prośba, apel dot targowiska - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-14, 22:20   #1
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

prośba, apel dot targowiska

Apeluje: Dziewczyny nie istnieje pojęcie wątku tymczasowo nieaktualnego. Wszystkie tego typu wątki będą zamykane oraz traktowane jako powielone wraz z punktami karnymi. Wątek jest albo aktualny, albo nie.

Edytowane przez virtual_reality
Czas edycji: 2008-12-14 o 22:26
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 23:24   #2
verzara
Wtajemniczenie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
Dot.: prośba, apel dot targowiska

Jeśli moge to chciałabym zapytać też co w sprawie wątków które są nieaktualne ale niektore wizażanki piszą ze w rzeczy w starym wątku są aktualne . To moim zdaniem tez powinno być karane . Bo jeśli wątek jest nieaktualny to rzeczy w nim też . Tak to rozumiem .
verzara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 10:02   #3
Nebula
Zakorzenienie

Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
GG do Nebula

uważam, że to nie jest najlepszy pomysł. z tego względu, że czasem gdzieś ktoś wyjeżdza, wraca po 2 miesiącach i np znów chce się wymieniać. robienie wątku długo trwa i wydaje mi się, że nie powinno tak być, że ta osoba musi tracić czas by ponownie go tworzyć.
Uważam, że napis "wątek czasowo nieaktualny" jest ok w takiej sytuacji, ponieważ osoby chętne na wymiankę nie denerwują się brakiem odpowiedzi...

wszystko ma dwie strony i uważam, że należy rozpatrzeć każdy przypadek indywidualnie a nie ślepo pakować ostrzeżenia.
Stary 2008-12-15, 13:22   #4
JOANNA16
Zakorzenienie

Przekupka: 158 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny ale wezcie pod uwagę że są wizażanki które nigdzie nie wyjeżdzają jak to napisała Nebula mają po 2-3 wątki wszystkie aktualne bo myślą że skoro napisane jest 1 w poscie CHWILOWO NIEAKTUALNE nadal się wymieniają z tych wątków!
Stary 2008-12-15, 13:27   #5
verzara
Wtajemniczenie

Dokładnie . Robi sie straszny bałagan . Jedna z wizazanek ostatnio zauwazyłam ze ma nowy wątek poza tym 3 stare i niby te stare są nieaktualne ale rzeczy w nim juz tak . Takze mozna sie troszke pomieszać w tym wszystkim.
Stary 2008-12-15, 14:26   #6
Aardat Lilth
Zakorzenienie

Przekupka: 121 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
uważam, że to nie jest najlepszy pomysł. z tego względu, że czasem gdzieś ktoś wyjeżdza, wraca po 2 miesiącach i np znów chce się wymieniać. robienie wątku długo trwa i wydaje mi się, że nie powinno tak być, że ta osoba musi tracić czas by ponownie go tworzyć.
Uważam, że napis "wątek czasowo nieaktualny" jest ok w takiej sytuacji, ponieważ osoby chętne na wymiankę nie denerwują się brakiem odpowiedzi...

wszystko ma dwie strony i uważam, że należy rozpatrzeć każdy przypadek indywidualnie a nie ślepo pakować ostrzeżenia.

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale wezcie pod uwagę że są wizażanki które nigdzie nie wyjeżdzają jak to napisała Nebula mają po 2-3 wątki wszystkie aktualne bo myślą że skoro napisane jest 1 w poscie CHWILOWO NIEAKTUALNE nadal się wymieniają z tych wątków!
ok, jest też tak czasami...ale często jest też tak ze ktoś juz ma zrobiony wątek i chce szybko wymienić 1-2 konkretne rzeczy i robi z nimi nowy wątek (a stary jest
CHWILOWO NIEAKTUALNy) gdy je wymieni to wraca do poprzedniego...

A tak ogólnie uważam ze na wizażu za dużą uwagę zwraca się na kwestie formalne(ilość wątków) a za mało na ochronę przez oszustami bo to jest największy problem tego forum, jak zresztą innych podobnych...

Chociaz nie widzę sensu robienia 3-4wątków na tym samym forum! Po co to komu pewno i sam ich autor się w końcu pogubi

Edytowane przez Aardat Lilth
Czas edycji: 2008-12-15 o 14:27
Aardat Lilth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 14:45   #7
virtual_reality

Jestem otwarta na propozycje dotyczące zwiększenia bezpieczesntwa na forum, sprawy dotyczące formalnosci pozostają bez zmian i nie są kwestią dyskusyjną, regulamin ma być jak najbardziej uniwersalny i jest.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-15, 17:40   #8
eyo
Zakorzenienie

Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Aardat Lilth Pokaż wiadomość

ok, jest też tak czasami...ale często jest też tak ze ktoś juz ma zrobiony wątek i chce szybko wymienić 1-2 konkretne rzeczy i robi z nimi nowy wątek (a stary jest
CHWILOWO NIEAKTUALNy) gdy je wymieni to wraca do poprzedniego...

A tak ogólnie uważam ze na wizażu za dużą uwagę zwraca się na kwestie formalne(ilość wątków) a za mało na ochronę przez oszustami bo to jest największy problem tego forum, jak zresztą innych podobnych...

Chociaz nie widzę sensu robienia 3-4wątków na tym samym forum! Po co to komu pewno i sam ich autor się w końcu pogubi
też wydaje mi sie że warto czasem rzucić szybki wątek na góra 5 rzeczy bo przecież czasem na czymś zależy nam bardziej i ciężko to wyeksponować w kilkunastostronnicowym wątku

ale z kolei też czasem natrafiam na takie akcje - jedna wizażanka i 5 wątków.. i kazdy albo chwilowo nieaktualny albo rzeczy w nim aktualne ;/ i skąd ja mam wiedzieć gdzie zaglądac ?

Podsumowujac : sądzę, że każdy powinien mieć jeden główny wątek ale jeżeli zdarzy mu sie raz na jakiś czas, powiedzmy raz na kwartał - tak sezonowo, że chce się czegoś szybko pozbyć to powinien mieć możliwość założenia takiego małego szybkie wątku któy jest powiedzmy aktualny przez 1 msc a potem dołączany do głownego wątku... może trochę pomieszałam ale sądzę że warto nad tym pomyśleć żeby i nie było burdelu i żeby było wygodnie

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 17:54   #9
verzara
Wtajemniczenie

Tylko wezmy pod uwage to ze niektore dizewcyzny nprawde przesadzają z tymi wątkami .

A c do zwiekszenia bezpieczenstwa to niestety moderatorzy raczej nie sa w stanie jego zwiekszyć . Wiadomo ze takie wymianki są obarczone jakims ryzykiem i nikt nie jest w stanie stwierdzic czy soba z ktra sie wymieniasz w tej chwili cię oszuka czy nie .

Co do wątków moim zdaniem bardoz obrze ze jest okreslone ze mozna miec jeden z rzeczami do wmiany a rugi z wish listą inaczej bylby tu straszny bałagan .
Rzeczy ktore chca dziewcyzny wymienic szybko mogą umieszczac w pierwszych postach swoich wątków i zaznaczac to wieksza czcionka czy jakos inaczej .

Aaa i mam jeszcze prosbe do moderatorów zeby zwrócili uwage n to co sie dzieje w wątku dkladkowe newsy . Wiele dziewczyn pisze tam ( choc nie maja dokladek) i traktuja to jako reklamę . A inne wizazanki traca czas na przegladanie wątków bo mysla ze są jakies dokladki . Mnie osobiscie to troche irytuje .
Stary 2008-12-15, 17:57   #10
3dancerka
BAN stały

Przekupka: 9 pkt / 91% pozyt.

wiem, ze jestem tu praktycznie nowa, ale mam pewien pomysl

tylko nie wiem czy jest szansa na zrealizowanie go

moze zrobic "podwatek" gdzie mozna byłoby zamieszczac właśnie takie ciuszki... albo wspolny dla wszystkich, albo "podforum" ciuchlandii gdzie dla kazdego osobny

nie wiem czy ktos zrozumiał moją wypowiedź

bo ostatnio dostałam ostrzeżenie, a myślałam, ze jak szukam innej rzeczy mogę założyć nowy wątek - kierowałam się na innych wizażystkach, które tak robią
3dancerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 18:23   #11
titina
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny, nie rozumiem was, przecież jeżeli coś chcemy szybko wymienić to właśnie po to została stworzona - dokładkowa lista - tam mozna umieścić informacje że ma się dokładkę takiej to a takiej rzeczy którą chce się szybko wymienić. Nie potrzeba zaśmiecania forum kilkoma wątkami.

Popieram też verzarę bo moderacja w dokładkowych newsach bardzo by się przydała zwłaszcza że tam pojawiają się coraz to dziwniejsze informacje z dokładkami nie mające nic wspólnego np podziękowania za wymianki

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 19:06   #12
kas!a
Zakorzenienie

Przekupka: 127 pkt / 99% pozyt.

Zgadzam się z Nebulą.
Jest dozwolony jeden wątek wymiankowy i jeden wątek poszukiwawczy. Jeśli ktoś wyjeżdża albo chce odpocząć od wymian, powinien mieć możliwość zawieszenia wątku i powrotu do niego po jakimś czasie. Bez sensu byłoby zamykanie wątku i tworzenie nowego z tą samą zawartością.
A zawieszanie wątku i zakładanie nowego, szybkiego wg mnie powinno być zabronione. Jeśli mamy coś nowego to piszemy o tym w dokładkowych newsach. Inaczej robi się bajzel.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 19:39   #13
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie rozumiem was, przecież jeżeli coś chcemy szybko wymienić to właśnie po to została stworzona - dokładkowa lista - tam mozna umieścić informacje że ma się dokładkę takiej to a takiej rzeczy którą chce się szybko wymienić. Nie potrzeba zaśmiecania forum kilkoma wątkami.

Popieram też verzarę bo moderacja w dokładkowych newsach bardzo by się przydała zwłaszcza że tam pojawiają się coraz to dziwniejsze informacje z dokładkami nie mające nic wspólnego np podziękowania za wymianki
Opcja zły post. Nie dostałam zadnej.
Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Nebulą.
Jest dozwolony jeden wątek wymiankowy i jeden wątek poszukiwawczy. Jeśli ktoś wyjeżdża albo chce odpocząć od wymian, powinien mieć możliwość zawieszenia wątku i powrotu do niego po jakimś czasie. Bez sensu byłoby zamykanie wątku i tworzenie nowego z tą samą zawartością.
A zawieszanie wątku i zakładanie nowego, szybkiego wg mnie powinno być zabronione. Jeśli mamy coś nowego to piszemy o tym w dokładkowych newsach. Inaczej robi się bajzel.
Informacja o zamykaniu wątkow tymczasowo nieaktualnych dotyczyła wizazanek ktore takich wątków mają np 3 i nadal zakłądają nowe. Jezeli wątek jest 1 to jest zgodny z regulaminem i nikt sie go nie czepia.

Edytowane przez virtual_reality
Czas edycji: 2008-12-15 o 22:44
Stary 2008-12-15, 20:44   #14
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Aaa i mam jeszcze prosbe do moderatorów zeby zwrócili uwage n to co sie dzieje w wątku dkladkowe newsy . Wiele dziewczyn pisze tam ( choc nie maja dokladek) i traktuja to jako reklamę . A inne wizazanki traca czas na przegladanie wątków bo mysla ze są jakies dokladki . Mnie osobiscie to troche irytuje .

no właśnie!

i moim zdanien tego typu posty powinny być usuwane i pkt karne!!
Stary 2008-12-15, 22:42   #15
bianeczkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.

No a co w sytuacji, gdy np. nie mam czasu na zajmowanie się wątkiem? Sama miałam wątek zawieszony do odwołania i zrobiłam to, bo nie mam czasu na pilnowanie go i odpisywanie wszystkim dziewczynom, a nie chcę wyjść na ignorantkę. Mimo to czasem tu zaglądam i jak mi się coś spodoba to pytam o wymiankę. Pracuję do późna, a nie chcę, żeby mój wątek przez zawieszenie został usunięty bo dużo nad nim pracowałam I co teraz? Przecież z pracy nie zrezygnuje a wątku też nie chcę stracić, jedynie ograniczyć jego działalność

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 22:45   #16
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
No a co w sytuacji, gdy np. nie mam czasu na zajmowanie się wątkiem? Sama miałam wątek zawieszony do odwołania i zrobiłam to, bo nie mam czasu na pilnowanie go i odpisywanie wszystkim dziewczynom, a nie chcę wyjść na ignorantkę. Mimo to czasem tu zaglądam i jak mi się coś spodoba to pytam o wymiankę. Pracuję do późna, a nie chcę, żeby mój wątek przez zawieszenie został usunięty bo dużo nad nim pracowałam I co teraz? Przecież z pracy nie zrezygnuje a wątku też nie chcę stracić, jedynie ograniczyć jego działalność
Przeczytaj uwaznie co pisze to sie dowiesz
Stary 2008-12-15, 23:00   #17
bianeczkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Przeczytaj uwaznie co pisze to sie dowiesz

ojej no fakt było zbyt wyraźnie napisane

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-16, 22:50   #18
magdunia91
Wtajemniczenie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

Czytająć tę dyskusje ( jak najbardziej słuszna, bo czasem sama tez się gubię w tych wątkach i nawet dzisiaj odwiedziłam wątek nieauktualny, ale z atualnymi ubraniami ) nasunęło mi się pytanie: czy można jakoś usunąć wątek?
magdunia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-21, 14:07   #19
Nerchie
Zakorzenienie

Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.

hmmm mam pytanie: Zakładanie nowych watkow aby miec rzeczy bardziej uporzadkowane (ciezko o zamkniecie tematu) jest legalne ? Wkońcu to te same aktualne rzeczy tylko w nowym wątku : )

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 14:22   #20
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez magdunia91 Pokaż wiadomość
Czytająć tę dyskusje ( jak najbardziej słuszna, bo czasem sama tez się gubię w tych wątkach i nawet dzisiaj odwiedziłam wątek nieauktualny, ale z atualnymi ubraniami ) nasunęło mi się pytanie: czy można jakoś usunąć wątek?
Nie mozna.
Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
hmmm mam pytanie: Zakładanie nowych watkow aby miec rzeczy bardziej uporzadkowane (ciezko o zamkniecie tematu) jest legalne ? Wkońcu to te same aktualne rzeczy tylko w nowym wątku : )
Jesli czesc z nich jest wymieniona, "legalne"
Stary 2009-01-03, 07:16   #21
sloneckoo
Zadomowienie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
GG do sloneckoo

niektore osoby przesadzaja jak sie mamy szybko wymieniac jak niektore osoby maja: "Najnowszy watek, starszy watek i najstarszy watek" oczywiscie rzeczy w starych watkach sa nadal akutalne ... i jak tu sie szybko wymieniac jak mam przejrzec 3 watki i jeszcze w ktorym odpisac ......
zgadzam sie virtual_reality, nie utrudniajmy sobie zycia!!
Stary 2009-02-06, 10:59   #22
aniuja
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
GG do aniuja

można zmieniać tytuły wątków ? jeśli tak, to jak ?
aniuja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 11:26   #23
Marua:)
Zakorzenienie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

Zeby zmienic tytul watku trzeba poprosic o to moderatora

Cytat:
Tez to ostatnio zauwazylam, ja czesto zagladam na dokladkowy.
Uwazam, ze dobrym rozwiazaniem jest zamieszczanie zdjec dolozonych rzeczy. Duzo osob tak robi. Wtedy od razu widac czy cos nam wpadnie w oko czy nie. A jak ktos napisze tylko "dokladka zapraszam" to czesto okazuje sie ze nic nowego w watku nie ma.
Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 12:54   #24
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuja Pokaż wiadomość
można zmieniać tytuły wątków ? jeśli tak, to jak ?
może tylko moderator napisz jaki chcesz tytuł to zmienię

Cytat:
Napisane przez Marua:) Pokaż wiadomość
Tez to ostatnio zauwazylam, ja czesto zagladam na dokladkowy.
Uwazam, ze dobrym rozwiazaniem jest zamieszczanie zdjec dolozonych rzeczy. Duzo osob tak robi. Wtedy od razu widac czy cos nam wpadnie w oko czy nie. A jak ktos napisze tylko "dokladka zapraszam" to czesto okazuje sie ze nic nowego w watku nie ma.
apropo tego wątku Dokładkowe newsy... jest parę dziewczyn które co chwilę piszą że mają dokładkę i wklejają te same zdjęcia (ciągle kasuję) już napisałam do tych osób że jeśli zaraz znowu się sytuacja powtórzy będą tego konsekwencje... czyli punkty karne!

Następna sprawa:
ostatnio sporo obób robi w ten sposób ma swoje wątki po tygodniu piszą "Nieaktualne" i zakładają nowe po co?? wystarczy edytować niby ten STARY dodać nowe zdjecia czy coś w tym stylu

robi się wieli bałagan....
i takie osoby też będą karane punktami karnymi (mimo że w niby starych wątkach napiszą nieaktualne)

Stary 2009-02-06, 15:43   #25
eyo
Zakorzenienie

Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
może tylko moderator napisz jaki chcesz tytuł to zmienię

apropo tego wątku Dokładkowe newsy... jest parę dziewczyn które co chwilę piszą że mają dokładkę i wklejają te same zdjęcia (ciągle kasuję) już napisałam do tych osób że jeśli zaraz znowu się sytuacja powtórzy będą tego konsekwencje... czyli punkty karne!

Następna sprawa:
ostatnio sporo obób robi w ten sposób ma swoje wątki po tygodniu piszą "Nieaktualne" i zakładają nowe po co?? wystarczy edytować niby ten STARY dodać nowe zdjecia czy coś w tym stylu

robi się wieli bałagan....
i takie osoby też będą karane punktami karnymi (mimo że w niby starych wątkach napiszą nieaktualne)

ehh tez to zauważyłam... te same rzeczy powtarzają się nawet na jedenj stronie

to w ogóle ludzkie pojęcie przechodzi....

albo dziewczyna ma watek kilka miesięcy i niby robi dokładkę - wkleja rzecz która w wątku jest już hoho.. czy tylko ja nie rozumiem pojęcia " dokładam" ... dla mnie to znaczy cos nowego a nie zdjeciec rzeczy ktora w wątku jest od dawna i milion osób już o nią pytało.. no ale dokładka.

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 21:24   #26
verzara
Wtajemniczenie

Nie wiedzialam gzie to napisac i nie wiem czy powinnam bo od tego są moderatorzy . Ae mam wrazenie ze znow na targowisku zaczyna się bałagan . Często tu zaglądam i jakos tak mi sie w głowie utrwaliło ze zwracam uwagę na lamanie regulaminu . Niektore dizewczyny maja po wiecej niz jeden wątek wymiankowy , a co doprowadza mnie to hmm wścieklości czy nie wiem czego ..musze przegladac kilka wczesniejszych watków niektorych wizazanek poniewaz mają zaznaczone ze wątki poprzednie nieaktualne ale rzeczy w nich tak :/

W odatku to o czym juz kiedys mowiłam wiele dziewczyn wątek Dokładkowe newsy traktuje jako wątek reklamowy ;/ . Wklejają rzeczy ktore juz dawno miały w wątku ale są niby dokładkami ... Denerwuje mnei to poniewaz widząc informacje o nowosciach wchodzę na wątek danej wizazanki a tam nie ma nic nowego ;/ przez co trace niepotrzebnie czas . A że mam pamięć fotgraficzną to odrazu widzę kto sie reklamuje a kto rzeczywiscie ma dokładki ..

Apeluje do moderatorów aby , jesli są w stanie to poprzegladać troszke forum , onieważ znow robi sie bałagan . Oczywiście zdaje sobie sprawę z tego że nie jestescie w stanie wszystkiego wylapać ponieważ macie swoje życie prywatne . Dlatego własnie piszę i w razie czegoś to mogę oferować swoją pomoc poniewaz mam ja narazie duzo wolnego czasu .
Stary 2009-02-15, 22:42   #27
black_cougar
Zakorzenienie

Przekupka: 58 pkt / 100% pozyt.
GG do black_cougar

Cytat:

Apeluje do moderatorów aby , jesli są w stanie to poprzegladać troszke forum , onieważ znow robi sie bałagan . Oczywiście zdaje sobie sprawę z tego że nie jestescie w stanie wszystkiego wylapać ponieważ macie swoje życie prywatne . Dlatego własnie piszę i w razie czegoś to mogę oferować swoją pomoc poniewaz mam ja narazie duzo wolnego czasu .

a mi sie wydaje,ze każda z nas powinna zwracac na takie coś uwage i ew. informować Chyba wszystkim zalezy na przejrzystości forum,wiec wzajemna pomoc na pewno się przyda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-16, 10:07   #28
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiedzialam gzie to napisac i nie wiem czy powinnam bo od tego są moderatorzy . Ae mam wrazenie ze znow na targowisku zaczyna się bałagan . Często tu zaglądam i jakos tak mi sie w głowie utrwaliło ze zwracam uwagę na lamanie regulaminu . Niektore dizewczyny maja po wiecej niz jeden wątek wymiankowy , a co doprowadza mnie to hmm wścieklości czy nie wiem czego ..musze przegladac kilka wczesniejszych watków niektorych wizazanek poniewaz mają zaznaczone ze wątki poprzednie nieaktualne ale rzeczy w nich tak :/

W odatku to o czym juz kiedys mowiłam wiele dziewczyn wątek Dokładkowe newsy traktuje jako wątek reklamowy ;/ . Wklejają rzeczy ktore juz dawno miały w wątku ale są niby dokładkami ... Denerwuje mnei to poniewaz widząc informacje o nowosciach wchodzę na wątek danej wizazanki a tam nie ma nic nowego ;/ przez co trace niepotrzebnie czas . A że mam pamięć fotgraficzną to odrazu widzę kto sie reklamuje a kto rzeczywiscie ma dokładki ..

no wlaśnie,dobrze że zauważyłaś że mamy też swoje życie i nie tylko wizażem żyjemy!!

a jeśli któraś z wizazanem widzi wątek który jest niezgodny z regulaminem (podwójny,czy chociaż by niby dokładka w wątku "Dokładkowe newsy") wystarczy nacisnąć ZŁY POST i ktoś się tym napewno zajmie...

edit:
black_cougar masz rację,jakby wizażanki bardziej zwracały na to uwagę i informowały poprzez ZŁY POST napewno byłby ład i porządek...

Edytowane przez JOANNA16
Czas edycji: 2009-02-16 o 10:13
JOANNA16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 22:06   #29
AgataKubicka
Raczkowanie

Przekupka: 7 pkt / 89% pozyt.

mam dwie propozycje :

1. Kasowanie przez moderatora wątków nieaktualnych - wtedy ich ilość na forum się zmniejszy o połowę i łatwiej będzie szukać ubrań na wymianę , bo do białej gorączki mnie doprowadza jak któraś pisze sprawdź jeszcze w tym starym bo mam tam aktualne rzeczy - każdy możne mieć jeden wątek

2. Odgórny nakaz kasowania w wątku aktualnym wymienionych rzeczy
AgataKubicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 22:50   #30
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez AgataKubicka Pokaż wiadomość
mam dwie propozycje :

1. Kasowanie przez moderatora wątków nieaktualnych - wtedy ich ilość na forum się zmniejszy o połowę i łatwiej będzie szukać ubrań na wymianę , bo do białej gorączki mnie doprowadza jak któraś pisze sprawdź jeszcze w tym starym bo mam tam aktualne rzeczy - każdy możne mieć jeden wątek

2. Odgórny nakaz kasowania w wątku aktualnym wymienionych rzeczy
Po co dwa razy taki sam post?

Chcesz zmienic regulamin a nie stosujesz sie do ogolnego regulamin forum.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości