|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Fani Eneja
Szukałam takiego wątku i nie znalazłam niestety. Dlatego postanowiłam założyć. Czy są tutaj jacyś fani Eneja?
Myślę, że fajnie byłoby porozmawiać na temat tego zespołu, waszych ulubionych piosenek, koncertów, na których byliście lub na które się wybieracie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Fani Eneja
Ja się fanką raczej nie nazwę, ale zespół bardzo lubię
Akurat słucham i wyskoczył mi Twój wątek. Na koncercie byłam raz. Super zabawa A zapytam tak z ciekawości, może ktoś wie: czy to prawda, że Eneja ma nie być w tym roku na Kortowiadzie?
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wszyscy w Kortowie są zaszokowani. nie wiem jaka to będzie Kortowiada bez nich i bez hymnu ![]() uważam, że trochę nie fajnie zrobili.. studenci znają ich od początku, wszystkie ich piosenki z pierwszej płyty są grane w klubach, w akademikach, a tu nagle się na nas wypieli, bo zrobili się bardziej popularni. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Miło, że ktoś się odezwał
Ja jestem fanką z krótkim stażem, bo od lipca. W moim mieście mieliśmy takie miastowe ,,święto'' i grało kilka zespołów i jako ostatni grał Enej. Nigdy wcześniej nie słuchałam piosenek tego zespołu, ale podczas tego koncertu po prostu się zakochałam w ich piosenkach Na koncercie była super zabawa. Nie sądziłam, że przy takich piosenkach można się tak fajnie bawić, ale przekonałam się, że jest to jak najbardziej możliwe. I od tego czasu zaczęła się u mnie Enejowa mania. Byłam jak narazie niestety tylko na dwóch konceertach ![]() Ale mam nadzieję, że będę jeszcze na wielu ![]() Trochę się rozpisałam A wy na jakich koncertach byłyście? Macie jakąś ulubioną piosenkę?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Fanką raczej nie jestem ,ale lubię zespół
Na koncercie jeszcze nie byłam ,bo u nas nie grają, a nie bardzo mam jak jechać . kukaaa16 bardzo lubię skrzydlate ręce a ty?
|
|
|
#6 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
kukaaa16 ja byłam na koncercie podobnego typu co Ty
![]() Moje ulubione? Chyba "Myla moja" i "Rahela", teraz właśnie słucham i aż wpadłam na pomysł by się uczyć ukraińskiego Nie no, z tą Kortowiadą to przegięcie . Przecież to był ich taki jakby znak firmowy. I na odwrót. Marzyłam o tym, żeby pojechać wreszcie na Kortowiadę i poszaleć przy Eneju.![]() U mnie w domu jest tak, że jak w radiu lecą "Skrzydlate ręce" to mama ZAWSZE, ale to ZAWSZE podgłasza
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-02-01 o 19:26 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
?
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzmy,że poznałam kilka słów ,później zabrakło mi czasu i zapału ,a pomysł czeka na realizacje : D która w końcu nadejdzie
|
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() moje ulubione piosenki eneja http://www.youtube.com/watch?v=xjjOYT32ybQ Ulice http://www.youtube.com/watch?v=aHXjGf5alGc Noc http://www.youtube.com/watch?v=W8ECL4bmubo Żyj http://www.youtube.com/watch?v=RaLVdrsJla0 Myla Moja no i osławiona http://www.youtube.com/watch?v=VPZfKH75Qrc Kortowiada ja byłam na tylu koncertach Eneja, ze nie zlicze :P |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba nie potrafię wybrać ulubionej piosenki
Prawie wszystkie mi się baaaardzo podobają ciri15 też chciałam się zacząć uczyć ukraińskiego ale niestety na razie brak czasu mi na to nie pozwala ale w wakacje planuję zacząć naukęNie wiem czy wiecie, ale dzisiaj po 20.00 w RMF FM jest premiera kolejnego singla z nowej płyty: ,,Lili'' |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubiłam eneja głównie za hymn kortowiady (http://w457.wrzuta.pl/audio/3XfaQBSy1Pd/hymn_kortowiady ), mieszkamy w tym samym mieście i często na nich trafiałam. Byli spoko dopóki nie poszli do must be the music, teraz to w ogóle inne chłopaki...
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Woda sodowa uderzyła, nie powiem że nie
|
|
#15 |
|
Lux Mundi
|
Fanką nie jestem, ale kilka piosenek lubię
Moim faworytem jest Coppernicana .Mimo tego, że znam ukraiński, słucham muzyki ukr wykonawców, utwory Eneja w tym języku do mnie nie przemawiają .
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam i ja
Jestem po prostu zakochana w piosenkach tego zespołu Byłam jak na razie na jednym koncercie, ale mam nadzieję, że będzie jeszcze dużo okazji kukaaa, wizaż jednak mały jest
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
everycons hehe no mały, mały
![]() Z tego co się orientuję jutro ma być premiera teledysku ,,Lili''. Już się nie mogę doczekać A może któraś z Was wybiera się na zlot fanów Eneja w Olsztynie? Ja bym chciała bardzo pojechać, ale niestety za daleko
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kocham tę piosenkę po prostu ![]() Ja z wielką chęcią bym pojechała, ale też mam daleko.. a wydatków w tym roku sporo..
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A kiedy się odbywa tak w ogóle?
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co się orientuję to 16 lutego
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
ja też fanką się nie nazwę, ale piosenki Eneja uwielbiam i strzeliłam se foto z Lolkiem, a co
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę iść za Ciebie mieszkam na tym samym osiedlu co ich studio nagraniowe:P
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
:d
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście teledysk do ,,Lili"? Co o nim sądzicie? Ja jestem trochę rozczarowana
Chyba spodziewałam się czegoś innego...
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
No ja niestety też...Nie popisali się..Teledysk trochę taki...kurcze melodia taka skoczna i w ogóle ... tak jak napisałaś : spodziewałam się czegoś innego.
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się mega podoba, w końcu coś innego, to, że piosenka jest żywiołowa i energiczna nie znaczy, że wszystkie teledyski mają być takimi potupajkami, mega mi się podoba, chyba 1 teledysk eneja, który mi się spodobał
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu liczyłam na coś innego, ale w sumie im częściej go oglądam, tym bardziej się do niego przekonuje
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Uwielbiam Enej
![]() Zaczęłam ich słuchać w połowie lipca 2011. Ulubione utwory... Najkrócej jak można to chyba Myla Moja (w wersji pierwotnej) i Symetryczno-LirycznaZaliczyłam 3 koncerty - 29 lipca 2011, 18 września 2011 i 2 grudnia 2012. Czaję się na następne. Nie sposób tego opisać - czuć niesamowitą energię i widać, że chłopaki po prostu mają talent. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Teledysk dla mnie jest po prostu bez sensu. Nie wiadomo, o co w nim chodzi. W dodatku co to za teledysk bez wykonawców?! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Myślę, że fajnie byłoby porozmawiać na temat tego zespołu, waszych ulubionych piosenek, koncertów, na których byliście lub na które się wybieracie

Na koncercie była super zabawa. Nie sądziłam, że przy takich piosenkach można się tak fajnie bawić, ale przekonałam się, że jest to jak najbardziej możliwe. I od tego czasu zaczęła się u mnie Enejowa mania. Byłam jak narazie niestety tylko na dwóch konceertach 

. Przecież to był ich taki jakby znak firmowy. I na odwrót. Marzyłam o tym, żeby pojechać wreszcie na Kortowiadę i poszaleć przy Eneju.