GALERIA HANDOLWA PTAK. Kilka pyutań do stałych bywalców :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-28, 23:19   #1
malenstwo486
Przyczajenie

Wink

GALERIA HANDOLWA PTAK. Kilka pyutań do stałych bywalców :)

Już w tą niedziele planuje wypad w strony Rzgowa. Dokładnie na porządne zakupy.
Zazwyczaj zwiedzałam w tym celu teren Tuszyna, tym razem jednak zainteresowało mnie CH. PTAK. Dowiedziałam się o nim właśnie czytając posty na wizaż.pl i wiem, że tym tematem nieco się powtarzam. Problem jednak tkwi w tym, że data postów dotyczących PTAKA pochodzi z 2005r, a ja potrzebuje coś ze świeższych news'ów .

Tak więc mam kilka pytać do Pań, które nieco częściej tam spędzają wolną chwilę. Ja niestety pochodzę ze śląska, dlatego też ważne jest dla mnie czy nie wrócę z pustą rękom...??? Czy opłaca mi się tam jechać???
Czy ceny są przyzwoite???
Czy można trafić tam na fajne okazje??? ( na obecną chwilę)

Interesuje mnie obuwie(różnego typu ), bluzki letnie(bezrękawnik, krutki rękawek, na ramiączkach etc.), spodnie jeasnowe...hmm WhatEver!!! W ogóle co tylko wpada w oko- to z ubrań. A ponadto pierdoły cieszące każdą kobitkę hihi ;p

Sumując mam zamiar się obkupić.... Czy dlatego warto tam zajrzeć???
Czy może lepszym (tańszym) pomysłem jest Tuszyn??
Co Wy sądzicie na ten temat?

Proszę Was BAAAAARDZO o dobrą rade i z góry Wam dziękuje

Pozdrawiam serdecznie
malenstwo486 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 16:55   #2
bartnix
Rozeznanie

GG do bartnix
Dot.: GALERIA HANDOLWA PTAK. Kilka pyutań do stałych bywalców :)

m nie się wydaje, że wątek o c.h.ptak już był

jak szaleć to szaleć

bartnix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 17:55   #3
Malaika85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo486 Pokaż wiadomość
Już w tą niedziele planuje wypad w strony Rzgowa. Dokładnie na porządne zakupy.
Zazwyczaj zwiedzałam w tym celu teren Tuszyna, tym razem jednak zainteresowało mnie CH. PTAK. Dowiedziałam się o nim właśnie czytając posty na wizaż.pl i wiem, że tym tematem nieco się powtarzam. Problem jednak tkwi w tym, że data postów dotyczących PTAKA pochodzi z 2005r, a ja potrzebuje coś ze świeższych news'ów .

Tak więc mam kilka pytać do Pań, które nieco częściej tam spędzają wolną chwilę. Ja niestety pochodzę ze śląska, dlatego też ważne jest dla mnie czy nie wrócę z pustą rękom...??? Czy opłaca mi się tam jechać???
Czy ceny są przyzwoite???
Czy można trafić tam na fajne okazje??? ( na obecną chwilę)

Interesuje mnie obuwie(różnego typu ), bluzki letnie(bezrękawnik, krutki rękawek, na ramiączkach etc.), spodnie jeasnowe...hmm WhatEver!!! W ogóle co tylko wpada w oko- to z ubrań. A ponadto pierdoły cieszące każdą kobitkę hihi ;p

Sumując mam zamiar się obkupić.... Czy dlatego warto tam zajrzeć???
Czy może lepszym (tańszym) pomysłem jest Tuszyn??
Co Wy sądzicie na ten temat?

Proszę Was BAAAAARDZO o dobrą rade i z góry Wam dziękuje

Pozdrawiam serdecznie

zwykle z Łodzi nawet mi sie nie chce tyłka ruszyć do Ptaka, a już ze Śląska....wow....ale nie warto - kiedy ceny byly konkurencyjne...ale teraz różnica to może pare złotych ... ludzie zwęszyli okazje do zarobienia pieniedzy i juz nie są to ceny producenckie...

ale wybór masz ogromny, wszystko co chcesz w klilku halach... chociac ubran od projektantow tam nie znajdziesz.
Stary 2009-07-29, 18:24   #4
Kara :D
Przyczajenie

Moim skromnym zdaniem nie warto. Ceny nie są znowu takie bardzo niskie. Zdarzają się fajne rzeczy ale żeby od razu ze Śląska jechać to raczej nie ma sensu.
Kara :D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 20:35   #5
ulinkaaa
Zakorzenienie

Potwierdzam - nie warto
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 22:20   #6
Trah
Rozeznanie

ja jestem z Łodzi i stwierdzam, że nie warto.
teraz są promocje w centrach handlowych i coś mi się wydaje, że ceny są dużo niższe niż w ptaku.
mi nie odpowiada asortyment jaki tam jest i to z czego jest wykonany.
rozumiem jechać po dresy, skarpetki, t-shirty itp. ale nie po ubrania codziennego użytku i nie ze śląska.
Trah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 22:32   #7
menorka
Rozeznanie

Według mnie nie warto. Ceny jak wszędzie. A butów okazyjnie to już na pewno tam nie kupisz. Ja kiedyś kupiłam tam sukienkę taką elegancka i jestem z niej bardzo zadowolona. Poza tym kupiłam kilka bluzek. Jednak takie zakupy mogłam zrobić wszędzie.

menorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 20:06   #8
malenstwo486
Przyczajenie

Dziękuję Wam BAAAARDZO gorąco za odp.!!!!!
Widzę Wasze zaskoczenie, że chciałam wybierać się aż ze Śląska. Po prostu słyszałam, że ceny są o wiele niższe niż gdziekolwiek, a ciuchy w niektórych przypadkach niepowtarzalne.... no nic zły informator
Kiedyś jeździłam do Tuszyna, bo wiem z doświadczenia, że swego czasu było tam tanio. Myślałam, że Ptak to wygodniejsza forma tamtejszego handlu.... nawet i wyczytałam kilka opinii sugerujących, że faktycznie tak jest

No nic Dziewczynki jeszcze raz Wam serdecznie dziękuje za wyprowadzenie mnie z błędu Pozdrawiam

P.S
do: bartnix
Wiem, że temat się powtórzył... zaznaczyłam to na początku hehe
malenstwo486 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości