![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Oryginały do wymiany :)
Perfumy i wody toaletowe :
testery Nowe!: -I Love Mochino (tester ) została połowa 50/100 ml -tylko za coś ekstra -Cacharel Noa (tester) -została połowa -Sergio Tacchini "Feel Good" zostało 3/4 -Ck in 2 U her (została połowa 50/100 ml) -Lacoste Inspiration (została połowa 37/75 ml) -Cacharel Promesse (zużyta 1/3 ze 100 ml) -Adidas Sensual Instinct ( tylko pare razy popsikane) -Adidas Fresh vibes nieużywane 50 ml. Cienie do oczu: Revlon Colorstay paletka w odcieniach zieleni -Deborah Ombretto Mono Hi-Tech nr. 1 (piękna zieleń) -raz używany -Pupa Luminys -superbłyszczący złoty cień - raz używany,Rimmel Colour Mousse -cień w musie kolor 007 Breezy (beżowo-złoty)-nieużywany -Revlon COLORSTAY 12 HOUR EYESHADOW QUAD paleta cieni w różnych odcieniach szarości (tylko pae razy testowane ,niestety z uszkodzonym pudełkiem) -Maybelline Dream Mousse eyecolor nr. 05 Angelic Pink - cienie w musie raz testowane Róże do policzków: Rimmel Sun Shimmer Maxi Bronzing Powder nr. 001-raz testowany -Deborah wypiekany róż odcien nr. 03 Bronze Peach -raz testowany -Deborah Hi-tech blush odcień teracotta raz testowany -Rimmel London Soft Colour Blush nr. 127 -raz testowany Stylizacja wlosów: - L'oreal Paris Studio Remix -pasta do włosów 150 ml -raz testowana -L'oreal Studio Arcgitect Wosk Nabłyszczający 75ml. raz testowany Szminki : -L'oreal Glam Schine 5 sztuk dostępne odcienie (szminki tylko raz testowane): -Casual Rose nr 301 -Sensual Coral nr 225 -Sexy Plum nr 205 -Honey Praline nr 223 -Tempt-me-Rordeaux nr 111 -Rimmel London Voll Volume dostępne odcienie ( szminki niezużywane ,powiększające usta) : -2X Hello!! nr. 150 -Full on nr 065 -L'orea Color riche nr. 164 Rouge Concorde Red (nowa) - 2 XL'oreal riche star secrets n 712 Mila Purple (nowa) Konturówki do ust: 2x L'oreal Lip Designer nr 904 rouge carmin Inne: Paleta firmy "Pupa" w składzie: -3 błyszczyki, - 4 cienie (kolory : ciemny róż , biały ,ciemny fiolet, błękit -różowy róż /rozświetlacz Zachęcam do wymiany. Zdjęcie wszystkich oferowanych produktów wrzuce dziś wieczorem ,poniważ teraz nie mam dostepu do aparatu. Produkty są praktycznie nowe ,oryginalne i czyste.Proszę o zgłaszanie się chętnych osób. Chętnie oddam parę swoich kosmetyków za róż do policzków GUERLAIN i nie tylko.Pozdrawiam. ![]() Kolorem pomarańczowym zaznaczam rzeczy wstepnie zarezerwowane . Edytowane przez perfection123 Czas edycji: 2008-07-19 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginały do wymiany :)
znajdziesz cos za
Cacharel Promesse lub Ck in 2 U her |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cosik u mnie za:
-Lacoste Inspiration (została połowa 37/75 ml) -Pupa Luminys -superbłyszczący złoty cień - raz używan
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
interesuja mnie kosmetyki Deborah oraz cien Pupa. moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Deborah Ombretto Mono Hi-Tech nr. 1 (piękna zieleń) -raz używany -Pupa Luminys -superbłyszczący złoty cień - raz używany,Rimmel Colour Mousse -cień w musie kolor 007 Breezy (beżowo-złoty)-nieużywany -Maybelline Dream Mousse eyecolor nr. 05 Angelic Pink - cienie w musie raz testowane odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
oddałabym Ci wszystko za Paleta Lancome i pomadka Guerlain Kiss Kiss 570 zgadzasz sie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew. gdybys miala cos jeszcze poza watkiem co mnie zaciekawi oddam paletke bez zalu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
oferuje ci złoty cien Pupa ,Deborah zielony ,2 róże deborah i dodatkowo moge jeszcze dwa wypiekane cienie do powiek Deborah odcienie jeden biały a drugi podzielony na 3 paski w kolorach : białym ,granatowym i fioletowym.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie Ci się spodoba za:
-Pupa Luminys -superbłyszczący złoty cień - raz używany, Rimmel Colour Mousse -cień w musie kolor 007 Breezy (beżowo-złoty)-nieużywany -Maybelline Dream Mousse eyecolor nr. 05 Angelic Pink - cienie w musie raz testowane -Deborah wypiekany róż odcien nr. 03 Bronze Peach -raz testowany -Deborah Hi-tech blush odcień teracotta raz testowany
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za Lacoste, CK lub Cacharel?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Lynn :Chce ,by obie strony były zadowolone .Czy mogłabyś ewentualnie dobrać sobie coś jeszcze z moich kosmetyków ? Musze tu dodać że wszystkie moje kosmetyki Deborah są już nieaktualne ,ale tego będę dopiero pewna jutro.Czekam na odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mariola13: Mogę jedynie odstąpić Ci Rimmel Colour Mousse -cień w musie kolor 007 Breezy (beżowo-złoty)-nieużywany
-Maybelline Dream Mousse eyecolor nr. 05 Angelic Pink - cienie w musie raz testowane ponieważ kosmetyki Deborah sa już nieaktualne .U Ciebie bardzo podoba mi się ta przedostatnia pomadka na tym zdjęciu :http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1212752860 moglabyś napisać nazwe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Czy któras z Twoich pomadek jest w kolorze brązowym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.