|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
prośba o wsparcie w konkursie...
witam wszystkich,
nie będę ściemniać, że podaję stronkę na której jest ekstra konkurs z pewnymi nagrodami, bo uważam, że takie oszukiwanie ludzi nie ma sensu. Napiszę wprost: od jakiegoś czasu bawię się w zdobywanie punktów za które można dostać darmowe słodycze. Sprawa jest bardzo prosta: rejestrujesz się, na start dają Ci 100 pkt i później pkt, które uzbierasz w grach, quizach czy inny sposób możesz wymienić na darmowe słodycze. Nie płaci się za przesyłkę .Jestem łasuchem, więc taka możliwość otrzymania czegoś za free bardzo mnie cieszy .Jeśli ktoś byłby na tyle miły, że by mnie wspomógł i kliknął ten link https://wizaz.pl/forum/register.php?...78736deb0253e7 i się zarejestrował, to byłoby mi bardzo miło . Zaznaczam, że rejestrację należy zakończyć klikając link, który przyjdzie na waszego maila ![]() z góry dziękuje tym, którzy się zdecydują
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: prośba o wsparcie w konkursie...
Link, który podałaś, to link do zalogowania się lub zarejestrowania na nasz wizaz więc nie wiem o co chodzi
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Potwiertdzam wypowiedź koleżanki powyżej.
Sama chętnie bym się w to pobawiła
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
A podzielisz się z nami nagrodą?
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a regulamin forum czytałaś?? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
ojej radzilabym przeczytac regulamin wizazu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

.
.