![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel,Dior,Givenchy-mała wymiana:)
GIVENCHY Acti Mine Base,biała baza pod podkład,30 ml.,ubytek około 1/3.Jest kartonik.
coś u mnie???
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej,moze cos u mnie ??
GIVENCHY Acti Mine Base,biała baza pod podkład,30 ml.,ubytek około 1/3.Jest kartonik. lub/i CHANEL Joues Contraste Luna,biały róż/rozświetlacz,4 gramy,ubytek znikomy,niewidoczny.jest kartonik..Zastanawiam się jednak jeszcze nad oddaniem. zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos za błyszczyk diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
witaj,czy znalazłabyś coś w zamian za GIVENCHY Prisme Foundation 1 Shaping Ivory,podkład/puder ww kompakcie w kolorze jaśniutkiego beżu,odcień niedostępny w polskich perfumeriach.10 gram,nowy,nieużywany w kartoniku? pozdrawiam serdecznie
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
GIVENCHY Prisme Foundation 1 Shaping Ivory,podkład/puder ww kompakcie w kolorze jaśniutkiego beżu,odcień niedostępny w polskich perfumeriach.10 gram,nowy,nieużywany w kartoniku.
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Podobają mi się sypkie pryzmy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Aneto czy znajdziesz cos u mnie w zamian za pryzmy?
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy:
GIVENCHY Prisme Foundation 1 Shaping Ivory,podkład/puder ww kompakcie w kolorze jaśniutkiego beżu,odcień niedostępny w polskich perfumeriach.10 gram,nowy,nieużywany w kartoniku.Kod 8A01 GIVENCHY Acti Mine Base,biała baza pod podkład,30 ml.,ubytek około 1/3.Jest kartonik.Kod 7J01 ?
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moze coś u mnie za którąś z tych rzeczy? mam jeszcze kompakt prisme again visage, tegoroczna limitowana kolekcja, kolorek 13 sun mango, lekko brązujący dla jasnej karnacji, podobnie jak róż kupiony niedawno, parę razy mazany. coś nie mogę trafić z kolorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem
![]() Najchętniej przygarnęłabym jakieś zapachy,kolorówka też mnie interesuje,ale tu ostatnio jestem dość wybredna,bo nie wiele mi do pełni szczęściaa brakuje.Jestem zakochana ww meteorytach Pastel White,więc napewno bym na zapas przygarnęła.Interesuja mnie też niektóre kosmetyki Mac,głównie pudry i róże.Puder Givenchy rónież mi się podoba,ale nie mam go nawet gdzie przetestować,boję się w ciemno go brać oddając podkład czy róż Chanel,może za coś innego .... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale moze postaram sie zrobic jak najwierniejsze zdjęcie pudru Givenchy i wkleję? to jest taki delikatny beż, puder jest niby brązujący ale nie jest to mocny brąz. jest przeznaczony raczej do jasnych cer. i ma delikatne drobinki. czyli generalnie efekt jego użycia jest taki, że ożywia cerę, nadaje się wybitnie na kości policzkowe na lato lekko przybrązowując i rozświetlając. kolor jest ładny i subtelny, ja się pozbywam bo w zasadzie niepotrzebnie się na niego połakomiłam, trzeba mi było róż kupić bo jakoś ostatnio nie toleruję siebie w pudrach brązujących i wystarczy mi to co już mam... chociaż jak wspomniałam, zaletą tutaj jest delikatny kolor ładnie stapiający się z cerą, nie ma mowy o brązowych plackach jutro postarałabym się wkleić foto edit: wiem, że to wiele nie pomoże ale oto ten puderek: http://www.parfumsgivenchy.com/make_...1_925_120.html choć wiadomo, internetowe foto wiele nie mówi, wygląda ciemniej niż w rzeczywistości ![]() Edytowane przez drei Czas edycji: 2009-06-27 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
kochana! czego oczekujesz za pomadkę DIOR Addict High Shine 222 Casual Beige,pomadka użyta kilka razy,ubytek minimalny,z kartonikiem. ??
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
cos za Chopard Wish EDP, około 40/50 ml.Jest kartoni ??????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam konkretnych potrzeb,najchętniej przygarnęłabym zapachy,kolorówkę,sama nie wiem,coś musi mi poprostu wpaść w oko ![]() Niestety nic za Wish nie znalzałam ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
z podobnej półki, została u mnie chyba tylko baza chanel. Rozumiem, ze nic nie znalazłaś?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Wish?
Zapraszam do obydwu wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
mam caly zestaw Pharmaceris do cery naczynkowej (balsam do ciała, krem do twarzy i enzymatyczny peeling) jesli cie zainteresuje to daj znac u mnie
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Przybywam ponownie
![]() DIOR Diorshow Powder 009 Porcelain Pink GUERLAIN Les Voilettes Matt Touch Powder Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.