bardzo pragnę zestaw Bare, a i Ty pewnie oczekujesz więcej?[/QUOTE] Nooo oczekuje ![]() Szkoda, bo z Twoich wish mam tylko mini. Może innym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dagwoj, która to jest
Chanel Chance edt (połowa z 50 ml) - j.w. zielona czy żółta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16458559]Spodobal mi sie Alien, ale te dwie rzeczy sa niestety wiecej warte. Poza tym baza narazie zaklepana
![]() A krem z witamina C Borghese Cie nie interesuje?[/QUOTE] Alien mi się też podoba i nie muszę się go pozbywac w zasadzie, myślałam że chcesz co innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A to nie trafiłam
![]() Mam do wymiany dwa typy givenchy very irresistable... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[
rever upper to szampon do czyszczenia pedzli? jesli tak, no to nie jest mi potrzebny bez pudru ![]() Rever upper wchodzi w sklad zestawu, jest to mozna powiedziec baza pod makijaz, zawiera witaminy. Dziala wygladzajco ale nie nawilza. Ja uzywam tego pod makiajaz, pod kazde mineraly(nie tylko Bare) i musze stwierdzic,ze lepiej sie na tym trzymaja niz na kremie.Poczytaj tam: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...P=OTC-GOOGLEPS
Max Models W katalogu wizażystek ![]() ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2010-01-14 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Dagwoj kochana za za coco mademoisele 50ml edp nie chciałabyś oddac aliena????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
perfumove love
|
"coś za aliena?"
żartuję ![]() Ja po Chance. Nic z wishowatych nie mam, ale może akurat coś dziabniesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zadomowienie
|
limary : kochana niestety nic nie znalazłam
Siek: od coco mi głowa pęka, sama swoją oddałam. A Alienki są moim namber łan obecnie, choc mam kilka butelczyn, wspanialości nigdy za wiele ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() no kurde muglera miniatura mnie zainteresowała, ale to raczej mało ![]() widze ze masz flaszencje idole ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem Cie doskonale.Bare sa przecudowne. Udanych poszukiwan zatem zycze.Pozdrawiam
p.s. a czy jest cos co bys konkretnie chciala za E.Lauder?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
w zasadzie to ja bym jeszcze sprawdziła chanel chance (tą żółtą)....i chciałam zapytać co byś za nią chciała? czy widzisz coś w moim wątku? jeśli nie to mam kilka rzeczy poza, m.in. givenchy very irresistable.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Idol mi się kurdeńka, o dziwo, spodobał. Kwiatki sratki, ale niezłe, noszę i się nie nudzą i nie męczą i jest faaaajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
udało mi się sprawdzić chanel chance i byłabym zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() oto co mi wpadło w oczka: 75. Guerlain - cienie Ombre Eclat 341 - z wymianki - kolorki są ciepłe, brzoskwiniowy, jasny ciepły brąz + eyeliner (jakoś nie za bardzo mi pasują) 64. Pupa - mam jeszcze drugą paletkę - Diamond Pochette w kolorach złotych - mam kartonik https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217070 69. Lancome - puder w kompakcie - użyty kilka razy - kolor 004 - color ideal poudre - do jasnej karnacji xxx -> Estee Lauder Double Wear spf 10 - kolor 01 Fresco - uzyty kilka razy - nie jestem pewna czy oddam (w wyjątkowej systuacji tylko) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-72...eup-SPF-10.htm xxx -> Givenchy Prisme Libre - kolory pastelowe tansparentne - nowy - leży w zapasach - nie jestem pewna czy oddam (w wyjątkowych sytuacjach tylko) - na pudełku jest naklejka z napisem Tester, kartonik biały jak do testerów http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...isme-Libre.htm |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
no a za co mogłabyś oddać chanel chance (tyle ile Ci zostało w buteleczce)?
ja mam 2 typy givenchy, edp 65-70 ml, edt 75 bez kilku psików |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze Guerlain Kohl czarny
![]()
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
64. Pupa - mam jeszcze drugą paletkę - Diamond Pochette w kolorach złotych - mam kartonik https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217070 69. Lancome - puder w kompakcie - użyty kilka razy - kolor 004 - color ideal poudre - do jasnej karnacji zweryfikowałam liste ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- a ultrafiolet aktualny masz? ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.