|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
GALERIA HANDOLWA PTAK. Kilka pyutań do stałych bywalców :)
Już w tą niedziele planuje wypad w strony Rzgowa. Dokładnie na porządne zakupy.
Zazwyczaj zwiedzałam w tym celu teren Tuszyna, tym razem jednak zainteresowało mnie CH. PTAK. Dowiedziałam się o nim właśnie czytając posty na wizaż.pl i wiem, że tym tematem nieco się powtarzam. Problem jednak tkwi w tym, że data postów dotyczących PTAKA pochodzi z 2005r, a ja potrzebuje coś ze świeższych news'ów .Tak więc mam kilka pytać do Pań, które nieco częściej tam spędzają wolną chwilę. Ja niestety pochodzę ze śląska, dlatego też ważne jest dla mnie czy nie wrócę z pustą rękom...??? Czy opłaca mi się tam jechać??? Czy ceny są przyzwoite??? Czy można trafić tam na fajne okazje??? ( na obecną chwilę) Interesuje mnie obuwie(różnego typu ), bluzki letnie(bezrękawnik, krutki rękawek, na ramiączkach etc.), spodnie jeasnowe...hmm WhatEver!!! W ogóle co tylko wpada w oko- to z ubrań. A ponadto pierdoły cieszące każdą kobitkę hihi ;pSumując mam zamiar się obkupić.... Czy dlatego warto tam zajrzeć??? Czy może lepszym (tańszym) pomysłem jest Tuszyn?? Co Wy sądzicie na ten temat? Proszę Was BAAAAARDZO o dobrą rade i z góry Wam dziękuje ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: GALERIA HANDOLWA PTAK. Kilka pyutań do stałych bywalców :)
m nie się wydaje, że wątek o c.h.ptak już był
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwykle z Łodzi nawet mi sie nie chce tyłka ruszyć do Ptaka, a już ze Śląska....wow....ale nie warto - kiedy ceny byly konkurencyjne...ale teraz różnica to może pare złotych ... ludzie zwęszyli okazje do zarobienia pieniedzy i juz nie są to ceny producenckie... ale wybór masz ogromny, wszystko co chcesz w klilku halach... chociac ubran od projektantow tam nie znajdziesz.
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Moim skromnym zdaniem nie warto. Ceny nie są znowu takie bardzo niskie. Zdarzają się fajne rzeczy ale żeby od razu ze Śląska jechać to raczej nie ma sensu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam - nie warto
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
ja jestem z Łodzi i stwierdzam, że nie warto.
teraz są promocje w centrach handlowych i coś mi się wydaje, że ceny są dużo niższe niż w ptaku. mi nie odpowiada asortyment jaki tam jest i to z czego jest wykonany. rozumiem jechać po dresy, skarpetki, t-shirty itp. ale nie po ubrania codziennego użytku i nie ze śląska. |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Według mnie nie warto. Ceny jak wszędzie. A butów okazyjnie to już na pewno tam nie kupisz. Ja kiedyś kupiłam tam sukienkę taką elegancka i jestem z niej bardzo zadowolona. Poza tym kupiłam kilka bluzek. Jednak takie zakupy mogłam zrobić wszędzie.
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Wam BAAAARDZO gorąco za odp.!!!!!
Widzę Wasze zaskoczenie, że chciałam wybierać się aż ze Śląska. Po prostu słyszałam, że ceny są o wiele niższe niż gdziekolwiek, a ciuchy w niektórych przypadkach niepowtarzalne.... no nic zły informator ![]() Kiedyś jeździłam do Tuszyna, bo wiem z doświadczenia, że swego czasu było tam tanio. Myślałam, że Ptak to wygodniejsza forma tamtejszego handlu.... nawet i wyczytałam kilka opinii sugerujących, że faktycznie tak jest ![]() No nic Dziewczynki jeszcze raz Wam serdecznie dziękuje za wyprowadzenie mnie z błędu Pozdrawiam ![]() P.S do: bartnix Wiem, że temat się powtórzył... zaznaczyłam to na początku hehe |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

.
), bluzki letnie(bezrękawnik, krutki rękawek, na ramiączkach etc.), spodnie jeasnowe...hmm WhatEver!!! W ogóle co tylko wpada w oko- to z ubrań. A ponadto pierdoły cieszące każdą kobitkę hihi ;p