|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Czy ten śluz jest płodny?
Witam!
Mam 23 lata...ostatnio auważyłam, nadmierne owłosienie u siebie... Boję się bardzo, że będę miała problemy z zajściem w ciąże ... Mój cykl trwa ok.30-32 dni. Przez pierwsze 2 dni mam minimalne ilości krwi a póżniej okres się rozkręca.(mam tak od pól roku) Kiedy w długosci mojego cyklu występują dni płodne? Czy pierwszy dzien okresu mam liczyc od wystapienia pierwszek plamki na bieliznie czy od tego dnia kiedy ten okres mi sie rozkreca? Dzisiaj jest 16 dzien cyklu a mój sluz wygląda tak jak na obrazku...ma taki kolor ale nie jest rozciągliwy.Od czasu do czasu czuję jak mi wypływa. www.thesims3.y0.pl/aa.jpg - link trzeba skopiować czy to jest śluz płodny? Mam jeszcze jedno pytanko... Do jakiego lekarza mam się udac w sprawie hormonów...bo coś jest nie tak ...te włosy, teraz znowu zaczelam cierpieć na suchość pochwy podczas stosunku ginekolog czy endokrynolog?
Edytowane przez neonek000 Czas edycji: 2009-09-10 o 20:52 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ten śluz jest płodny?
Cytat:
Śluz płodny jest rozciągliwy ale aby dokładnie okreslic dni płodne musisz badac śluz, mierzyc temperature... Moim zdaniem pierwszy dzien cyklu to już te plamki. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy ten śluz jest płodny?
ja mam taki sam... i też się troche tym martwie:/ byłaś już u ginekologa z tym?
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.

...