|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zapalenie pecherza Pomocy
Jakies 3 tygodnie temu mialam zapalenie pecherza.Dostalam antybiotyk ktory bralam przez 2 tyg. i po skonczeniu tej kuracji mialam zrobic badanie moczu zeby sprawdzic czy to byla tylko jednorazowa dolegliwosc.Pech chial ze mocz do badania oddalam dzis rano a w nocy czulam juz to dziwne uczucie w pecherzu ktore mialam wtedy.Od razu zaczelam wiec duzo pic bo woda wyplukuje bakterie z moczu ale ten wynik moze nie byc dobry.Nie wiem czy jestem przewrazliwiona czy moze powinnam isc juz teraz do lekarza czy moze poczekac dopiero na wynik badania.Jeszcze jedno od jakichs 2 dni meczy mnie w ogole przeziebienie czy to moze miec jakis wplyw na ten pecherz?Prosze doradzcie mi moze same znacie jakies sposoby na zapalenie pecherza.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Zapalenie pecherza Pomocy
Hej Karolino
Wydaje mi się, że po antybiotykach nie ma sensu robienia posiewu, bo wynik i tak będzie niemiarodajny. Ja bym raczej poczła do urologa, bo wydaje mi się, że te leki co brałaś mogły być nietrafione. Jeśli chodzi o inne leki i środki. Na tego typu dolegliwości pomaga furagina, No-spa ( przeciwbólowo i rozkurczowo) i polecam sok z żurawin, albo gotowe preparaty żurawinowe. Trzymaj się cieplutko i jak się nasili to lec szybko do lekarza bo sama wiesz dobrze jaki to ból AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Re: Zapalenie pecherza Pomocy
Zaczekaj na wynik i nie panikuj, spokojnie. Hii, to mówię ja - panikara pierwszej klasy, ihih. Z tego, co wiem, zapalenie pęcherza ma to do siebie, że lubi się nawracać. zwlaszcza kobiety są na nie szczegolnie narażone. Ja mialam raz w życiu zapalenie pecherza i na szczescie nie powtorzylo się, jednak zdarza się, że pęcherz mnie czasem pobolewa. Wtedy biorę takie tabletki -UROSEPT-(takie niebieskie)i problem z glowy. To ziolowe tabletki i super przeczyszczają drogi moczowe. Są dostepne w aptece bez recepty. Hmmmm, kiedyś czytalam o zapaleniu pęcherza i wiem, że nie należy wstrzymywać moczu w zadnym wypadku,a takze dbać o higienę "pewnych części ciala"(ihihihhi), bo bakterie tylko czekają na nasz błąd. Masz rację, pij duuuuuużo, to też bardzo pomaga. Napisz koniecznie, jak tam wyniki, może nie będzie tak źle (-:
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.