|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
whose line is it anyway
Zna ktoś, ogląda?
![]() Jeśli ktoś zna i lubi polskich 'spadkobiercow' to ten program, także powinien się mu spodobać ![]() Jakby ktoś chciał się zapoznać, to jest to telewizyjne show, w którym komicy odgrywają całkowicie improwizowane scenki (na tematy wymyślane przez prowadzącego lub publiczność). Jak dla mnie jest to genialne! Można się uśmiać na tym nieźle ![]() tu jest stronka z polskimi tłumaczeniami - http://www.whoseline.pl/ A jakby ktoś chciał jakiś konkretny odcinek, to polecam np ten http://www.youtube.com/watch?v=IoMWHeUVGgo Podobno na jesieni podobny format show ma być realizowany w Polsce i ma lecieć na tvp2. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: whose line is it anyway
Ja ogladalam, ale odkad mam cyfrowy polsat angielskiej TV nie ogladam wcale. Ale program super
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś był już o tym wątek, ale ok, ciężko znaleźć, bo wyszukiwarka nie akceptuje żadnego słowa z tytułu
![]() Tak, genialne, oprócz większości tych odcinków w których występują kobiety (nic seksistowskiego, kwestia talentu akurat tych kobiet) i przestaje być zabawnie, a zaczyna być na siłę. Poza tym, po pierwszych dwóch sezonach zacząłem przewijać część piosenek, ale poza tym, uwielbiam, zwłaszcza Mochriego i scenki z kapelusza. Mój brzuch i płuca zdecydowanie nie lubią tego programu, kilka razy byłem w stanie bliskim śmierci przez złamanie wszystkich żeber jednocześnie, więc mamy konflikt i chwilowo odpoczywam.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
rabid, masz rację, mnie także drażnią w tym programie kobiety, zazwyczaj mają słabe teksty i faktycznie chcą być śmieszne na siłę. Piosenki...hmmm.. może po jakimś czasie są troszkę mniej porywające, ale i tak ja jestem pod dużym wrażeniem talentu Wayna
A Colin i Ryan wymiatają
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ogladam i bardzo lubie
![]() bardzo duzo odcinkow mozna rowniez zobaczyc na youtube.
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
oglądałam kiedyś nałogowo, bardzo fajny program, zwłaszcza starsze odcinki
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Oglądam od dawien dawna..
![]() Pan Mochrie jest wprost niezastąpiony! Podobno TVP rusza z produkcją polskiej wersji.. wiem że mamy wielu świetnych komików ale oryginału raczej nie dościgniemy :/
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.