|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
pilnie szukam depilatora,termoloków,man icure przyrzad,szczotki,NERD GLASSES itp.
hej szukam kilku urządzeń, mogą być oczywiście uzywane ale muszą być sprawne:
-depilator, chetnie braun ale moga byc tez inne -termoloki chetnie babyliss ale inne tez jw. ![]() -szczotka ceramiczna to modelowania włosów na suszarce -przyrząd to manicure, pedicure taki ze zmiennymi końcówkami -stanik bardotka z odpinanymi ramiączkami cielisty lub czarny 80b lub 75 b,c -termozalotke tez chetnie przyjmę - benefit -okulary nerd glasses- okulary z grubymi czarnymi oprawkami ja ze swojej strony oferuje perfumy typu euporia ck,gucci pudry i błszczyki dior,rowniez srednia polka cienie sypkie i prasowane loreal, kosmetyki hauschki , moge tez oddac rzeczy ktorych wy akurat szukacie a ja teraz nie planuje oddac jesli posiadałaby któraś z was to czego szukam zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: pilnie szukam depilatora,termoloków,man icure przyrzad,szczotki,NERD GLASSES it
hej;- ) mam do oddania depilator (nie umieściłam go w wątku, ale chętnie się pozbędę)
jeśli nadal jesteś zainteresowana, napisz w moim wątku co proponujesz w zamian. używałam go tylko kilka razy, to nie dla mnie. jest więc w 100% sprawny. nie ma żadnych uszkodzeń ani wad. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.