|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Nowe modele samochodów- jakie polecacie?
Cześć dziewczyny,
Nie wiem czy umieściłam wątek na odpowiednim forum... (?) ![]() Planujemy z chłopakiem zmienić samochód. Chcemy zainwestować więcej pieniążków i kupić nowszy a co za tym idzie droższy samochód, ale z myślą, by nie inwestować non stop na jakieś naprawy. Jednakże szwagier powtarza mi jakikolwiek samochód wymienię, że nowy model i szybko się popsuje, jak każde nowe modele, że non stop widzi je stojące na poboczu czekające na pomoc drogową. Sama już nie wiem czy mówi to z zazdrości czy nie, bo rzecz w tym, że ja jeżdżę autem więcej niż on (on ma tylko tymczasowe prawo jazdy- UK) i wcale nie widzę co chwila nowych modeli popsutych ![]() Jednak faktem jest, że czasami nowe modele okazują się trefne, ale przecież nie każdy nowy. Chciałabym w takim razie zapytać o poradę Was. Czy któraś z was ma może najnowszego Opla Astrę, Mazdę bądź Volgswagena 5? A może macie jakieś inne nowsze, z których jesteście bardzo zadowolone? Dzięki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe modele samochodów- jakie polecacie?
Cytat:
http://www.acura.com/
![]() Edytowane przez srubka Czas edycji: 2009-08-01 o 02:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze na automaniaczkach uzyskalabys odpowiedz na swoje pytanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Moja kuzynka dostała VW Sirocco, jest bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze na automariannie lepiej Ci doradza. Ja nie mam zadnego z wymienionych przez Ciebie aut, wiec nie pomoge.
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wow, to auto jest boskie, ale pierońsko drogie zarazem z tego co kojarzę.
Ja jeżdżę najnowszym Oplem Corsą (model D) - 1.3 CDTI, 90 KM. Jestem bardzo zadowolona! Autko zwrotne, bardzo ładne, lekko się prowadzi. Pali niewiele - na trasie 4,5 litra / 100 km, w mieście 5,5 l. Oplowski 1.3 CDTI to tak naprawdę silnik fiata - z tego co się dowiedziałam od obeznanych w temacie osób, ten konkretny silnik zdobył wiele nagród ![]() ![]() Rozważałam zakup Astry, ale nie żałuję że padło na Corsę. Choć Astra III też jest super. Kolega posiada taką od 4 lat i bardzo sobie chwali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kurcze, rzeczywiście VW Sirocco jest boski!
![]() Vauxhall Corsa też fajniutki, idealny dla dziewczyny. Gdybym nie była w ciąży i byłabym sama, na pewno ten samochodzik wzięłabym pod uwagę. Niestety jest tylko 2drzwiowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Mi się corsa strasznie podoba, byłam kiedys w salonie i w oczekiwaniu sobie do niej wsiadlam, byla cała czarna, w srodku czerwone skóry, czerwona deska rozdzielcza... no boski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Czerwona skóra! Tego jeszcze nie widziałam. Brzmi świetnie
![]() ![]() ![]() Mój pierwszy samochód to była Corsa, malutki, zgrabny, czerwony i do tego zmodernizowany- nie wyglądał jak te zwykłe Corsy. Miał śliczne alumki i sportowe dodatki. Ukradli mi go po 2 tygodniach i rozbroili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Seaty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a VW golf 5 bo chyba o tym piszesz, podobno nie jest najlepszy, nie wiem z doswiadczenia, ale z opinii znajomych i tvn turbo:P lepsza 4 ![]() i gratuluje, bo tez bym kiedys chciala miec mozliwosc wyboru wymarzonego autka:P
Live Life given now.! Tomorrow can wait . -z czystym sumieniem stwierdzam, że jestem szczęśliwa. sty-love.blogspot.com ![]() Edytowane przez Kaluch Czas edycji: 2009-08-02 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Kaluch, właśnie takiej pomocy mi potrzeba, bo mi golfy 5 strasznie się podobają, ale wiadomo, że nie kupię go, jeżeli nie ma dobrej opini, a jeżeli negatywnych opiń jest pare na temat jakiegoś modelu, to coś w tym musi być!
Dzięki, ale to chyba pierwszy i ostatni raz z kupnem autka, bo dzidziuś w drodze i nie będzie już tak pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
no z wyglądu jest ładny, gdybym wiedziała sama konkretnie co z nim nie tak, to bym odradziła, bo opinie sa rozne, z przewagą negatywów
coś w stylu małych a zgrabnych, wygodnych i komfortowych. Renault megane-przymierzałam się do niego, całkiem ekonomiczny, przestronny jak na takie maleństwo, ładny i nowoczesny, pojemny ![]() Honda Civic-samochód świetny-realne spalanie7-8litrów, przestronny, nowoczesne i proste w obsłudze wnetrze, mowie tu o guziczkach, klimie i innych samochodowych bajerach ![]() ![]() tyle, jeśli chodzi o te które ja moge polecic osobiscie ![]() ![]() mam nadzieje, ze choc troche pomogłam i ze ktoś jeszcze pomoze Ci w podjeciu decyzji ![]() i znów gratuluje-tym razem maleństwa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.