|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wcieranka jantar - włosy
Hej bo mam do was pytanie odnośnie wcieranki jantar ponieważ nie do końca rozumiem jak ją się powinno używać na włosach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wcieranka jantar - włosy
Używam tej wcierki i nie myje włosów codziennie tylko tak jak zawsze co drugi dzień.
Jeżeli nie myjesz włosów codziennie to nie ma takiej potrzeby, abyś po wcierce myła włosy codziennie ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki bardzo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wcieram odzywke Jantar co wieczór, ale nie na rękę jak przy pierwszej butelce, bo strasznie dużo mi jej szło, wylewalo się przez palce. Teraz przechylam ja do góry dnem i stukam delikatnie w głowę i sączy się po troszku konkretnie w każdy kolejny przedzialek. I nie myje codziennie włosów, wysycha wszystko ładnie do rana, włosy się nie tłuszcza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad zakupem szamponu i wcierki z firmy Jantar. Miałyście? Jakie są Wasze opinie na temat tej serii? Warto? ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o wcierkę to widzę efekty, że włosy szybciej rosną. Nie powodują przetłuszczania się włosów- bynajmniej u mnie
![]() Co do szamponu to jak dla mnie jest on mało wydajny i według mnie słabo się pieni. Plusem jest to, że włosy bardzo ładnie po nim mi lśnią i tak szybko nie przetłuszczają się. Rewelacji nie ma ale i tragedii też nie ![]() Czy warto ? Hmmm...to zależy. Jeśli chodzi o wcierkę to uważam, że tak a co do szamponu to mam mieszane odczucia ![]() Możesz poczytać opinie na KWC na temat tych kosmetyków i wtedy podejmiesz decyzję. Podaję linki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...acych-sie.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...20643#r1020643
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.