|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
gruszkowata twarz i wysokie czoło.. O.o
Zawsze miałam problem z włosami.. Gdy były zniszczone, szłam od razu do fryzjera i ścinałam na krótko. Wszelkie odżywki w ogóle nie pomagają. Mam bardzo kapryśne włosy - w ogóle nie chcą się układać , nie są ani kręcone ani proste, są za to bardzo napuszone w dodatku rozszerzają się przy końcu, co daje średni efekt tym bardziej, że włosy mam przed ramiona. Jaka fryzura będzie dla nich najlepsza ? Z grzywką, czy bez, proste czy falowane.. . Dodam, że mam wysokie czoło, pulchną twarz i dziwne dołeczki...
Z góry dziękuje za pomoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: gruszkowata twarz i wysokie czoło.. O.o
tak bez zdjęcia to raczej niewiele wywróżymy
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz, a może postaraj się zmienić pielęgnację? Ciężko wywnioskować z Twojego opisu, ale moje włosy zachowywały się tak jak Twoje dopóki nie zaczęłam o nie dbać, tak z głową. (też nie są ani kręcone, ani proste, lubią się puszyć i ogólnie wyglądać tak.. niedbale, ale jednak jest lepiej niż kiedyś)
Spróbuj może jakichś ziołowych szamponów, zainteresuj się składem lub podpytaj na odpowiednim forum o jakieś dobre (w sensie: zdrowe dla włosów) szampony i odżywki. Prostownica i suszarka - odstaw i zobacz czy kondycja włosów się poprawi jak pozwolisz im schnąć naturalnie (+ maski i odzywki oczywiście). U mnie naprawdę stan włosów się poprawił (chodzi mi tutaj o to puszenie się, dodatkowo - same się nawet układają). Co do fryzury - może jednak zdjęcie? ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
znam to... też mam wysokie czoło i takie włosy... polecam maske LEO . Przytrzymaj z 15 minut włosy się pięknie po niej układają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.