|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pedagogika a plastyka
Witajcie
![]() od października będę studiowała pedagogikę rewalidacyjną ![]() szczerze to wolałabym , żeby ich nie było ;D bo jestem kompletnym beztalenciem w tej dziedzinie proszę o odpowiedzi ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: pedagogika a plastyka
Możesz mieć np. arteterapię. Ale nie martw się, na takich studiach owszem, robisz różne rzeczy plastyczne jeśli masz jakiś taki przedmiot, ale - jest oceniany wysiłek czy staranność, a nie zdolności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pedagogika a plastyka
ja wprawdzie skończyłam kształcenie wczesnoszkolne i wychowanie przedszkolne z angielskim, ale myślę, że to zależy od danego wykładowcy. Na zaliczenie mielismy zrobić scenariusz zajęć z języka w połączeniu z zajęciami plastycznymi, same zajęcia polegały na zabawie - kolaże, rzeźby z pałeczek z gazety (twarde ruloniki, posklejane
![]() ![]() Zajęcia są przemiłe i nie ma znaczenia talent, a podejście do tematu - nasza kobieta oceniała zapał, a nie "wygląd" prac ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.