|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czas na zmiany
Witam wszystkich! Od dłuzszego czasu myślę o jakiejś metamorfozie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: czas na zmiany
Mysle, ze lekkie przyciemnienie wlosow, to dobry pomysl. Ale maksymalnie do odcienia tzw. ciemnego blondu. Najlepiej jeszcze w chlodnym, popielatym odcieniu. Natomiast jesli Twoje wlosy sa naturalnie tak jasne, to przemysl ta decyzje, bo bedziesz miala problem z odrostami. Przy twoim ksztalcie twarzy dobrze wygladalyby wlosy dlugosci do pol szyi moga byc nawet nieco krotsze z tylu (baaaaardzo popularna ostatnio fryzura) ale tylko troche, dzieki temu beda sie latwiej ukladać. twoje wlosy wygladaja na delikatne i przesuszone, i moze przez to masz "siano", jak sama mowisz. Polecam serum wygladzajace nakladane na wlosy od polowy dlugosci ku koncowkom.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
Przyciemnij na sredni blond chlodny
![]() ![]() ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wydaję mi się że fryzura nr4 będzie do Ciebie idealnie pasować.
Radziłabym również troszkę ''zapuścić'' brwi i nie skubać ich na tak cienkie paseczki.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dziękuje za wskazówki
![]() ![]() ![]() co do brwii też się nie znam więc muszę wybrać się do kosmetyczki... dziękuję za odzew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
na farbowaniu sie niestety nie znam,ale moge Ci doradzic jak poprawic stan wlosow
![]() kup jakis suplement diety,napewno nie zawadzi ![]() maska regenerujaca bardzo by sie przydala. kallos mleczny,maska sleek line,maska do wlosow farbowanych avon,balsam do wlosow zniszczonych seboradin ![]() wszystko zobacz w KWC,sa bardzo chwalone ![]() z domowych sposobow,ktore takze powinny pomoc,polecam maske z oliwy z oliwek. w miare mozliwosci warto sie zaopatrzyc: nafta kosmetyczna,olej rycynowy,oliwa z oliwek. mozna dodac do tego zoltko.potrzymac sporo (zwlaszcza jesli wlosy sa bardzo zniszczone) jakas godzinke,i umyc glowe szamponem. juz po pierwszym uzyciu,powinnas zauwazyc zmiane,bo oliwa z oliwek slinie nawilza,nie powinnas miec efektu "siana na glowie". warto robic raz-dwa w tygodniu,az do doprowadzenia wlosow do ladnego stanu,pozniej mozna juz rzadziej. pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jesli zdecydujesz sie na zmiane koloru, lepiej idz do fryzjera. Bardzo trudno bedzie Ci bowiem osiagnac samodzielnie kolor sredniego/ciemnego blondu w chlodnym odcieniu...Nawet niektorym fryzjerom te chlodne odcienie niebardzo wychodza :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
nie mam pojecia w odcieniach blondu, mozesz mi podeslac jakas fotke z ciemnym blondem w chlodnym odcieniu, zebym miala chociaz jakies wyobrazenie???dziekuje
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- "z domowych sposobow,ktore takze powinny pomoc,polecam maske z oliwy z oliwek. w miare mozliwosci warto sie zaopatrzyc: nafta kosmetyczna,olej rycynowy,oliwa z oliwek. mozna dodac do tego zoltko.potrzymac sporo (zwlaszcza jesli wlosy sa bardzo zniszczone) jakas godzinke,i umyc glowe szamponem." Czarna Orchideo ![]() próbowalam juz roznych maseczek i zazywam vitaminy na skore wlosy i paznokcie, bez skutku. mozesz mi podac proporcje na ta maseczke,moze domowy sposob okaze sie skuteczniejszy. tylko nie mieszkam w polsce wiec nie wiem jak z nafta kosmetyczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja również bym ten blond troszkę zmieniła - jakiś głębszy, bardziej 'miodowy' odcień, bądź po prostu ciemny blond.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
zetnij tak jak propozycja Moderatora na 1 zdjeciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.