|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
blyszczysie.pl - sklep internetowy z biżuterią
Przegrzebałam całe forum i nie znalazłam, więc zakładam nowy wątek bo nurtuje mnie pytanie, czy któraś słyszała już o tej stronce www.blyszczysie.pl ? Chciałabym nawiązać z nimi współpracę, ale mam pewne obawy, ponieważ współpracują na razie tylko z jedną osobą.
Co myślicie?
Czasami rodzi się we mnie jakiś głód życia, nie znana tęsknota za spełnieniem się w innych rolach, smakowanie ciała i duszy jeszcze nie poznanej.- Barbara Rosiek- Przyszła kolej na mnie... - czyli mój biżuteryjny debiut ![]() Elbaart, czyli pokoleniowe twory wyobraźni - zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: blyszczysie.pl - sklep internetowy z biżuterią
Często przeglądam różne galerie internetowe, ale tę widzę po raz pierwszy...Nawet jeśli galeria dopiero się rozkręca to i tak dziwne, że mają tylko jednego artystę... Dziwi mnie też to, że podobno nie pobierają żadnej prowizji, bo chyba wszystkie inne pobierają.
Zaciekawiła mnie ta galeria i również chętnie się dowiem coś więcej na jej temat ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: blyszczysie.pl - sklep internetowy z biżuterią
Napisałam do właściciela serwisu, dopiero w zeszłym tygodniu zaczęli sie reklamować pod kątem współpracy, gdy zdobędą "artystów" planują reklamę pod kątem sprzedaży. Dlatego zdecydowałam się na współpracę i właśnie czekam na weryfikację moich prac
![]() ![]()
Czasami rodzi się we mnie jakiś głód życia, nie znana tęsknota za spełnieniem się w innych rolach, smakowanie ciała i duszy jeszcze nie poznanej.- Barbara Rosiek- Przyszła kolej na mnie... - czyli mój biżuteryjny debiut ![]() Elbaart, czyli pokoleniowe twory wyobraźni - zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.