|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zmiana
Witam, mam 18 lat (niewiele) ale czuje ze potrzebna mi jakas zmiana... Nie mam pojecia od czego zaczac. Moze Wy mi cos doradzicie...
Zalaczam moja aktualna fotke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zmiana
Z tego co widzę masz wysokie czoło. Może prosta grzywka na początek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a może lepiej grzywka taka i takie cięcie
http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura227988.htm no i makijażu mi brakuje na Twojej buzi by podkreślić Twoją urodę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Wg. mnie koniecznie grzywka, kolorek masz ładny. Może trochę zapuść włosy?
A jeśli nie chcesz mieć dłuższych włosków, to może fryzura na Rihanne? http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura254119.htm lub http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura248865.htm Do tego ładnie podkreślone rzęsy ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
Z tego co wiadac masz podatne wlosy do krecenia.
Radze zrobic grzywke nie za gestä,i wlosy wyröwnac do ramion. ![]() Zaläczam mniej wiecej propozyje fryzur. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Proponuję ci grzywkę na prosto ale taką delikatną, włoski możesz zapuścić, długie z twoim rodzajem włosów będą ładnie wyglądać. Mogłabyś przyciemnić brwi bo masz bardzo delikatne, pomalować oczka np. czarna cienka kredka, maskara i może brązowy cień; usta wystarczy, że muśniesz delikatnie błyszczykiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wizażanki bardzo dobrze Ci radzą z tą zmianą fryzury na grzywkowatą. Masz pociągłą twarz, więc możesz sobie pozwolić na prostą, ciężką grzywkę bez obawy skrócenia buźki za bardzo. Jeżeli jednak boisz się ryzykować aż takie cięcie, to polecam grzywkę na bok. Podkreśl mocniej swoje brewki, bo widać, że są bardzo jasne. Na buzię nałożyłabym coś matującego, oczy w brązikach - wewnętrzny kącik oka rozjaśnij bardzo jasnym kolorem, np. bladoróżowo-perłowym, powiekę na beżyk a zewnętrzny kącik i załamanie powieki na ciemniejszy brąz. Do tego brązową kredkę i wytuszować rzęsiska. Przydałoby się też wymodelować twarz bronzerem - nie powinnaś mieć problemu z dopasowaniem koloru, bo jesteś opalona - poszerzysz w ten sposób buzię i skrócisz nos. A jeśli chcesz zafunodować sobie metamorfozę totalną (bo wiadomo, wiążą się z tym pieniążki) to polecałabym delikatnie rozjaśnienie koloru włosów o ton - dwa. Niekoniecznie u fryzjera, nawet w domowym zaciszu. Coś w ciepłej tonacji. Jeżeli chodzi o ubrania, to zupełnie nie mam pojęcia, jaki styl Ci się podoba i jak się nosisz, ale powiem, że klasyka jest zawsze w cenie. Takie kolory jak czerń, biel, szarości i pastele są dobrą podstawą. Warto zainwestować w jakiś kardigan, bluzeczkę-kimono i czarne rurki. To chyba tyle z mojego punktu widzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.